Любопитно

В понеделник довършете задачите с изтичащ срок

Дневен хороскоп за 17 юни от астролога на „Борба“ Тодор Емилов-ТЕО

Луната преминава от Везни в Скорпион. Намерете си приятни занимания, пътувайте и се разнообразявайте. На работното място бъдете съсредоточени в задачите с изтичащ срок, за да не пропуснете нещо. В личните взаимоотношения избягвайте напрегнатите ситуации.


ОВЕН

Без инициативи

 Избягвайте да давате съвети в този силно напрегнат за вас ден. В момента сте психически неустойчиви и често ви се налага да вземате решения, без да го искате и без да сте уверени, че те са правилни. В следобеда си оставете минути за анализ и поглед назад. Не предприемайте никакви инициативи. Противопоказни са за вас.


ТЕЛЕЦ

Емоционално лабилни

 Предстои ви критичен ден. Тази нощ мнозина от вас спаха неспокойно. Емоционално не се чувствате добре. Това е и причината днес да сте избухливи и сприхави. Често съжалявате за думите си, но не сте в състояние да ги премисляте преди да ги изречете. Избягвайте да вземате важни решения точно сега.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте в любовта

 В добро настроение сте. Денят ви зарежда със сили и енергия. Имате нужда да покажете на целия свят, че в главата ви се въртят идеи. Често тръгвате да ги реализирате прекалено прибързано. При мнозина този ден ще бъде заслепяващ от едно ново любовно запознанство, което за съжаление ще се окаже доста разочароващо.


РАК

Не давайте съвети

 В този силно напрегнат за вас ден е добре да не предприемате големи и драстични действия, както и да не правите промени. Приключете със старите дела и избягвайте да давате съвети на хората около вас. Не се намесвайте в живота им, защото скоро ако те направят грешка, ще обвинят именно вас, че сте ги тласнали.


ЛЪВ

Досадна нервност

 Въпреки трудностите, които срещате, вие ще се справите добре с проблемните ситуации, защото ще проявите присъщата за вас двойственост. Неудовлетворени се чувствате в службата, защото търсите признание, което няма кой да ви даде днес. В личен план трудно общувате с близките си. Чувства се досадна нервност между вас.


ДЕВА

Контролирайте се

 Двойствен ще бъде денят за повечето Деви поради това, че прекаляват с емоциите и в един момент нещата ще излязат извън контрол. Ако са премерени, ако не прибързват и контролират своите вътрешни усещания, ще избегнат негативното днес. Обръщайте повече внимание на новите контакти. Дръжте ги под око.


ВЕЗНИ

Силна енергия

 Очаква ви силен ден, който е важно да планирате още от самото начало. Не позволявайте на обстоятелствата или променливите настроения на хората около вас да ви влияят. Луната напуска вашия знак, но и ви дарява със сила и енергия. Влейте я в нещо ново, с което да се захванете в идните дни.


СКОРПИОН

Подгответе се

 Очаква ви важна седмица, въпреки че няма да е от най-леките в емоционално отношение. Днес Луната преминава във вашия знак, за да активира и реновира някои неща от живота ви. Сили, енергия, отговорност и шансове за реализация, преплетени с интриги и напрежение. Подгответе се.


СТРЕЛЕЦ

Напрежение

 Свършете по-голямата част от работата си сутринта, без да оставяте нещо за следобеда. Така ще бъдете сигурни в успеха си. Чувствате силно напрежение, което идва не от вас, а от хората, с които общувате. Предават ви го и някак си то се заселва във вас. Добре е да го изкорените още докато е време, за да не прерасне в нещо по-голямо.


КОЗИРОГ

Проявете честност

 През първия работен ден от тази седмица ще сте доста натоварени в професионално отношение, но въпреки умората ще сте доволни от това, което ще свършите. За мнозина понеделник се свързва с решаване на финансови въпроси. Проявете честност и разбиране към партньорите си. С това ще си спечелите много.


ВОДОЛЕЙ

Нервност

 Обстоятелствата ще диктуват събитията в този ден и е добре да се съсредоточите в задачите си, за да не допуснете грешки. Преди обяд нервността ви е доста силна. Изкарвате нервите си не на когото трябва. Следобед ви натискат последни срокове, за да изпълните определени ангажименти. Ще се справите и без драми.


РИБИ

Нещо се обърква

 Дори и да си изготвите план за действие днес, едва ли той ще проработи на сто процента. В сутрешните часове е вероятно да действате по предварителните си намерения, но в следобеда всичко се забързва и изисква вземане на адекватни решения на момента. Напрегнати сте, но не бива да си изкарвате нервите върху близките.


Хороскоп за родените на 17.06. – Честит рожден ден!

През следващата една година се опитайте да си създадете общ план и да се придържате към него. Чакат ви доста неочаквани събития, които ще целят да ви отдалечат от предварителните планове. Ще се справите.


Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *