Любопитно

Хороскоп – петък и уикенд /21-23 юни/

Пълнолунието в Козирог е време за осъзнаване и завършване

 

Петък ни предлага възможност да се събудим с първите лъчи на слънцето, които всъщност са и първите летни лъчи за тази година. Не пропускайте шанса да се разходите на чист въздух преди работа. Денят ще бъде зареден с положителна енергия, ако не приемате всяка малка пречка за голяма бариера. В събота настъпва пълнолуние в Козирог – време на осъзнаване и завършване. Това е ден, в който можем да разгледаме постигнатото и да оценим напредъка си в различни области на живота. В неделя Луната продължава своя път в Козирог, където взаимодейства положително със Сатурн. Обърнете внимание на по-възрастните в семейството си, погрижете се за тях и им дайте своята любов и подкрепа.


ОВЕН

Бъдете упорити

 

21 юни. Известни сте със своята енергия и решителност, но днес можете да почувствате забавяне. Усещате ограничения и бариери, които са съвсем малки и преодолими, но в съзнанието ви изникват като големи и мъчни за справяне. С повече упоритост можете да постигнете чудеса.

22 юни. В събота си направете план за деня, в който да включите и разходка със семейството в парка или извън града. Възможно е да ви позвънят извънредно от работата.

23 юни. Бъдете активни и се занимавайте със спорт или физически упражнения, които ще изразходят част от вашата енергия. Обърнете повече внимание на възрастните роднини в семейството си и им дайте част от своето време.


ТЕЛЕЦ

Релаксирайте в събота

 

21 юни. Ще ви се наложи да сте една идея по-пестеливи с разходите си през последната десетдневка на юни. Днес бъдете консервативни и се ограничете от една инвестиция, която желаете да направите от дълго време. Не е сега моментът да влеете пари в нещо, което може и да не се окаже така печелившо.

22 юни. Посетете изложба, музей или пък отидете на кино. Така ще разширите хоризонтите си. Ако предпочитате домашния уют, оставете си време за четене или гледане на интересен филм. Релаксирайте.

23 юни. Не се отказвайте от планирано пътуване, само защото времето е горещо или пък не ви се ходи. Организирайте цялото семейство и ще си изкарате великолепно. Можете да вземете с вас и по-възрастните си роднини. За тях това ще бъде празник.


БЛИЗНАЦИ

Не отказвайте заем

 

21 юни. Ще говорите обаятелно и ще търсите контакта с околните, но от това може да пострадат взаимоотношенията в семейството ви. Не затваряйте телефона, ако видите, че ваш близък звъни. Пък било и само, за да ви чуе. Днес и те имат нужда да почувстват присъствието ви в живота им.

22 юни. Отделете минути за семейния бюджет и финансовото състояние на дома си. Ваш близък човек ще ви попита за лична услуга. В случай че не ви е проблем, притечете се на помощ.

23 юни. Не е изключено човек от вашето семейство или близките да поиска пари назаем от вас. Не отказвайте категорично, а вижте дали сте в състояние да услужите. И на вас някога може да се случи да изпаднете в такава ситуация.


РАК

Планирайте лятото

 

21 юни. Настъпва лятното слънцестоене, което дава начало и на вашия сезон. Бъдете фокусирани върху своята лична енергия и възможността да направите сериозни планове за лятото си. Лични или професионални – зависи само от вас. Но днес планирайте. Ще ви се случат нещата.

22 юни. В събота отделете време за близките си хора и планирайте нещо, което да ви събере заедно – било то обяд или пък следобедно кафе. Поговорете с тях. Днес имате нужда да обсъдите нещо важно.

23 юни. Прекарайте повече време с половинката и семейството си. Разговорите, които ще проведете заедно, ще ви сплотят още повече и ще ви сдобрят, ако в последно време е имало пререкания между вас.


ЛЪВ

Обърнете си внимание

 

21 юни. Вашият любим сезон е лятото, когато Слънцето грее най-силно и мислите ви са по-светли отвсякога. Луната в Стрелец днес ви вдъхновява да разгледате нови възможности и да преосмислите живота си изцяло. Може би е дошло време за сериозна промяна на мирогледа ви.

22 юни. Промяната, за която ставаше дума вчера, може да обхване и начина ви на живот и баланса между труд, почивка, физическа активност и начин на хранене. Започнете диета, погрижете се за здравето си. Може би е време да обърнете внимание на себе си.

23 юни. Планирайте неделята така, че да включите и физическа активност в ежедневието си. Имате нужда от раздвижване, особено ако през работната седмица стоите дълго време в седнало положение.


ДЕВА

Внимание към изкуството

 

21 юни. Някои промени на работното място могат да ви смутят и да ви накарат да се замислите как да успокоите обстановката. Но с идването на новия летен сезон идва и нов период при вас, който носи неспокойствие. А това неспокойствие ще е причина да развиете качества и умения и впоследствие да бъдете ценени заради тях.

22 юни. Не се притеснявайте да си купите билети за кино или театър. Не е загубено време или пропилени средства. Днес обърнете внимание на вътрешния си мир, на вътрешния си свят. Опитайте да завършите нещо, което сте започнали преди време.

23 юни. Отделете време за работа по хобито си или за личностно усъвършенстване. Не се страхувайте да изявите своите артистични заложби, или пък да се насладите на артистичните заложби на някой друг.


ВЕЗНИ

Съвет от близките

 

21 юни. Днес обърнете повече внимание на дома и близките си. Те имат нужда от вас и вашите грижи. Опитайте да намерите точния баланс между работата и семейството си. Не спирайте да се интересувате от живота на вашето семейство. Можете лесно да хармонизирате взаимоотношенията си, ако това е нужно.

22 юни. Обърнете внимание на семейството си. Днес вашите близки ще ви дадат най-правилния съвет, ако се нуждаете от такъв и сте излезли на кръстопът. Не слушайте приятели или познати. Вашите близки ще ви посъветват най-добре.

23 юни. Иска ви се да отделите повече време за дома си. Да почистите своята къща, да я подредите и подготвите за летния сезон. Можете да оправите и лятната си градина, ако разполагате с такава.


СКОРПИОН

Предложение за работа

 

21 юни. Ще ви направят добро финансово предложение от чужда фирма, но заради невъзможността веднага да откликнете и заради прочутата си лоялност към настоящите работодатели вие може да го пропуснете. Е, не съжалявайте. Скоро отново ще имате подобни възможности.

22 юни. Покажете на хора, които не сте виждали от дълго време, че са важни за вас. Предложете им да излезете на обяд или вечеря. В живота ви има хора, които не виждате често, но и в редките си срещи вие сте си близки и държите един на друг.

23 юни. Ваши роднини ще ви потърсят за съвет или услуга. Няма как да откажете, особено ако те са сред по-възрастните. Днес е добре да обръщаме внимание на по-възрастните хора, които се нуждаят от грижа, просто защото са самотни понякога.


СТРЕЛЕЦ

Желание за покупка

 

21 юни. Възможно е някой да се опита да ви ограничи, да ви обсеби или просто да ви каже какво точно да правите в определени моменти. Всички знаем, че не сте от хората, които обичат подчинението. Затова и ще се възпротивите доста явно. Вие обичате да отстоявате своята свобода.

22 юни. Планирайте бюджета си за летните почивки. Дори и да не разполагате със средствата, си направете сметка откъде да спестите пари за тях. Днес е времето, в което най-добре ще изготвите плановете, за да ви е по-спокойно след това.

23 юни. Сметнете приходите и разходите си до края на месеца или до първата юлска десетдневка. Денят е прекрасен и ви носи сериозно количество положителни емоции, но и примамка да си купите нещо скъпо и желано. Вижте дали можете да си го позволите.


КОЗИРОГ

Страхът ще си отиде

 

21 юни. Фокусирайте се върху дългосрочните си планове за бъдещето и не се вглеждайте само в близките няколко месеца. Мислете в перспектива. Вие го можете. В момента изпитвате страх от поставянето на начало или от важна житейска промяна, но този страх постепенно ще отстъпи място на смелостта.

22 юни. Чувствате, че сте затворили емоционално една порта зад себе си. Това е първата стъпка към промените, които ви чакат занапред. Чувствате се освободени. Днес е един хубав ден за вас.

23 юни. Отделете неделята за приятни занимания като разходка в планината, парка или пък мола. Правете това, което ви доставя истинско удоволствие и ви кара да се чувствате щастливи. Вече изживявате нов период и без страх навлизате в него.


 ВОДОЛЕЙ

Избягайте от шума

 

21 юни. На моменти днес ще пожелаете да го ударите през просото. Да пишете петъка неработен или просто ден на майстора, в който да не правите нищо и да се приберете по-рано вкъщи. Сериозността обаче днес е от голямо значение. Отнесете се сериозно и отговорно към ангажиментите, които имате за днес.

22 юни. Ще ви се иска да останете насаме със себе си. Днес няма да ви се говори с много хора, въпреки че ще получите доста обаждания. Легнете си рано вечерта. Избягвайте шумните компании.

23 юни. Ще потърсите начин да се отделите от всичко и от всеки днес. Трудно ще ви бъде да говорите с хората наоколо, защото сте се затворили, а и не сте отзивчиви към чуждите нужди и болки. Има и такива дни. Останете сами.


РИБИ

Нужда от разпускане

 

21 юни. Не разпилявайте енергията си в различни направления. Концентрирайте я в една или най-много две точки. По-добре свършете едно нещо, но качествено, отколкото няколко, но през пръсти. Вашият ден може да се окаже доста натоварен. Затова вечерта разпуснете с приятели.

22 юни. Планирайте срещи с приятели, с които не сте се виждали от дълго време. Не се притеснявайте да посетите групови спортни занимания или пък да излезете вечерта на по чаша вино с компания. Имате нужда от разпускане.

23 юни. За разлика от Водолеите, вие днес ще бъдете особено комуникативни. Ще ви се иска да говорите цял ден, и то с различни хора. Обърнете внимание на начина, по който другите възприемат казаното от вас, усетете дали ви разбират.


Хороскоп за родените на 21 юни – Честит рожден ден!

Очаква ви година, през която често ще потъвате надълбоко в себе си, ще правите своите изводи за живота си и това ще ви помага да се подобрявате всеки път, след като сте го правили. Годината носи обич, любов и хармония.

 

Хороскоп за родените на 22 юни – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца няма да е лоша идея да поработите върху себе си. Да се попитате какво искате да вършите от тук нататък. Един курс за преквалификация или подобрение на настоящата ви квалификация не е никак лоша идея, защото ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Учете и ще се реализирате.

 

Хороскоп за родените на 23 юни – Честит рожден ден!

В годината, която е пред вас, вие ще се изявите като най-знаещите, най-можещите и търсещи хора. Ще искате да промените нещо в начина си на живот. Ще искате да запалите искрица и в живота на всички около вас. Идеи много – коя обаче ще реализирате, зависи от вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *