Любопитно

Вашят хороскоп за петък и почивните дни

Новолуние в Рак – време за емоционално прераждане и търсене на нови хоризонти

 

Движението на Луната в Рак в петък е причината да сме една идея по-сантиментални във взаимоотношенията си и отпуснати в работата си. Въпреки това, денят не крие и възможности за личен растеж и просперитет. Имаме нужда обаче някой да ни разбира и да ни подкрепя през цялото време. Събота е изключителен ден с висока концентрация на силна енергия. Настъпва новолуние в Рак – време за емоционално прераждане и търсене на нови хоризонти по отношение на чувствата и страстите. Съвпадът на Слънцето, Луната и Венера в рак носи хармония, любов и усещане за комфорт. В неделя се подгответе за вълнения. Луната преминава от Рак в Лъв, сменяйки фокуса от семейния уют и въпросите, свързани с домашните работи, към по-социалния и обърнат към приятелствата живот. Очаква ни ден, наситен с емоции и възможности за комуникация, но не само с близките, а и с приятели от близо и далеч.


ОВЕН

Внимание към близките

 

5 юли. Ще се почувствате като изправени пред дилеми. Трудно ще съвместявате личните с професионалните ангажименти. Ако сте в отпуск, това ще бъде един прекрасен ден, за да си изчистите дома и да обърнете внимание на близките.

6 юли. Прекарайте повече време със семейството си. Поговорете със своите близки, обърнете им внимание и чуйте за техните желания, страсти и копнежи.

7 юли. Опитайте се да не прибързвате с думи и заключения, въпреки че днес сте доста категорични и действате със замах. Включете се в активности, които ви носят щастие и наслада. Обърнете повече внимание на хобито си, вместо да влизате в конфликти с близки и приятели.


ТЕЛЕЦ

Нови запознанства

 

5 юли. Организирайте задачите си така, че още сутринта да сте наясно какво да правите във всеки един отрязък от петъка. Придържайте се към предварителния си план. Нямате нужда някой да ви казва какво точно да правите. Вие сами си създайте програмата.

6 юли. В събота ще имате възможност да се запознаете с нови хора, с които приятелството ви ще се развие в изключително позитивна посока, и то в дългосрочен аспект. Не пренебрегвайте онези, които искат да навлязат в живота ви.

7 юли. Погрижете се за дома и семейството си. При повечето от вас акцентът за нови запознанства беше вчера, така че днес е редно да се отдадете на домашни занимания и подготовка за идната работна седмица.


БЛИЗНАЦИ

Извънредни доходи

 

5 юли. Не е изключено в петък да вземате решения относно своите финанси и лични ресурси. Някои от вас ще бъдат привлечени към нови възможности за инвестиция или ще отидат на оглед за нов дом или недвижим имот.

6 юли. В събота можете да се занимавате с някои семейни финансови инвестиции или разчет на бюджета за месеца. Не е изключено някои от вас да работят извънредно с цел да припечелят допълнителен лев над заплатата си.

7 юли. Не се притеснявайте да споделите своите мисли и идеи и да се включите в проекти, които изискват комуникация и общуване. Можете да излезете с приятели, които да ви помогнат да промените гледната си точка по определени въпроси.


РАК

Живейте своя си живот

 

5 юли. Осигурете си повече време за самите себе си и се погрижете за своите емоционални нужди. Напоследък станахте доста обсебващи спрямо своите приятели и роднини. Може би е добра идея, ако ги оставите на мира и не се интересувате чак толкова от техния живот.

6 юли. Новолунието във вашия знак е важен миг през този месец. Чувствате се енергични и магнетични. Можете да привлечете положителна енергия към себе си, която да усвоите и насочите в благодатна посока.

7 май. Изведнъж ще се окаже, че работата, която имате в момента, не успява да задоволи всичките ви нужди и по този начин се оказва неудовлетворителна. Защо не помислите за нейното сменяне? Не веднага, но след септември това може да се случи.


ЛЪВ

Откъснете се от ежедневието

 

5 юли. Неразрешени проблеми от миналото ви правят доста напрегнати и заядливи. Очаква ви ден, в който никой няма да ви разбира и оттук ще идват главните конфликти между вас и хората, с които общувате. Поемете глътка въздух. Имате нужда от почивка.

6 юли. Оттеглете се. Наспете се добре, не бързайте да ставате от леглото. Можете да прекарате целия ден вкъщи по пижама и това няма да е загубено време. Вземете интересна книга в ръка и я прочетете цялата. Имате нужда от откъсване от сивото ежедневие.

7 юли. Ще се върнете в своя си свят, в който вие сте център на вниманието и диктувате правилата, с които да се съобразяват всички останали. От днес за вас започва нов едномесечен период. Сега градите неговите основи.


ДЕВА

Неделна почивка

 

5 юли. Ще прекарате деня, като правите планове за вечерта. Работата ви така или иначе ще спори като за петък, но друго си е, като имате идеи къде ще прекарате вечерта, с кого и какво ще правите. Имате нужда от по-силен социален живот.

6 юли. Общувайте с хора, които споделят вашите интереси и имат същите цели като вашите. Само така ще гледате в обща посока и това определено ще ви направи една идея по-мотивирани и силни, за да се борите срещу трудностите.

7 юли. Оттеглете се от арената на всички битки и се отдайте на спокойствие и релакс. Имате нужда да останете за кратко насаме със себе си. Направете го с книга в ръка или с интересен филм, който да си пуснете.


ВЕЗНИ

Работа и реализация

 

5 юли. Опитайте да намерите нужния баланс между работата и личния си живот. Проявявате прекалено силно разбиране към колегите, които са в отпуск в момента и които не са си свършили работата. Нагърбвате се и с техните задачи.

6 юли. Новолунието поставя важни въпроси относно кариерата ви, развитието ви като личности и развитието на вашите умения, качества и възможности. Нищо че денят е почивен, вие ще си мислите за работа и реализация.

7 юли. В неделя ще бъдете особено енергични и това се забелязва отстрани. Неслучайно вашите близки ще ви „впрегнат“ в някои домашни работи, за които се искат сили и енергия. Е, така ще протече вашата неделя.


СКОРПИОН

Намислете си желание

 

5 юли. Усещате вдъхновение и желание да се занимавате нещо ново. Помислете за отдаване на ново хоби или пък развлечение, което ще вдъхне нови щрихи в ежедневието ви. А защо не тръгнете на пътуване за един по-дълъг уикенд?

6 юли. Ще поискате да научите нещо ново в живота си. Нещо, което е останало ненаучено във времето и сега стои като бариера да постигнете своите цели. Очаква ви щастлив и ведър ден. Пожелайте си нещо. То ще се сбъдне.

7 юли. Ще се срещнете с човек, който ще ви вдъхне кураж и мотивация, че вие можете да промените живота си и да го направите такъв, какъвто сте си мечтали. Това е ключов момент за вас, защото можете да вземете важни решения и да смените начина си на мислене.


СТРЕЛЕЦ

Нещо за себе си

 

5 юли. Бъдете реалисти при изготвянето на бюджета за месец юли и отделете толкова средства за почивка, колкото възможност имате. Важното е да почивате, да се откъснете и да промените натоварения график. Не е задължително да е на скъпо място.

6 юли. Ще потърсите начин как да укрепите емоционалните си връзки с вашите близки, роднини и приятели. Днес ще се нуждаете от тяхното одобрение. От това да знаете, че каквото и да направите, те ще са зад гърба ви и ще ви подкрепят, вместо да ви критикуват.

7 юли. Потърсете начин как да разширите знанията и уменията си. Намерете курс за преквалификация, възможност да научите или усъвършенствате чужд език, шанс да развиете умения по хобито, което имате. Направете нещо за себе си.


КОЗИРОГ

Мир да има

 

5 юли. Бъдете готови да направите компромис и да изслушвате мненията на хората покрай вас. Не винаги ще бъдете съгласни, но от това няма да има голямо значение. Дошъл е момент да се съобразявате. Само и само мир да има…

6 юли. Новолунието днес е в противоположния на вашия знак – Рак. Темата за взаимоотношенията с партньора, с половинката, с любовника или любовницата. Това са основните аспекти на днешния ден. Ще търсите начин как да се сближите с най-обичаното от вас същество. И ще ви се получи.

7 юли. За вас това няма да е особено енергичен ден, в който ще блестите с изяви и инициативи. За вас по-скоро неделята представлява ден на вътрешни трансформации, чрез които вие ще се отървете от един стар свой мисловен модел. Модел, връщащ ви все назад и назад във времето и непозволяващ да приемете новостите в своето време.


ВОДОЛЕЙ

Мислете за здравето си

 

5 юли. Не е лошо в началото на месеца да се поинтересувате за груповите спортни мероприятия около дома или офиса ви. Не занемарявайте здравето и тялото си заради отпускарския сезон. Вечерта пригответе здравословна вечеря.

6 юли. Ще продължите с темата за здравето и бодрия тонус, от който се нуждаете. Ще го придобиете, само ако продължите да спортувате и не се изоставяте. Днес си поставете цели за лятото, включващи и здравословно тегло. Каквото си помислите днес, рано или късно ще се сбъдне до месеци.

7 юли. Бъдете отворени към нови начини за свързване с хората около вас. Ако не можете да се видите на живо, направете го по телефона или чрез социалните мрежи. Не пренебрегвайте разговори.


РИБИ

Щастлива събота

 

5 юли. Щастлив петък ви очаква, защото още сутринта ще се зарадвате от добра новина, дочута ненадейно. Обърнете внимание на външния си вид и на начина, по който изглеждате. Купете си нови дрехи, които да повдигнат самочувствието ви.

6 юли. Очаква ви щастлива събота. Новолунието в Рак ще ви подтикне да се отдадете на сфери от живота, свързани с изкуство, култура, красота и изтънченост. Ще бъдете вдъхновени да промените нещо в себе си и ако се заемете сериозно с тази идея, определено ефектът ще бъде невъобразимо добър.

7 юли. За вас неделята носи възможност да подобрите ежедневните си навици и да си създадете рутина, която да ви помогне в поддържането на външния ви вид, както и на дома ви. Започнете да изхвърляте по една ненужна вещ на ден. Направете това в следващите две седмици. Ще видите колко добре ще се почувствате.


Хороскоп за родените на 5 юли – Честит рожден ден!

Промените и новостите, с които ще се срещнете през следващата една година, са за добро. Планирайте добре своя бюджет, за да не изпитате парични трудности през зимата.

 

Хороскоп за родените на 6 юли – Честит рожден ден!

Възможно е невинаги да се разбирате правилно с хората около себе си в следващата една година. Просто има разлика в начина, по който вие и те разбират информацията. Залагайте на вътрешния си глас и слушайте интуицията си, когато се наложи да вземате решения.

 

Хороскоп за родените на 7 юли – Честит рожден ден!

Силата ви през следващата една година ще бъде в сферата на общуването и контактите, защото ще влизате в запознанства и връзки с лекота и ще се чувствате добре сред хората, а не изолирани.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *