Любопитно

Жизнерадостен и щастлив първи юлски ден

Дневен хороскоп за 1 юли, понеделник. Очаква ни жизнерадостен и щастлив първи работен ден от юли. Луната се движи в Телец и подкрепя задълбочената мисъл и начинанията, които предварително са планирани и вече обмислени добре. Хармоничният й аспект със Слънцето и Меркурий ни дава енергия и зарежда с позитивно настроение, оптимизъм и ведрина.


ОВЕН

Допълнителна работа

Днес всичките ви идеи, желания и намерения се въртят около една-единствена цел – да подобрите материалното си благополучие. Да си стъпите на краката по-здраво и уверено. Можете да изкарате допълнителни възнаграждения, стига да положите малко повече труд. Усилията ще си заслужат, повярвайте.


ТЕЛЕЦ

Силен ден

Обърнете внимание на своя собствен свят. На вашето истинско Аз, което в момента се нуждае от свобода. Отпуснете се и се почувствайте добре в кожата си. В главите ви нахлуват хиляди идеи и сега е моментът да ги уловите и започнете превръщането им в реалност. Днес е силен ден. Задвижва мощно бъдещи лостове за успех.


БЛИЗНАЦИ

Ден за размисли

Не се учудвайте, ако днес се налага да правите избори, за които сякаш не сте готови все още. Излизате на кръстопът и от вас се иска да се огледате. Съвсем скоро съдбата ще ви насърчи да тръгнете смело напред по вече избраната посока. Този ден ви разкъсва с дилеми и противоречия, но и поражда размисли. Ще ви направи по-силни.


РАК

Търсете нова среда

Време е да повярвате в себе си и да осъзнаете, че можете да общувате свободно, да контактувате с нови хора в живота ви и да осъществявате запознанства. Днес излезте от зоната на комфорт и ограничете допира си до онези хора, с които традиционно си говорите в ежедневието. Търсете нови приятели и нова среда.


ЛЪВ

Правите бързи избори

 Този ден обръща голямо внимание на кариерата и развитието ви в това направление. Налага се да правите бързи избори на емоционална основа и да се надявате на тяхната правилност. Ще успеете, не се притеснявайте и не се плашете. Чака ви доста интересен, интензивен, но и пропит с шансове ден. Обстоятелствата се сменят ежеминутно.


ДЕВА

Не се вкопчвайте в детайлите

 Днес обръщате прекалено много внимание на дребните неща. На нещата, които не си заслужава да бъдат отбелязвани. Вкопчвате се в детайлите, вместо да плувате устремно напред в правилната посока. Сякаш инатът ви е в повече. Бъдете по-широко скроени и гледайте на света от един по-далечен ъгъл.


ВЕЗНИ

Бюджетът ви се увеличава

 Стартирате новия месец с доста благоприятен ден. Във форма сте и успявате да наредите плановете си така, че да ги изпълните. Очаквайте финансови бонуси и възнаграждения за труда от първата половина на годината. Бюджетът ви се увеличава – една прекрасна новина в началото на лятото.


СКОРПИОН

В хармония сте

 Очаква ви доста благоприятен и спорен в деловите дейности ден. Днес говорите ясно, категорично и подбирате подходящите думи, за да изкажете желанията си. Хората ви разбират и хармонията е факт. И в личен аспект денят ви носи успокоение и благоприятни вибрации. Насладете се.


СТРЕЛЕЦ

Коалирайте се

 И за вас денят е доста благоприятен. Активни сте, решени сте да действате за своето благополучие. Предстои да се коалирате с колегите си по отношение на проект и така с общи усилия да спечелите доста за благото на фирмата, в която работите. Бъдете общителни, защото съюзите днес ви носят пари и придобивки.


КОЗИРОГ

Търсите успеха

 Очаква ви ведър и благоприятен понеделник. Не ви липсва хъс и концентрация. Решени сте да се заемете поне с две неща, които да вършите паралелно. Днес сте обнадеждени от обстоятелствата и виждате успеха си на хоризонта. Доброто настроение е верен ваш спътник и в любовта, и в службата.


ВОДОЛЕЙ

Силно подсъзнание

 Очаква ви силен ден и силата ви е главно във вашето подсъзнание. Обърнете внимание на всички усещания и мисли, които минават през главата ви още от сутринта. Нещо ви подсказва дали вървите в правилна посока, или сте сбъркали пътя. Все още не е късно да поправите нещата.


РИБИ

Нямате проблеми с общуването

 В понеделник сте в прекрасно настроение. Нещата около вас се нареждат сякаш от само себе си. В кондиция сте и успявате да организирате хората наоколо. Да ги обедините около една кауза. Нямате проблеми в сферата на общуването, днес лесно създавате контакти и общувате с всички.


Хороскоп за родените на 1.07. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви се наложи да повярвате в себе си и да потърсите шансове да промените ежедневието и рутината, в която попаднахте в последно време. От вас зависи. Не се притеснявайте да се захванете с нещо ново.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *