Любопитно

В сряда – срещи с интересни хора

Дневен хороскоп за 1 май

Луната е във Водолей и денят ни обещава интересни изживявания. Чувството за свобода и независимост ще се подсилено от аспекта на Луната с Меркурий. Ще се срещнем с интересни и разнообразни хора, а мнозина ще поставят началото на дългоочаквана великденска ваканция.


ОВЕН

Щастлива сряда

Ще се срещнете с интересни хора днес, независимо дали ви се налага да работите, или се радвате на щастлив почивен ден. Хубавото време и развиващата се пролет допринасят за доброто ви настроение. Очаквайте в един момент да заемете центъра на вниманието.


ТЕЛЕЦ

Предстоят почивни дни

Не се лишавайте от удоволствията, които животът ви поднася. Обърнете внимание на интересите на своето семейство. Днес можете да си купите вещ или придобивка за вкъщи. Започнете месеца с добро настроение и много радост. Предстоят почивни дни.


БЛИЗНАЦИ

Сладки приказки

Меркурий ви носи щастливи моменти на разговори и контакти. Днес можете да говорите с хората около себе си на различни теми. Имате нужда от това да споделяте, да бъдете чути и вие да чуете нещо ново покрай вас. Денят ще премине като цяло в сладки приказки.


РАК

Подготвяте Великден

Ще предпочетете да прекарате деня в почивка и със семейството си. Можете да направите пролетно почистване, ако все още не сте го осъществили. Така ще подготвите дома си за предстоящите великденски празници, за които много се вълнувате още от сега.


ЛЪВ

Център на вниманието сте

Ще използвате таланта си, за да впечатлите всички около себе си. Някои ще използват таланта си да привличат вниманието чрез усмивка, други ще го направят чрез поругаване и лошо настроение. Но при всички случаи, вие ще сте център на вниманието днес…


ДЕВА

Съставяте списък за пазаруване

И вие като Раците ще се концентрирате върху това да подготвите дома си за предстоящите празници. Днес можете да се отдадете на съставянето на списък за пазаруване за Великден, ако все още не сте го сторили.


ВЕЗНИ

Не ви се работи

Ще забележите, че много от вашите приятели ви карат да се чувствате добре в тяхна компания. Имате нужда да споделите с тях емоции и преживявания. Не ви се работи, ако денят е работен за вас. Така е, защото за мнозина от приятелите ви той е почивен.


СКОРПИОН

Потърсете разнообразие

Не сте от хората, които обичат разнообразието да се сипе в живота им, но днес категорично сте решили да се заемете с важни промени и да търсите начин, как да разнообразите своето ежедневие. Обадете се на приятели, които не сте чували с месеци.


СТРЕЛЕЦ

Мислите си за ваканция

Мнозина от вас ще поставят началото на една кратка, но пълноценна великденска ваканция. Ще преживеят вълнуващо дните, които са отредени за почивка. За останалите, които ще трябва да поработят, съветът е да са по-съсредоточени и отговорни към задълженията си.


КОЗИРОГ

Променете нещо в себе си

На първа датата от месеца се опитайте да промените един навик в живота си – да премахнете негативен такъв или да придобиете позитивен навик, който да ви е от полза в следващите месеци. Опитайте да промените нещо в себе си за добро.


ВОДОЛЕЙ

Не правете лошо впечатление

В първия майски ден бъдете оригинални и в идеите си, и в изказа си, и в действията си. Днес погледите ще бъдат насочени и към вашата особа, като вие ще представлявате интерес на много голяма част от обкръжението си. Внимавайте да не направите лошо впечатление.


РИБИ

Освободете се от ангажименти

Ще ви се иска да бъдете оставени на мира, без някой да ви безпокои за каквото и да е било. Ще ви се прииска от вас да не зависи нищо днес. Денят е почивен и ви позволява да се освободите от всякакви ангажименти. Направете го.


Хороскоп за родените на 01.05.

Честит рожден ден! През следващата една година заложете на оригиналните си идеи, на оригиналност в мисленето и съответно в действията си. Избягвайте рутината.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *