Любопитно

Хороскоп за 13 юни, четвъртък

Луната е в Дева и е в опозиция със Сатурн. Днес не се ядосвайте за дреболии, особено в следобедните часове. Щадете нервите си и не позволявайте на нищо да ви извади извън равновесие. Луната е в Дева и подканя да внесем ред в живота си. Ако сме по-подредени, ако предначертаем плановете си за деня още сутринта, ще успяваме във всичко.


ОВЕН

Любовта се събужда

 

Подредете приоритетите си според своите собствени виждания. В четвъртък ви чакат много ангажименти и от вашата организираност зависи дали ще се справите подобаващо, или ще се провалите. Не пропускайте нито един хубав миг в личен план. Любовта е важна част от живота ви и сега тя се събужда за живот.


ТЕЛЕЦ

Действайте

 

Днес е специален ден за вас. От една страна, Луната грее в Дева, което ви дарява с късмет и хармония. От друга, вашето настроение е доста приповдигнато и малко или много очаквате да ви се случат хубави неща. Очакванията ви ще бъдат оправдани. Този ден е силен и носи късмет, но и изисква действие.


БЛИЗНАЦИ

Не се сърдете

 

Липсва ви емоционална хармония и това е основната причина да грешите и трудно да приемате мнението на другите хора. Когато някой ви спомене за вашите грешки, се дразните. Вземете си поука, опитайте се да видите къде стъпвате накриво. Не се сърдете, ако някой е прекалено откровен с вас.


РАК

Имате енергия

 

Въпреки че желаете да останете насаме със себе си, денят е благоприятен и за срещи, обсъждания и правене на общи планове. Четвъртък ви носи енергия, която ще ви послужи и в следващите дни. Не прекалявайте с активността и намерете баланса между работа, почивка и любими занимания. Така ще сте в хармония със себе си.


ЛЪВ

Време за диета

 

Не са изключени трудности при вас. Днес ще се реализирате по-лесно като изпълнявате, а не само давате нареждания. Свикнали сте хората да ви слушат, това днес е невъзможно. Иначе сте в добро настроение, в отличен тонус. Замислете се за започване на диета, съчетана с разпускащ спорт.


ДЕВА

Нищо лично

 

В прекрасно настроение ви намира днешният ден, но често сте забързани и в бързината си вземате погрешни решения. Някой ще ви обвини в лекомислие. Почти през целия ден сте докачливи и се обиждате ту на този, ту на онзи. Не влагайте нищо лично в професионалните си взаимоотношения. Вършете ги стриктно, както винаги.


ВЕЗНИ

Разцвет

 

За вас настъпва период на благоденствие и сполука в личен план, защото сега ще изолирате всички негативни обстоятелства около себе си. Ще стихне чувството за тревожност, ще се елиминират хилядите странични задължения. Денят е спокоен. За лична застраховка, избягвайте конфликтните ситуации.


СКОРПИОН

Вие решавате

 

Намирате се в напрегнат период, но също така разполагате с пълния набор от качества и умения за изява на вътрешните си желания. С две думи, ако ви се работи, ще постигнете мечтания успех. Ако ви се мързелува, няма защо да обвинявате съдбата за липса на възможности. Вие самите решавате как ще протече денят ви.


СТРЕЛЕЦ

Допълнителен доход

 

И вие сте в добро настроение, въпреки че до голяма степен сте загубили контрола над другите и осъзнавате, че сега не можете да им влияете и да ги моделирате по свой тертип. Освободете се от тази досадна черта от характера си. Следобед очаквайте предложение с финансов характер. Допълнителната работа си заслужава.


КОЗИРОГ

Нови инициативи

 

Въпреки че днес емоциите ви преливат и не сте наясно как точно да ги овладеете, денят не е лош. Поднася ви възможности за разгръщане, усъвършенстване на уменията. Бъдете креативни и ще успеете да започнете нещо ново в живота си. Дали в сферата на личния живот или професионалния, ще го реализирате успешно в бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

По течението

 

И вие сте щастливи от развитието на обстоятелствата през днешния ден. До обяд не правете напразни усилия, защото едва ли ще успеете на всяка цена. Видите ли, че не ви спори, просто се оставете на течението. Веднага след обедната почивка навлизате в активен и хармоничен период, в който работата ви е с много по-голям резултат.


РИБИ

Търсете доходи

 

Напрегнати и нестабилни, търсите възможности за постигане на хармония и през този ден. Трудностите, пред които сте изправени, са най-често от финансов характер. Трябват ви пари, които бързо да реализирате, или просто да възвърнете. Не го правете чрез заеми. Намерете начин как да ги спечелите.


Хороскоп за родените на 13.06. – Честит рожден ден!

Бъдете отговорни през следващата една година, действайте с разум и поглед в бъдещето и така ще постигнете целите и успехите си. Всяка необмислена постъпка и грешка ще ви коства санкция от страна на съдбата. Избегнете ги.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *