Любопитно

Хороскоп за 8 май: Време е за действия и работа

Луната продължава своя път в Телец, където е в съвпад с Юпитер и Уран. Денят е благоприятен и спорен. Ще успеем да свършим набелязаните цели така, както сме си наумили. Лека-полека влизаме в крак след дългите празници. Време е за действия и работа. Срядата е ползотворна.


ОВЕН

Продължавате напред

 

Активна ще е следпразничната седмица за вас. Това се потвърждава и от сряда, която ще бъде успешна за всички онези, които са се заели сериозно със задачите си. Избягвайте конфликтите и пререканията следобед, за да не загубите напразно времето си. Завършете някои изостанали дела до обяд.


ТЕЛЕЦ

Малка промяна

 

Стабилност е опорната дума в хороскопа ви за днес. Ще се реализирате пълноценно. Доволни сте от себе си. Днес можете да направите мъничка промяна, която да обнови начина ви на работа или живот в зависимост от това – какво искате. Имате късмет и се радвате на подкрепа в личен план. Започвате нов период.


БЛИЗНАЦИ

Изчакайте

 

През целия ден се чувствате нервни и неудовлетворени. Желаете да промените нещо, но ще го направите прекалено рано, без все още да му е дошло времето. Бързането не ви позволява да изпипвате нещата докрай. Вечерта сте особено избухливи. По-добре е да останете насаме със себе си, вместо да се срещате с приятели.


РАК

Промени в плановете

 

В сряда очаквате всичко да ви върви по вода. Имате такава нагласа. За съжаление, не през целия ден обстоятелствата са точно такива. Често плановете ви се объркват и изискват да ги променяте в последния момент. Не се отказвайте от набелязаните задачи. Липсва ви енергия и ентусиазъм заради променливото време.


ЛЪВ

Денят е прекрасен

 

Днес имате ясни решения за бъдещето си. Имате представа какво искате да ви се случва и по какъв точно начин да го предизвикате. Денят е подходящ за начало. Подходящ е да започнете нещо начисто. Да подпишете договор, да си купите нещо, което ще ползвате с удоволствие.


ДЕВА

Предизвикайте успеха

 

Луната е в благоприятна позиция спрямо вашия знак. Дарени сте с добро настроение и позитивна нагласа. Имате желанието да стартирате нещо ново. Не забравяйте да го подемете в следобеда, а до тогава сте длъжни да завършите всички вече предприети в предпразничната седмица действия. Така успехът ще бъде с вас.


ВЕЗНИ

Не прибързвайте

 

Напрежението, което чувствахте в последните дни, днес е причината да се отнесете несериозно към доста ангажименти. Внимавайте в деловата дейност, защото можете да допуснете грешки или просто да вземете прибързано решение, което за момента ви носи успех, но в дългосрочен аспект ще се окаже губещо.


СКОРПИОН

Рутина

 

Работете усърдно за преодоляване на всички трудности пред себе си. Отложете онези действия, в които се чувствате неуверени. Често рутинните ангажименти ще преобладават в работата ви. Нормално е, такъв е периодът. До обяд завършвайте всичко старо. Новите начала подемайте в следобеда.


СТРЕЛЕЦ

Силна мотивация

 

Спокойни сте, денят е благоприятен, носи ви положителни промени и шансове да се справите с трудностите. Работете усърдно. Важно е да завършите започнатите дела в срок и да не отлагате висящи задачи. Нещо ще ви мотивира да подемете още един проект на работното място. Той ще ви донесе допълнителни приходи.


КОЗИРОГ

Не ви разбират

 

Водите разговорите с приповдигнато настроение. Не влагате зла умисъл в думите си, но заради начина, по който ги изказвате, често бивате разбирани погрешно. Едно говорите, друго се разбира. Водете разговори спокойно и обмислено. Ще видите, че така хората ще реагират по-добре.


ВОДОЛЕЙ

Завършете старото

 

Времето ви носи носталгични настроения, но това няма да се отрази негативно на днешния ден. Избягвайте противоречията. Не си заслужава да хабите енергия в излишни спречквания. На работното място се съсредоточете в завършване на старите задачи до ранния следобед. Има недовършена работа от миналата седмица.


РИБИ

Намерете вдъхновение

 

Силата ви е в организацията и концентрирането на усилията в една точка. Постигнете ли го, сряда обещава да бъде благоприятен и успешен ден. Не позволявайте на лошите мисли да се пропиват в съзнанието ви. Обновете ежедневието си с нещо, което правите за първи път. Нещо, което ви вдъхновява и дава сили за живот.


Хороскоп за родените на 08.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година създавайте и сътворявайте. Ще бъдете вдъхновени за всякакви нови неща, които не сте правили до този момент. Годината е благоприятна и ви носи успехи, баланс и израстване.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *