Любопитно

Предпразничната суматоха ще ви измори, не си давайте зор

Дневен хороскоп за събота, 4 май

 

Луната е в Риби и е в съвпад със Сатурн. Възможно е приготовленията за празника да ви се сторят по-тежки от очакваното, особено ако сте оставили повечето неща за последния момент.


ОВЕН

Нямате сили

Имате големи планове за днешния ден, но малко от тях ще изпълните на сто процента. Съботата позволява всякаква къщна работа и работа по приготовлението на утрешния празник но вие нямате сили за това.


ТЕЛЕЦ

Хубав ден

Днес можете да се срещнете с приятели, с които се виждате обикновено по празниците, когато те се прибират отново в града. Денят е позитивен и ви носи благоприятни възможности да го прекарате по най-добрия начин.


БЛИЗНАЦИ

Не си давайте зор

Не се притеснявайте да се наспите в този ден, въпреки, че имате доста къщни неща за вършене. И да не успеете с всичко, отново ще си изкарате празника по най-добрия възможен начин.


РАК

На екскурзия за Великден

Възможно е днес да тръгнете на път и да организирате посещение на забележителност за цялото семейство. Не е изключено да пожелаете да прекарате Великденския празник, осъществявайки екскурзия.


ЛЪВ

Наранени сте от близък човек

Близък човек е възможно да ви обиди с действията и думите си, а това определено ще развали празничното ви настроение. Когато се събират близки за дълго време на едно място, понякога се получава така.


ДЕВА

Изпипвате всяка подробност

Ще бъдете доволни от себе си. Днес ще почистите дома и ще го подготвите за утрешния празник. Почти няма да ви остане време за излизане с приятели, но пък ще подготвите всяка подробност за утре.


ВЕЗНИ

Не се насилвайте

Възможно е днес да се почувствате по-уморени заради хилядите ангажименти, които остана да вършите по приготовленията за празниците. Е, едва ли ще успеете с всичко. Не се насилвайте толкова много.


СКОРПИОН

Разпуснете със семейството си

Денят ви намира в добро настроение, възможно е да се срещнете с по-възрастни роднини, които ще ви заредят с много позитивна енергия и положителни емоции. Празниците са за това – човек да разпусне.


СТРЕЛЕЦ

Подгответе менюто за утре

Свършете някои задачи вкъщи. Днес можете да почистите дома си и да го подготвите за утрешния празник. Обърнете повече внимание на менюто за утре и приготовленията относно него.


КОЗИРОГ

Добри новини

Ще ви зарадват добри новини, свързани с ваши роднини или приятели, на които много държите. Ще се зарадвате за всичко онова, което им се случва, защото знаете, че когато хората около вас са добре, и вие ще бъдете добре.


ВОДОЛЕЙ

Осигурете си спокойствие

И днес не бива да прекалявате с бързането, особено ако е свързано с пазаруване и уточняване на менюто за утрешния ден. Великден е празник на душата, а не на небцето и спокойствието е по-важно от всичко друго.


РИБИ

Не се изтощавайте

Днес ще пожелаете да бъдете в центъра на всички събития. Това обаче, при всички положения, е много изморително и е възможно вечерта да се почувствате изтощени, вместо да имате енергия и да отидете на църква.


Хороскоп за родените на 04.05.

Честит рожден ден! През следващата една година вие ще променяте философиите на своето мислене. Това е нелек и продължителен етап, който трябва да извървите, но и който е нужно да изживеете, за да трансформирате битието си. Каквото и да ви се случва, задавайте си въпроси и търсете отговорите на въпросите там, където най-малко очаквате.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *