Любопитно

Хороскоп за 14 май: Венера пали в съзнанието ни нова идея

Луната е в Лъв и взаимодействието й с Марс и Венера пали в съзнанието ни нова идея, в която да се впуснем с всички сили, без да преценим реално рисковете пред себе си. Днес мислим ирационално и това може да се окаже предпоставка за вземане на неправилни решения.


ОВЕН

Действайте

 

Денят е благоприятен за работа, затова не го пропилявайте в излишно размотаване или планиране на почивните дни около 24 май. Още сутринта се мотивирайте и свършете всичко набелязано. Днес е благоприятен ден за осъществяване на разговори с делови партньори, с държавната администрация, с близки и роднини.


ТЕЛЕЦ

Вие сте прави

 

Притеснени сте в сутрешните часове – нещо, което ще попречи на вашата концентрация и ще загуби ценни минути от времето ви. Стегнете се и не отлагайте нищо, което можете да свършите сутринта, за следобеда. Бъдете настоятелни по своите цели, без да се влияете от мнението на другите. Ще видите накрая, че вие сте били прави.


БЛИЗНАЦИ

Влюбени и щастливи

 

Настроени сте делово, но и романтично. Емоциите ви ще се смесват постоянно в този ден. Сутрешните часове по-скоро бягате от отговорност – нещо, което не ви съветвам да правите. Следобед сте енергични, влюбени и щастливи. Това настроение ще продължи и вечерта. Излезте с половинката на ресторант.


РАК

Помислете за инвестиции

 

Днес, дори и късметът да е на ваша страна, трябва да сте по-предпазливи и не толкова решителни. На работното място са възможни промени, в ядрото на които ще сте вие самите. Запазете самообладание, покажете своите умения. Помислете как да инвестирате парите, които бяхте дали назаем, и ви върнаха вчера.


ЛЪВ

Ангажименти

 

Натоварени сте. Мнозина се занимават с няколко неща едновременно. Стари, недовършени задължения, редом с новите задачи, не търпят отлагане и трябва да бъдат изпълнени в срок до петък вечерта. Не се притеснявайте, ще се справите с всичко, но успехът ви ще бъде за сметка на свободното ви време.


ДЕВА

Мислете положително

 

Във вторник ще успеете да уравновесите емоцията и да си дадете сметка за действията в предходните дни. Опитайте да довършите всички започнати задачи до обяд. Планирайте нещо хубаво за следващите дни. Имате нужда да си мислите за положителни неща, които да държат съзнанието ви в режим на приятни очаквания.


ВЕЗНИ

Обмислете

 

Жънете успехи на работното място. Няма да ви липсват проблеми с обкръжението и хората, с които общувате. При мнозина денят носи финансово предложение. Внимавайте. Склонни сте да вярвате на измами, а точно сега не ви е нужно да се забърквате в съмнителни сделки или да се превръщате в плячка за хора, които искат да ви използват.


СКОРПИОН

Търсите промяна

 

Във вторник ще бъдете доста по-уверени в себе си. Ще потърсите възможност за реална промяна в живота си и тя може да се случи единствено, ако тръгне от вашата психика и чак тогава достигне реалния живот. Променете начина си на мислене. Започнете да приемате по-прагматично света наоколо. Овладейте излишната емоция.


СТРЕЛЕЦ

Приемете помощ

 

Вторник е силен ден в служебен план. Въпреки емоциите и напрежението, които на моменти ще ви попречат да вземате правилни и рационални решения, вие се справяте прекрасно с всяка задача. Разчитайте повече на партньорите си. Дайте им шанс те да ви ударят едно рамо, за да се справите по-бързо с ангажиментите.


КОЗИРОГ

На педал сте

 

Вторник изисква от вас активация и мотивация, за да се справите с трудностите, които ще се проявят още в първите минути на работния ден. Всъщност, вие се събуждате с усещането, че денят ви няма да е от най-спокойните. Не хабете сили в излишни направления, а се захващайте за работа. Денят ще завърши с щастливи случки.


ВОДОЛЕЙ

Разсеяни сте

 

Разпилявате се в излишни емоции, което е основната причина днес да не вършите и работата си качествено. Още сутринта срещате трудности в семейството – оплаквания от близките, спречквания с тях. Всичко това рефлектира върху вас и през цялото работно време мислите ви са вкъщи. Това ви разсейва и пречи.


РИБИ

Балансирайте се

 

Преоткривате себе си, без значение дали го искате, или не. Днес имате възможността да влезете дълбоко в своята душевност и да потушите пожарите, които върлуват из нея. Използвайте този ден за вътрешен анализ и успокоение. Поработете върху своя душевен мир и постигнете баланса, за който мечтаете.


Хороскоп за родените на 14.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година очаквайте да ви се случат малки, но обнадеждаващи промени, които да подобрят начина ви на живот. Бъдете активни, бъдете ловци на мигове, емоции и преживявания.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *