Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Ползотворни срещи и разговори в петък, уикендът е подходящ за време с близките, но са възможни и конфликти

 

В петъчния ден Слънцето минава над Венера в Близнаци. Предстои ни вдъхновяващ ден, богат на социални контакти, приятелски срещи, ползотворни разговори. Всякаква работа, свързана с говорене, водене на срещи, ще бъде ползотворна. В съботния ден Луната преминава в Рак и ще ни помогне да обърнем повече внимание на семейството и дома си. Това е ден за самоанализ и преоценка на нашите жизнени цели. Занимавайте се с дейности, които носят успокоение и радост. Неделният ден засилва нашите емоции и нужда от сигурност и грижи. Възможни са неочаквани промени в настроенията ни, граничещи с напрежение и конфликти. Опитайте да ги преодолеете навреме.


ОВЕН

Прекрасни идеи

 

7 юни. Ще ви дойдат доста идеи, които не са ви идвали наум. Някои от тях ви звучат налудничави, но не правете прибързани изводи. Опитайте да ги споделите с хората около вас. Не пропускайте възможността да се включите в групови занимания.

8 юни. Домът ви днес ще бъде основна тема на хороскопа. Ще обърнете достатъчно внимание на семейството си, на нуждите на своите близки. Прекарайте времето си с тях, гответе заедно или се насладете на семейна разходка в природата.

9 юни. Използвайте свободното време в неделя, за да подобрите обстановката вкъщи – да разместите мебел, да почистите пространствата или да извършите лек козметичен ремонт. Не забравяйте да дадете гласа си на изборите.


ТЕЛЕЦ

Не ви разбират правилно

 

7 юни. Във фокуса на вниманието ви днес стоят финансовите ви дела и възможността да инвестирате сума пари. Имате шансове да подобрите доходите си. Не е изключено да направите желани покупки, а стоките, които купите днес, ще ви радват дълго време.

8 юни. Ще ви е трудно да се изразявате пред много хора днес. Възможно е някой да не ви разбере правилно. Денят е подходящ за дейности като четене на книга, писане на дневник или разговаряне, но с много доверен човек, който ви разбира и подкрепя.

9 юни. Ще се почувствате вдъхновени от нови идеи и ще видите пред себе си нови перспективи, които да споделите с близките си. Дори и те да не ви приемат съвсем сериозно, не реагирайте нападателно. Избягвайте конфликтите. Не забравяйте да отидете до урните, за да дадете своя глас.


 БЛИЗНАЦИ

Нова придобивка

 

7 юни. Определено днешният петък е доста силен ден за вас. Възможно е да почувствате несигурност, защото в определен момент ще ви се струпат доста възможности наведнъж и едва ли ще повярвате, че всички те са реални. Но шансовете са големи. Не ги пропускайте.

8 юни. Бъдете разумни и избягвайте импулсивни покупки в събота. Планирайте бюджета до края на месеца. Можете да помислите за инвестиции, които да направите съвсем скоро.

9 юни. Днес ще се занимавате с финансови въпроси, касаещи семейството ви. Не е изключено да направите сметка и да купите нова придобивка за вкъщи, от чието използване ще са доволни всички. Преди да отидете до магазина, минете през урните и дайте своя глас днес.


РАК

Избягвайте шумни компании

 

7 юни. Ще се радвате на разбиране от страна на близките и роднините си за настроението, което имате днес. Може да сте една идея по-интровертни от обичайното. Да мислите задълбочено и да не се забавлявате така, както другите го искат. Избягвайте шумните компании.

8 юни. Днес сте чувствителни и интуитивни. Избягвайте срещата с много хора наведнъж, защото все някой ще се намери, който да ви ядоса по една или друга причина. Отидете на фитнес, йога, пилатес или народни танци.

9 юни. И в неделя вашата чувствителност продължава да преобладава. Ще вземате спонтанни решения и също така спонтанно е възможно да се променя и настроението ви. Не пропускайте възможността да дадете своя глас днес на изборите.


ЛЪВ

Обградени с внимание

 

7 юни. Денят е идеален за всякакъв вид групови занимания, социални събития, събирания, срещи, на които вие ще бъдете обградени от внимание. Ще можете да говорите, а всички останали да ви слушат. И това ще ви носи прекрасни ползи.

8 юни. Прекарайте деня в природата, на спокойно място, където никой не ви безпокои за нищо. Опитайте се днес да не се притеснявате за злободневните неща, които винаги ви вадят извън равновесие.

9 юни. Денят е подходящ за почивка и отпускане, така че каквито и действия да предприемете, избягвайте тежката работа или такава, свързана с прекалено много организиране и мислене. Рано сутринта пуснете своя глас за изборите и след това се отдайте на любими дейности.


ДЕВА

Бъдете по-търпеливи

 

7 юни. Очаква ви преломен ден за вашия професионален живот. Днес кариерата ви ще тръгне в друга посока или просто ще дойде момент, в който да промените нещо в работата си, за да потръгнат и всички останали аспекти от живота ви.

8 юни. При водене на разговори днес бъдете търпеливи и изслушвайте другите. Имате нужда от повече спокойствие. Роднини, които ви дразнят с присъствието си, няма да са най-добрата компания за днес.

9 юни. Бъдете търпеливи с близките си. Те не мислят така, както мислите вие. Нямат вашите желания и стремежи. Редно е и вие да приемете техните. Не забравяйте да дадете гласа си на изборите.


ВЕЗНИ

Започнете да учите

 

7 юни. Петък ще ви подтикне да учите и да се усъвършенствате. Дали ще потърсите летен интензивен курс за научаване на чужд език, или ще започнете посещение на групови занимания в интелектуални сфери, зависи от вас. Променете нещо в ежедневието си. Започнете да учите.

8 юни. Възможно е да изпитате притеснения относно работата си и кариерното си развитие, нищо че е събота. Подобни съмнения за бъдещето се оказват доста затормозяващи и ще ви направят нервни и напрегнати. Отпуснете се. Всичко ще се подреди.

9 юни. И в днешния почивен ден вие отново ще се притеснявате за проблеми, които са възникнали на работното място. Вашите близки забелязват, че нещо не е наред в настроението ви, но вие не желаете да споделите какво точно ви тормози и мъчи.


СКОРПИОН

Култура и творчество

 

7 юни. Петък ви носи дълбоки емоции, които няма как да прикриете лесно. Иска ви се да страните от хората около себе си, защото не намирате нужното разбиране от тях. Този момент е за кратко. Съвсем скоро отново ще бъдете в синхрон със средата, в която живеете.

8 юни. Посетете музей, паметник на културата или изложба. Запишете се на курс, който ви интересува, или по теми, които в момента ви вълнуват. Бъдете отворени за нови идеи и перспективи, които могат да обогатят вашия живот.

9 юни. И днес ще бъдете настроени творчески, лирично. Ще потърсите нови начини как да прекарате свободния си ден. Отидете по-рано до урните, за да дадете своя глас. Ако оставите за следобеда, може и да забравите. Опитайте да си легнете по-рано тази вечер.


СТРЕЛЕЦ

Търсите внимание

 

7 юни. Ще се стремите да заемете центъра на вниманието. Ще търсите начин как да привлечете погледите върху себе си. Дали ще бъде с нова дреха, която да облечете и да бъдете забелязани, или просто с жестовете и маниерите си. Определено ви чака зареждащ ден.

8 юни. Прекарайте повече време с половинката си и планирайте близкото бъдеще. Насладете се на една спокойна съботна вечер у дома, вместо да я прекарвате на някое шумно и изморително място.

9 юни. Обърнете повече внимание на семейството и половинката си. Сега имате нужда да направите разходка с тях, да посетите близка забележителност. Оставете къщната работа за друг път. Използвайте хубавото време, измислете разнообразие в ежедневието си.


КОЗИРОГ

Нова страница

 

7 юни. Ще се стремите към хармония в живота си. Ще преглътнете обидата на човек, който така или иначе остава в миналото ви. Не се притеснявайте. Животът продължава. А днес ви чака нова възможност. Един телефонен разговор ще отвори нова страница пред вас.

8 юни. Поработете върху социалния си живот и укрепете връзките с приятелите и познатите, които са на ваша вълна на мислене. Сега имате нужда да разменяте идеи с хора, които имат вашата гледна точка. Това ще ви вдъхновява и мотивира.

9 юни. Опитайте се да подобрите хармонията във взаимоотношенията си. От известно време желаете да направите някои промени в живота си, но се чувствате неподкрепени и затова отлагате. Всичко зависи от вас. Подкрепа така или иначе няма да получите.


ВОДОЛЕЙ

Посетете роднини

 

7 юни. Опитайте да намерите баланса вътре в себе си. Не обвинявайте другите, че не ви разбират. Това не е така. Вие самите не се разбирате понякога и днешният ден е един от онези, в които се чувствате объркани. Съберете ума си. Очакват ви възможности, свързани с един важен контакт в живота ви.

8 юни. Организирайте деня си така, че да имате време и да посетите свои близки роднини, които очакват вашето внимание. Не го ли направите, вероятно те ще останат огорчени и ще ви го напомнят в следващ момент.

9 юни. Имате амбициозен план за действие през днешния ден. Пред вас стоят доста ангажименти, но е важно да седнете сутринта и да подредите графика си по часове. Не забравяйте да включите и разходка до урните, където да дадете своя глас.


РИБИ

Позитивна неделя

 

7 юни. Ще се погрижите за дома и семейството си, като се приберете по-рано от работа вкъщи и приготвите прекрасна вечеря. Изслушайте близките си, попитайте ги как точно е преминал денят им. Дайте им нужните съвети, ако се нуждаят от такива.

8 юни. Днес се занимавайте с неща, които ви носят удоволствие и удовлетворение. Това за някои са творчески дейности, за други са шопинг преживявания, а за трети – разходка в планината или парка. Вие избирате какво да ви се случи.

9 юни. Ще се радвате на вдъхновение и добро настроение. Неделният ден ви зарежда с енергия. Ще правите това, което вие искате и няма да угаждате на никого, освен на себе си. Не забравяйте да отидете до урните, за да дадете своя глас на изборите.


Хороскоп за родените на 7 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година не всичко ще се реди така, както вие го желаете. Затова пък ще ви се наложи да се научите да четете знаците на съдбата и да действате според нейните искания.

 

Хороскоп за родените на 8 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година поемайте толкова работа, колкото можете да свършите в нормалните си работни дни. Не приемайте извънредни ангажименти, защото те могат да ви костват много безсънни нощи и надпревара с времето.

 

Хороскоп за родените на 9 юни – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете доволни от своя личен живот, както и от начина, по който водите социалния си живот. Можете да привлечете нови хора в средата си, да подобрите приятелства. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа и подадена ръка, когато се нуждаете от помощ.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *