Любопитно

Хороскоп за 30 май: Не бива да се страхуваме да планираме бъдещето

Луната е в Риби и сключва аспект квадратура с Юпитер. Сили и енергия няма да ни липсват. Не бива да се страхуваме да планираме бъдещето и да сме смели в мечтите си. Нека не разчитаме на късмет, а на силите си и чрез действия да постигаме успеха.


ОВЕН

Възможности

 

Стабилизирате първо финансовото, а след това и емоционалното си състояние. Пред вас е ден, изпълнен с благоприятни възможности. Осъществявате срещи на високо равнище. Бъдете откровени с хората, с които разговаряте. Ако се явите на интервю за работа, изложете само уменията, които имате. Не си измисляйте нещо, с което да блеснете.


ТЕЛЕЦ

Радост

 

Денят може да бъде прекрасен за вас, стига да се мобилизирате. Идват промени. Посрещнете ги с отворени обятия. Бъдете по-адаптивни и се слейте с тях, вместо да мрънкате и да се оплаквате как старото статукво ви харесва повече. Прегърнете деня, той ви носи нови усещания и шансове да преживеете радост.


БЛИЗНАЦИ

Приемете работата

 

Днес е акцентирана темата за професионалното развитие в хороскопа ви. Имате шанса да спечелите допълнителни доходи, като извършите определена работа извън рутинната си. Не е зле да се натоварите, защото и наградата си заслужава. Преодолейте нервното напрежение сутринта чрез позитивно мислене, а не чрез хапчета.


РАК

Щастливи и доволни

 

Вие сте настроени благоприятно към всички промени, които ви се случват сега. Общувате с лекота и завързвате нови познанства без проблем. Открити сте, чистосърдечни и отзивчиви. Денят носи доходи и материална стабилност, което е причина да се чувствате щастливи и доволни, а и спокойни за бъдещето.


ЛЪВ

Прикривате се

 

Много добре знаете какво желаете и как да го постигнете. Днес обаче не показвате нищо от плановете си за бъдещето, от намеренията си. Не действате и не давате повод другите да си мислят, че сте предвидили промени около себе си. Говорите с недомлъвки. Типичните Лъвове – едни сте пред хората, а съвсем други вътре в себе си.


ДЕВА

Обърнете внимание на близките

 

В четвъртък е добре да проявите активност и заинтересованост към личната сфера от живота си. Напоследък често оставяте нещата там на самотек, а после се разочаровате, че нещата не вървят. Днес можете да направите някои малки промени в любовта и взаимоотношенията с близките си. Ще се почувствате по-добре.


ВЕЗНИ

Завършете задачите

 

Днес сте борбени, амбицирани и изпълнени с енергия. Още от сутринта сте готови да се заемете с най-належащите си задачи, като представите ви са да свършите с тях до ранния следобед. Денят изисква да приключите с ангажиментите си до края на май и е добре да прегледате дали не сте пропуснали нещо в списъка си.


СКОРПИОН

Откажете

 

Въпреки че сте с нисък тонус към днешна дата, днешният четвъртък ви позволява да активизирате силите си и да преодолеете умората. В сутрешните часове ви чака изненадващо предложение в работата. Вътрешният глас не ви лъже, че то е неподходящо. Откажете и продължете напред.


СТРЕЛЕЦ

Дребни грешки

 

Сутринта ще бъдете прекалено нервни и всички наоколо ви дразнят с по нещо малко, но съществено. Допускате грешки поради невнимание. До ранния следобед не вземайте решения, защото и те вероятно ще се окажат погрешни. Отдайте се на рутинната си работа. Прегледайте задачите, които трябва да завършите.


КОЗИРОГ

Днес сте оптимисти

 

Заредени сте с енергия и желание за работа, като още сутринта ще се захванете с важните за деня си дела. Оптимисти сте и вървите смело напред. Очакват ви благоприятни промени на работното място. Те касаят професионалното ви развитие през юни и юли. Завършете започнатите ангажименти. Вечерта ви чака хармония.


ВОДОЛЕЙ

Спокойствие

 

В четвъртък решавате проблемите си чрез внасяне на хармония, здрав разум и спокойствие в ежедневието си. Не позволявате на никого да бъде нервен и сприхав, а с благ тон му давате увереност, че нещата ще се подредят правилно. Днес сте спокойни и това личи по разговорите ви.


РИБИ

Център на внимание

 

Ето че Луната вече е във вашия знак. Очакват ви малки, но силно забележими промени, които вие успешно контролирате и можете да насочите в избрана от вас посока. Център на вниманието сте и всяко ваше действие се наблюдава и анализира. Затова преценявайте добре какво вършите и говорите.


Хороскоп за родените на 30.05. – Честит рожден ден!

Колкото и да се стараете да не променяте отношението си спрямо хората наоколо заради финансовите ви взаимоотношения, това няма как да се случи. Не обърквайте личното с професионалното във връзките си и се предпазвайте от заемни взаимоотношения в семейството, за да си спестите бъдещи разправии за пари и имоти.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *