Любопитно

След дългия уикенд – ползотворен и успешен понеделник

Хороскоп за 27 май. В първия ден след тридневната почивка Луната е в Козирог, а хармоничните й аспекти с Юпитер и Уран ще направят понеделника ползотворен и благоприятен. Не се претоварвайте, а поемете толкова ангажименти, колкото можете да свършите за момента. Не се страхувайте от промени. Те идват за ваше добро.


ОВЕН

Устремени към успеха

 След кратката почивка е време да се върнете отново заредени със сили и ентусиазъм на работа. Ще се почувствате мотивирани да постигнете някои набелязани професионални цели. До обяд гледайте да завършите работа, която ви е останала от четвъртък. В следобеда се заемете с важните задачи.


ТЕЛЕЦ

Време е да учите

 В понеделник наблегнете на личностното си развитие. Нека фокусът ви е не върху онова, което можете, а върху другото – което не можете. Защото точно днес ще намерите начин да придобиете знания и умения за него. Денят е благоприятен и ви носи позитивни емоции и възможност за незабравими преживявания.


БЛИЗНАЦИ

Заложете на сигурното

 В първия следпразничен ден ще се занимавате с финансови решения и инвестиции. Ще изготвите бюджета до края на месеца и за началото на идния. Чрез едно важно финансово решение ще гарантирате стабилността си в следващите седмици. Заложете на сигурното, то ще ви се отплати.


РАК

Спокойствие

 Доброто настроение, което чувствахте през последните няколко дни, ще бъде с вас и днес. Понеделник е доста благоприятен и щастлив ден, защото се радвате на подкрепа от страна на близките, семейството и половинката. Спокойствието е нещото, което прави деня ви толкова приятен.


ЛЪВ

Хаос, но и успех

 Иска ви се почивката да продължи поне още с ден, но е наложително да се върнете на работа и да продължите с работните си задължения оттам, докъдето ги докарахте в четвъртък. Денят може да ви се стори хаотичен, но въпреки липсата на организация ще се справите брилянтно със задачите си.


ДЕВА

Доставете си удоволствие

 В понеделник заложете на творческите си идеи и ирационалното виждане за живота. Денят няма да е от най-спокойните през седмицата, но точно това неспокойствие ще е в основата на успехите ви. Занимайте се с дела, които ви носят удовлетворение. Вечерта отидете на кино или театър.


ВЕЗНИ

Приятен ден

 Стремете се към хармония в личните си взаимоотношения. Събудете се една идея по-рано, за да изпиете кафето си в компанията на вашите близки. Приятните разговори в понеделник сутрин ще ви заредят с добро настроение за цялата седмица. Очакват ви добри новини в следобеда.


СКОРПИОН

Позитивна енергия

 Ще говорите повече, отколкото го правите в традиционното си ежедневие. Денят ви носи възможности за разговори и щастливи развръзки. Някой ще ви помоли за помощ и подкрепа, а вие не бива да отказвате. Денят е зареден с позитивна енергия, която ще усвоите само в ситуации на комуникация и обмен.


СТРЕЛЕЦ

Действайте разумно

 Ще ви се наложи в началото на последната майска седмица да се справите с финансови въпроси, които възникнаха през този месец. Не се страхувайте да потърсите съвет от по-знаещи от вас, ако ви е нужен такъв. Вземането на каквито и да било кредити няма да е най-добрата идея.


КОЗИРОГ

Поемате юздите

 Ще се почувствате уверени и амбициозни. Вашата решителност е причина да се заемете с ангажименти, които са ви по силите и изглеждат важни и значителни в очите на вашите колеги и партньори. Възползвайте се от благоприятното време и не се колебайте да поемете лидерска роля.


ВОДОЛЕЙ

С по-бавно темпо

 Опитайте да продължите почивката си поне с още ден, а ако това е невъзможно – то тогава не се заемайте с непосилни дела, както и с работа, чийто срок изтича днес или утре. Понеделник не е сред най-активните дни от тази седмица. По-бавно ще влезете в работен ритъм от обичайното.


РИБИ

Нови проекти

 В понеделник ще бъдете сюрпризирани от предложение да се включите в нов проект на работното място, да участвате в нови обучения или начинания, които са в кръга на вашата компетентност. Не отказвайте. Време е да промените нещо в работата си. Това ще внесе свежест в живота ви.


Хороскоп за родените на 27.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се отказвайте, ако видите бариери пред себе си. Съдбата ще ви дава нужната сила и енергия, за да ги преодолеете, а зад тях винаги ще ви чака успехът.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *