ВодещиКултура

DJ Diass засне „SACRED SECRET”-Epizode 3 на „Баба Вида”

Община Видин подкрепи инициативата на известния български DJ и продуцент, която цели популяризиране на родните природни и културно-исторически забележителности

Българския артист-ди джей и продуцент Diass от Дряново записа епизод 3 на своята музикално-културна концепция за събития „SACRED SECRET” на легендарната крепост „Баба Вида“ във Видин.


Община Видин и „Евент Мастърс” подкрепиха идеята за реализирането на проекта и са основен партньор на музикалния лейбъл „DJ UNIVERSE“ за осъществяването на продукцията.

„SACRED SECRET” е музикално-културна концепция за събития с цел популяризиране на България и нейните единствени по рода си природни местности и културно-исторически паметници.

 

Музикалното събитие премина под формата на диджей-сет на живо на популярния български DJ и продуцент Diass, като стиловата насоченост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно мотиви и вокали.


По време на изпълнението, събитието бе записано с 4 професионални камери от различни гледни точки, камера в движение и дрон, който засне случващото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на „Баба Вида“.

Времетраенето на видео продукцията е около 70 минути.

След обработка и смесване на сета, видео клипът, ще се използва за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, така и на творчеството на Diass. Готовият видео сет ще се популяризира в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *