Любопитно

Хороскоп за сряда: Безработните и активно търсещи работа могат лесно да намерят ново поприще

В сряда Луната и Сатурн са в хармоничен аспект, даряващ сили и енергия. Преборете страховете и депресията. Целият ден е благоприятен за водене на срещи и разговори. Може да разрешите въпроси от важно значение. Безработните и активно търсещи работа могат лесно да намерят ново поприще.


ОВЕН

Не споделяйте

 

Ще се зарадвате от сигурни приходи, които малко по малко повдигат самочувствието ви. Уверени сте в успеха си, но често правите грешката да говорите надълго и нашироко за своите бъдещи планове. Днес ги запазете в тайна. Нямате нужда някой да е наясно със стратегията на всичките ви ходове. Ще ви подлеят вода.


ТЕЛЕЦ

Спорите с колеги

 

Нервни и напрегнати сте през целия ден. Вземате неправилни решения дори по елементарни въпроси. Причината е в прибързания начин на мислене. Емоциите ви преливат и често влизате в конфликти с хората около вас. Ограничете контактите си. Това е единственият начин да избегнете неприятните спречквания.


БЛИЗНАЦИ

Благоприятен период

 

Бъдете максимално активни. Не пропилявайте работните часове в безделие или ленивост. Използвайте всяка минута, за да реализирате поредната си цел. Вие изживявате благоприятен период, събуждащ доста възможности пред вас. Възползвайте се от всеки един повод за положителна промяна.


РАК

Нова работа

 

Радвате се на благоприятно развиващ се ден. Предстои да вземете важни решения в сферата на финансите. Мнозина от вас се радват на повишение на заплащането. Други вече са се ориентирали към нова, по-добре платена работа. Подайте документи за одобрение. Направите ли го днес, късметът ще е на ваша страна.


ЛЪВ

Радвайте се на малкото

 

Успехът ви в днешния ден се крие в успокоението, липсата на напрежение, възможността да се видите отстрани. На работното място вършете само онези задачи, които се искат от вас, без да прекалявате с инициативността. Усмихвайте се на малките неща, обърнете внимание на малките промени, които сега разцъфват около вас.


ДЕВА

Ориентирате се

 

Съществуват реални възможности чрез няколко важни срещи да подобрите бъдещото си професионално развитие. Не е изключено да пътувате на кратки разстояния, за да осъществите част от целите си. Това е благоприятен ден, който ви позволява да се ориентирате накъде да действате от тук нататък. В личен план нещата вървят добре.


ВЕЗНИ

Санкции

 

Възможно е заради разсеяност и нехайно отношение към всичко, което притежавате, да загубите много от своите материални придобивки. При важни срещи и разговори бизнесмените вероятно ще направят голяма грешка и ще си докарат финансови загуби. Бъдете внимателни, денят предупреждава за санкции.


СКОРПИОН

Отложете

 

Срещате трудности във всичко, с което се захванете. Този ден не ви носи късмет и безусловен успех, а напротив. Каквото и да стартирате днес, сякаш не върви. Отложете. Луната гостува в знака ви и ви прави особено чувствителни. Емоционалната нестабилност допринася за негативните ви усещания.


СТРЕЛЕЦ

Нужда от уединение

 

Прекалената ви самоувереност ви тласка към поемането на допълнителни ангажименти или инициативи, за които не сте особено подготвени. Резултатите ще бъдат плачевни, затова е по-добре да ограничите всякакви действия. Днес се оставете на течението. Имате нужда от уединение.


КОЗИРОГ

Емоционален ден

 

Дошло е време да погледнете по-мащабно върху целите и идеите, които имате за близко бъдеще. Днес не е изключено да се срещнете с подходящи хора, с които можете да започнете осъществяване на някои намерения. Избягвайте да давате отговори и обещания. Внимавайте във взаимоотношенията. Денят е емоционален.


ВОДОЛЕЙ

Шансове

 

Не превръщайте живота си в драма, само защото така ви харесва да изглеждате в очите на околните. Хванете се сериозно в ръце и действайте стратегически. Днешният ден ви среща с шансове за просперитет. Отвсякъде може да изскочи предложение за нова работа или проект. Не пропускайте да го осъществите.


РИБИ

Досадна работа

 

Недоволни сте от това, с което се занимавате в сутрешните часове. Досадни ангажименти или работа, която трябва да свършите в най-кратки срокове не ви позволяват да се развихрите по начина, по който си го бяхте замислили към този момент. Не се ядосвайте. Утре денят ви поднася по-добри възможности.


Хороскоп за родените на 22.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година не пропускайте възможността да смените работата си за по-добре заплатена и такава с по-добри условия. Ще имате предложения и шансове да го направите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *