Любопитно

Хороскоп за 9 юни: Ще демонстрираме своя потенциал

Луната преминава от Лъв в Дева. Все още чувстваме жизнерадостната енергия на Лъва и ще я влеем в действията си през този ден. Периодът носи оживление и разпалване на страстите. Ще демонстрираме своя потенциал и съвсем борбено ще постигнем целите си.


ОВЕН

Вдъхновени сте

 

Ще успеете да подредите мислите си и още до обяд да изготвите планове за действие до края на седмицата. Пред вас стоят много възможности в този отпускарски сезон. Не ги пропускайте, а ако излизате в отпуск, просто съчетайте всичко това във времето. Този ден ви вдъхва нов живот.

 

ТЕЛЕЦ

Нов любовен период

 

И вие се радвате на сериозно вдъхновение днес. Използвате чара си навсякъде. Съдбата ще ви даде сигурен знак, че нещата около вас се нареждат. Имате силни предчувствия, на които е добре да обърнете внимание. В любовта настава нов период. По-благоприятен. Лято е. Сезонът на емоциите.

 

БЛИЗНАЦИ

Намерете приключения

 

Предстои ви ден, изпълнен с разговори, комуникация. Оживлението е явно и вие не стоите на едно място. Не можете да бъдете стационарни, затова се постарайте да вършите такава работа, която изисква движение. Рутината и ежедневните ангажименти отложете за друг ден. Днес експериментирайте с нещо ново.

 

РАК

В нов период

 

Време е да си отдъхнете. Новолунието премина още в събота и вече не ви влияе толкова силно, колкото през последните два-три дни. Съберете мислите си. Днес оживлението е налице. Имате добри идеи, които можете да превърнете в реалност. Вече се намирате в съвсем нов период. Насладете му се.

 

ЛЪВ

Не бъдете прибързани

 

Този ден ще ви предупреди да бъдете една идея по-сдържани и внимателни. Шансове никак не ви липсват, но ентусиазмът ви е толкова голям, че често ви хвърля пясък в очите и мъти здравия разум. Обмисляйте предложенията, а и действията си. Не бъдете прибързани. Решенията си вземайте в някой друг ден.

 

ДЕВА

Поглед назад

 

Колкото и да ви се иска днес да стартирате с нови начала, това е противопоказно. Обърнете се назад и затворете страниците, върху които сте писали, но така и са си останали недовършени във времето. Няма как да изградите едно здраво бъдеще, без да сте разчистили изцяло сметките си с миналото.

 

ВЕЗНИ

Ново начало

 

Днес самочувствието ви ще бъде на високо ниво, защото знаете точно колко можете и какво сте в състояние да направите. Мнозина са на мнение, че заслужават нова, по-добре платена работа. Не ви липсва кураж, за да я потърсите. При всички положения този ден задвижва едно ново начало, което ще промени живота ви в следващите месеци.

 

СКОРПИОН

Големи шансове

 

Имате нужда да направите планове за действие и да ги следвате стриктно през следващите две до три седмици. Не прекалявайте с претенциите си към колегите. Ако не успявате да се сработите с тях, по-добре действайте самостоятелно. Вечерта излезте с приятели и им споделете за намеренията си в службата.

 

СТРЕЛЕЦ

Не се дразнете

 

Този ден ще ви зареди с енергия и добро настроение. Като цяло, звездната обстановка днес е доста обещаваща и можете да се възползвате изцяло. Забравете злобата и ненавистта, не се дразнете на хората около вас. Приемете ги такива, каквито са. Това ще ви донесе вътрешно спокойствие и един благодатен ден.

 

КОЗИРОГ

Успех и спокойствие

 

Ще бъдете практични и често ще вземате решенията си прибързано, но правилно. Вашите действия са без излишна емоция. Не обвързвате плановете си с околните и това ви дава определена свобода на действия и решения. Всичко върви добре и можете да разчитате на един успешен и спокоен ден.

 

ВОДОЛЕЙ

Любовна среща

 

Възможно е да вземете важни решения, от които да зависи съвсем близкото ви бъдеще. Мнозина вече са в летен отпуск, а за други той все още предстои. Не бива да претупвате задълженията си на работа, ако не почивате. В личен план този ден е доста силен спрямо необвързаните представители. Те имат шанс за една вълнуваща среща.

 

РИБИ

Разчитайте на себе си

 

Предстои ви първият от поредицата натоварени дни. Не претупвайте ангажиментите си, а ги вършете стриктно и поетапно. Имате нужда от помощ, но не се знае дали колегите ще бъдат отзивчиви към вас. Затова е важно да разчитате на себе си. Денят изисква да повярвате в собствените си сили.

 

Хороскоп за родените на 09.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година се насладете на възможности и шансове за просперитет и в личния, и в професионалния живот. Не се страхувайте да експериментирате и да променяте онова, което не ви харесва. Не се плашете да изкажете мнението си, когато е нужно.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *