Любопитно

Хороскоп за 4 юли: Вярвайте на своята интуиция

Луната е в Близнаци и е в квадратура със Сатурн и Нептун. Не се страхувайте да научите нещо ново или да започнете обучение по проект в службата. Вярвайте на своята интуиция. Тя ще ви покаже верния път, ако трябва да вземете определени решения. Денят е хармоничен и протича доста приятно в сферата на личните взаимоотношения.

 

 

ОВЕН

Действайте

 

Не отблъсквайте хората от себе си, а ги привлечете като свои съмишленици. Вие знаете как да се случи това. Днешният ден е спокоен за вас. Дарява ви с добро настроение, бодрост и сила. Още сутринта се заемете с важни професионални ангажименти. Мързелувайте, само ако сте в отпуск. Действайте.

 

ТЕЛЕЦ

Разсеяни сте

 

Оказва се, че сте изключително разсеяни заради промените в личния живот. При една част имаше щастливо влюбване, а при друга – желана развръзка в старите взаимоотношения. Не само любовта обаче трябва да ви е в главата. Днес обърнете внимание на работата, а и на финансите си.

 

БЛИЗНАЦИ

Нещо ново

 

Заредете се с положителна енергия още със ставането. Очаква ви благоприятен ден, през който ще ви се случат куп хубави неща. Усмихвайте се често, за да предизвиквате същото и у другите. На работното място сте енергични и амбицирани да се заловите с нещо ново, дългосрочно и внушително на вид. Ще успеете.

 

РАК

Уговорете условия

 

За вас денят също ще бъде благоприятен, усмихнат и щастлив. Не блести с прекалена активност, но все още не е дошло вашето време да се изявявате. Сега постройте плановете и изяснете някои малки подробности около бъдещите си действия. Днес е добър ден за уговаряне на условия. Възползвайте се.

 

ЛЪВ

Работете стегнато

 

В добро настроение сте. Очакват ви срещи с хора, на които ще можете да разчитате в близко бъдеще. Вие също сте търсени от приятели за подкрепа и помощ. Подайте ръка, щом можете. На работното място подредете плановете си стегнато. Разпилявате ли се, това ще води до грешки и пропуски впоследствие.

 

ДЕВА

Решавате проблеми

 

Днес сте ангажирани изцяло със своята професионална реализация. Още сутринта се очертават няколко неотложни проблема за разрешаване. За щастие, разполагате с пълния шанс да ги преодолеете напълно. В личен аспект денят е благоприятен и ви дава сили и енергия. Вечерта очаквайте приятна среща.

 

ВЕЗНИ

Излишна чувствителност

 

Добре е да бъдете мнителни към новите запознанства и хората, подаващи ви ръка точно сега. Нищо не е безвъзмездно и те ще потърсят нещо от вас в близко бъдеще, направят ли ви услуга сега. Под влияние сте изцяло на чувствата и емоциите си и това ще се окаже главната причина за драмите, които сами ще си причините в този ден.

 

СКОРПИОН

Време за разчет

 

Важно е днес да си изготвите семейния бюджет и да видите как вървите с приходите и разходите към тази дата на месеца. Денят е прекрасен за правене на финансови планове и за заделяне на средства за почивка или инвестиции. Не се претоварвайте с работа, която е свързана с кратки срокове. Няма да ги спазите, ако ги поемете.

 

СТРЕЛЕЦ

Не натрапвайте мнение

 

Ще наложите мнението си, без то да е желано в средата, в която се движите. Натрапвате го наляво и надясно и се чудите, защо хората не ви възприемат така чистосърдечно, както очаквате. Причината е във вас. Защото правите нещо неправилно и е добре да спрете още в сутрешните часове.

КОЗИРОГ

Не нападайте

 

Професионалният ден е доста натоварен, но вие бързо отмятате задача след задача и се справяте перфектно. В личен план обаче сте нападателни, ако нещата не вървят по вашата свирка. Това може да доведе до конфликти. Станахте доста авторитарни напоследък – черта, която ще ви попречи в личните взаимоотношения.

 

ВОДОЛЕЙ

Несигурност

 

Денят е зареден с позитивна енергия, която обаче вие не усвоявате напълно заради различни страхове и предразсъдъци. Страх ви е да се впуснете в нещо ново, независимо че промяната е малка и почти незначителна. Премислете добре битието си днес. Утре ще бъдете готови за новост, която да впръска цвят в ежедневието ви.

 

РИБИ

Оправете нещата

 

Чувствате психиката си блокирана. Изпитвате страх да продължите напред, защото вчера разбрахте за една голяма грешка, която сте допуснали неотдавна в службата. Е, не се притеснявайте, а се помъчете да оправите нещата. Звездите са на ваша страна и ще ви помогнат в тази идея.

 

Хороскоп за родените на 04.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се страхувайте да изкажете мнението си. Очакват ви възможности за развитие както в сферата на личния живот, така и в професионалната. Но за всичко това ще трябва да се потрудите. Трябва да си го поискате и заслужите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *