Любопитно

Използвайте понеделника – шансовете за успех са големи

Дневен хороскоп за понеделник, 10 юни. Луната е в Лъв и е в хармоничен аспект с Юпитер. Този аспект е благоприятен и ни зарежда с настроение, а шансовете за успех са големи. Но е нужно да се прекрачи онази граница, която не ни позволява да поемаме рискове и да мечтаем за бъдещето.


ОВЕН

Загърбете старото

 Промени и новости ви чакат в понеделник, но вие все още сте предубедени и в позиция на изчакване. И все пак, силите ви са активирани на максимум и сте готови да действате безотказно за реализиране на плановете си. Приемете новото и не милейте за старото. Само така ще вървите напред, каквато е вярната посока.


ТЕЛЕЦ

Слезте на земята

 Успехите ви в последната една седмица ви накараха да вдигнете гордо глава и да повярвате прекалено много в себе си. Да сте уверени не е никак лошо, но и това трябва да е с мярка. Във вашия случай вече вървите към преувеличаване. Слезте на земята, огледайте се наоколо и продължете с по-бавни темпове напред.


БЛИЗНАЦИ

Лъжливи приятели

 Въпреки благоприятните ситуации, в които попадате, понеделник е емоционален ден и носи предупреждения. Не се предоверявайте на никого, защото около вас витаят хора, които си играят с доверието ви. Представят се за доста добронамерени ваши приятели, но ако имате нужда от тях, надали ще се притекат на помощ.


РАК

Подредете приоритетите си

 Престои ви доста натоварен ден. Подредете го от сутринта до вечерта, като извадите приоритетите на преден план и след това всичко останало. Нямате възможност да отлагате някои задачи за друг ден, затова ги свършете днес. В любовта ви чака пълна хармония и удовлетворение. Нямате причина за притеснения в тази житейска сфера.


ЛЪВ

Вие водите парада

 Предстои ви важна, натоварена седмица. Луната гостува във вашия знак днес и ви поставя в огнището на всички сблъсъци и конфликти, но и в центъра на вниманието, за да можете вие да диктувате правилата и посоката. Отговорността е голяма, ала си заслужава. Подгответе се за доста емоции, много от които са положителни.


ДЕВА

Вътрешен мир

 В понеделник е добре да сте предпазливи и по никакъв начин да не привличате вниманието върху себе си. Просто вършете делата, в които се чувствате сигурни. Поработете върху вътрешното си равновесие. Важно е да сте наясно със себе си – какво искате да ви се случи и как да го постигнете.


ВЕЗНИ

Четете по поведението

 Понеделник ви носи напрежение в личен аспект, но и благоприятни ситуации за развитие на професионалния ви живот. Добре е да обърнете внимание на разговорите, които водите. Забележете хората, с които разговаряте. Техните реакции, дори тонът им издава точно какви са намеренията им спрямо вас.


СКОРПИОН

Потърсете помощ

 Започвате новата работна седмица претоварени и с много ангажименти, които не смогвате да свършите сами. Можете да попитате за помощ колегите, но или не го правите, или го правите по начин, който звучи като заяждане или упрек към тях. Бъдете малко по-организирани и нещата ще си дойдат на мястото.


СТРЕЛЕЦ

Не бъдете егоисти

 Служебните ангажименти днес се задвижват с пълна сила и в тази сфера от живота си вие нямате никакви проблеми. По-проблемната част в хороскопа ви се оказва личният живот. В любовта и взаимоотношенията с половинката бъдете малко по-внимателни. Не се превръщайте в егоисти, които искат цялото внимание само за себе си.


КОЗИРОГ

Променливи настроения

 В понеделник ясно личат две линии в настроението ви. На първо място е напрежението, което няма как да скриете. Продиктувано е от липсата на парични средства, за да си позволите поредната глезотия или лукс. От друга страна, сте доста усмихнати и ведри, защото сте в очакване да ви се случи нещо хубаво тази седмица. Не сте далеч от истината.


ВОДОЛЕЙ

Вървите напред

 В понеделник сте обаятелни и около вас витае положителна енергия. Гледната ви точка е обективна и надеждна, а хората все повече се убеждават в това и я подкрепят. Като цяло, денят е силен и най-вече в деловата област ще имате успехи. Насладете се на просперитета си и бъдете уверени в себе си.


РИБИ

Покажете приоритетите си

 Не се характеризирате като безцелни хора и в последно време именно заемането с много неща наведнъж ви накараха да гоните букет от цели и да не се съсредоточите в едно, което да свършите както трябва. Това е причината в понеделник да излезете на кръстопът. Ще трябва да жертвате времето си и да пренаредите приоритетите си.


Хороскоп за родените на 10.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година не спирайте да преследвате мечтите си, дори когато срещу вас виждате бариери или непреодолими стени. Имате силата и енергията да ги прескочите в името на по-добрия живот, който ви чака зад тях.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *