Uncategorized

Хороскоп за периода 12-14 юли

Съботата е прекрасна за общуване с близки хора, в неделя е възможно напрежение, опитайте да се владеете

 

В петък Луната преминава от Дева във Везни, измествайки фокуса ни от детайлната работа към темата за взаимоотношенията. Съвпадът й с Лилит е причина да открием някои тъмни страни на връзките си с хора, на които до момента сме държали. Загуба на доверие, чувство за разочарование – това са основните белези на този ден. Не приемайте фатално всичко това, а научете нужните уроци. В събота се възползвайте от позитивната енергия на Луната във Везни и хармоничния й аспект с Меркурий в Лъв. Подайте ръка на приятел, поговорете с близък, прекарайте времето си със семейството. В неделя все ще се намери нещо или някой, който да ни напрегне. Опитайте да овладеете нервите и напрежението, защото силните емоции особено в сегашните жеги могат да доведат и до здравословни проблеми на нервна почва.


ОВЕН

Премълчавате повече

 

12 юли. Не е изключено да поработите върху своите връзки и взаимоотношения, като се помъчите да разсеете стари конфликти и да намерите разрешение на проблеми. Не е черта от вашия характер да премълчавате, но днес често ще го правите.

13 юли. Обадете се на приятели. Организирайте пикник или излизане на открито. Прекрасно време за отпуск или посещение на плаж в горещините. Направете нещо, което да е различно в ежедневието ви.

14 юли. Намерете начин как да овладеете напрежението днес. Поразходете се из природата, изберете някое спокойно място за почивка и релакс. Нямате нужда някой да ви напомня, че имате изостанали задачи и работа.


ТЕЛЕЦ

Нещо различно

 

12 юли. Ще поискате да организирате днешния петък до най-дребния детайл. Трудно ще правите неща, които са непредвидени и идват изневиделица. Новото някак си ви плаши и нямате нагласата да го допускате в живота си. Поне засега.

13 юли. Прекарайте деня си с близките и семейството. Пригответе вкусен обяд или вечеря, също можете да излезете на пикник и да хапнете на открито. Избягвайте традиционното ежедневие.

14 юли. Бъдете внимателни при общуването с близките. Внимавайте да не засегнете някого, без да сте го искали. Възможно е да се наложи да направите компромис, за да вървят нещата тихо и благополучно.


БЛИЗНАЦИ

Разнообразие в събота

 

12 юли. Петък е прекрасен ден за творчество и забавление. На работното място не блестите с кой знае каква ефективност. Купете си билет за кино, театър или концерт, които да посетите в близките дни.

13 юли. Пътувайте в събота. Прекарайте деня в търсене на нови предизвикателства за цялото семейство. Избягвайте сивото ежедневие. Посетете местност, която не сте посещавали до този момент.

14 юли. Днес ще се заемете с организационни дейности, които целят да внесат хармония и ред в живота ви. Не е изключено да досадите на своите близки, особено ако сте замислили да включите и тях в своя план.


РАК

Помогнете на близките

 

12 юли. Ще се събудите с тревогите на своите близки, с проблемите на цялото семейство и те ще ви преследват през целия ден. Трудно ще работите и ще се концентрирате в ежедневните си дейности. Приберете се по-рано вкъщи. Помогнете на близките с каквото можете.

13 юли. Юли е вашият месец и през уикендите му вие се чувствате великолепно. Днес можете да посетите басейн, в случай че не сте на морето. Разнообразете се.

14 юли. За вас денят носи доста емоционални предизвикателства и ви застрашава да попаднете в крайно емоционални ситуации. Спестете си го. Спестете си здравословните неразположения. Успокойте топката. Изживейте неделята по-тихо и приятно.


ЛЪВ

Говори ви се много

 

12 юли. Ще потърсите възможност да разрешите наскоро възникнали конфликти между вас и хората, с които работите. Склонни сте да преглътнете своето его в името на общото благо. Може би жертвата е твърде голяма за вас към този момент и няма да се чувствате съвсем комфортно да го направите.

13 юли. Днес ви се говори много. Наистина много. Повечето от вас ще си намерят слушатели и ще излеят душата си изцяло. Ще се чувствате като преродени. Е, и историите, които разказвате, са интересни, така че и вашите слушатели ще са доволни.

14 юли. Събуждате се без настроение в неделя и сте готови да си изкарате негативната нагласа върху своите близки. Бъдете внимателни и избягвайте драматичните сцени. Не се нуждаете от тях точно сега. Заложете на мира и хармонията.


ДЕВА

Подкрепете здравето си

 

12 юли. Ще се почувствате измамени от наскоро направена покупка, която така искахте да притежавате. За жалост, тя не ви върши толкова работа, колкото си представяхте. Зарадвайте се на факта, че сте задоволили свой каприз. Нищо, че не е практичен.

13 юли. Не занемарявайте добрите си навици през лятото. Опитайте да се разхождате повече на свеж въздух и да спортувате, нищо че сезонът е отпускарски. Днес можете да отидете на излет в планината.

14 юли. В неделя отделете време за здравословното си състояние. Но не като приемате медикаменти, а като промените начина си на хранене и физическата активност в своето ежедневие. Залагайте на спорта и здравословния начин на живот.


ВЕЗНИ

Преборете страховете

 

12 юли. Бъдете отворени към нови възможности. Опитайте да поработите върху своето личностно развитие. Изследвайте свои по-дълбоки страхове, скрити в подсъзнанието ви. Изправете се срещу тях и ги преборете напълно.

13 юли. Прекарайте деня си с хора, които ви карат да се чувствате добре. Да се чувствате значими и търсени. Имате нужда от повече движение. Защо не помислите за разходка в планината, която да завърши с приятен пикник?

14 юли. Ще ви тормозят различни финансови въпроси, които искате да разрешите още на мига. Няма как обаче това да се случи с магическа пръчка. Помислете за свиване на някои от излишните ви разходи.


СКОРПИОН

Нужда от отпускане

 

12 юли. Това е силен ден за вас. Ще се усетите като можещи и силни да преодолеете някои свои вътрешни страхове и предубеждения. Денят ви носи полъх на носталгия, но и възможност да погледнете надалеч във времето напред.

13 юли. Ще бъдете себевглъбени. Ако на другите около вас им се говори и споделя, то на вас хич не ви е до празни приказки. Имате нужда да се отпуснете с книга в ръка.

14 юли. Не се насочвайте към отрицателните негативни емоции и преживявания в ежедневието си. Достатъчно го правехте в последните няколко дни. От днес се фокусирайте върху позитивното и хубавите моменти, които ви очакват оттук насетне.


СТРЕЛЕЦ

Създайте контакти

 

12 юли. Не е изключено днес да се заемете с организирането на социално събитие за вечерта, или просто с излизане с приятели. Денят не е сред най-силните ви относно работата и затова няма да обърнете чак такова внимание на задачите си.

13 юли. Не се страхувайте да създадете нови контакти или запознанства днес, пък било то и по социалните мрежи. В един момент точно тези контакти ще запълнят празнота, която имате нужда да бъде запълнена от познанства.

14 юли. Ще ви се наложи да слушате по-внимателно хората около себе си, проявявайки нужното разбиране и вглеждане в тяхната гледна точка. Не само вие сте прави и ще го разберете още на мига.


КОЗИРОГ

Натоварен петък

 

12 юли. Петък ще бъде натоварен професионален ден за вас. Гоните някакви крайни срокове, които изтичат до дни и днес ще бъдете напрегнати за тяхното изпълнение. Денят е прекрасен за справяне с трудни ситуации. Проявете нужното търпение. Всичко ще мине благополучно.

13 юли. Отделете време за себе си. Отделете повече внимание на своите цели и интереси. Избягвайте да помагате на другите така, както винаги го правите. Сега вие имате нужда от помощ. Не си го признавате, но е така.

14 юли. Намерете доверени хора, с които да поговорите и да споделите мислите, които ви вълнуват към момента. Общуването ще ви помогне да се отпуснете и да намерите нужната подкрепа, от която се нуждаете.


ВОДОЛЕЙ

Избягвайте разногласията

 

12 юли. Потърсете възможност за личностно развитие и просперитет. Днес не бъдете чак толкова благотворителни спрямо чуждите интереси. Вие винаги се стремите да помогнете, да бъдете полезни. Но днес може би това действа срещу вас.

13 юли. Потърсете хора, с които имате сходни интереси и се вълнувате от еднакви неща. Избягвайте разногласията. Точно сега нямате нужда някой да ви говори „на въпреки“.

14 юли. Съсредоточете се в по-дългосрочните си лични цели. Ако ви се налага да работите днес, проявете търпение и толерантност към работата и колегите си. Избягвайте конфликтите, дори и някой със старание да се стреми да ви ядоса за нещо.


РИБИ

В търсене на мир

 

12 юли. Ще разрешите един свой по-дълбок емоционален проблем, търсейки неговото решение в разговорите с близки и приятели. Може би имате нужда да се видите как изглеждате отстрани, в чуждите очи. Не всичко, което чуете, ще ви бъде приятно.

13 юли. Имате нужда от повече спокойствие. Не е добра идея да прекарате деня си в празни приказки, колкото да ви мине времето. Прочетете интересна книга или изгледайте интригуващ филм.

14 юли. В неделя ще търсите мира вътре в себе си и около себе си. Вероятно ще станете досадни за всички свои близки и приятели, които общуват днес с вас, но определено го правите от сърце и за добро.


Хороскоп за родените на 12 юли – Честит рожден ден!

Научете се да изхвърляте на боклука всичко, от което нямате нужда в живота си. Тази година ще ви помогне да го направите.

 

Хороскоп за родените на 13 юли – Честит рожден ден!

През следващата една година е възможно схемата „проба-грешка-проба“ да отвори нови врати и светове пред вас. Не се страхувайте да експериментирате.

 

Хороскоп за родените на 14 юли – Честит рожден ден!

През следващата една година се научете да гледате, за да виждате и да слушате, за да чувате. Не всичко, което ви се представя пред погледа е такова, каквото изглежда.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *