Любопитно

Понеделник – оживление, нови емоции, нови перспективи

Дневен хороскоп за понеделник, 13 май

 Луната преминава от Рак в Лъв. Седмицата стартира благоприятно. Навлизайки в Лъв, Луната внася оживление и възможност за нови емоции, нови планове и перспективи. Планирайте дните си и се радвайте на възможностите, които денят ви предлага.


ОВЕН

Бъдете отзивчиви

 Стартирате важна работна седмица. Днес разполагате с шанса да стабилизирате взаимоотношенията си в семейството, в дома си и това да ви внесе особено спокойствие, което ще ви позволи да се разгърнете в следващите дни. Обърнете повече внимание на всички около вас. Бъдете мили и отзивчиви.


ТЕЛЕЦ

Без бързане

 Стартирате една малко по-тромава работна седмица. Забавянето в движението на Плутон е причина и делата ви да претърпят известни забавяния. Не очаквайте светкавични резултати. Сега е времето да опипате почвата, да поправите грешките и да изготвите някои планове. Не бързайте.


БЛИЗНАЦИ

Всичко се подобрява

 В понеделник разрешете семейните проблеми в момента на тяхното възникване, а не отлагайте нещата да се проточват във времето. Имате нужда от подкрепа и разбиране, но не очаквайте днес да ги получите. На работното място сте активни, а здравословното ви състояние се подобрява. Настроението – също.


РАК

Връщат ви борча

 В понеделник сте в добро настроение. Намирате се в етап на укрепване и стабилизиране. Не предприемайте никакви нови инициативи, защото можете да се обречете на провал. Днес хора, които ви дължат пари от дълго време, ненадейно ще ви върнат борча. Планирайте действията си за следващите дни.


ЛЪВ

Нов етап

 Този понеделник е ден, зареден с добро настроение и поток от положителна енергия за вас. Чувствате се прекрасно и имате желание да свършите хиляди дела. Денят ви носи възможност да се разгърнете, да разраснете дейността си. Поставя начало на изцяло нов етап във вашето развитие.


ДЕВА

Претегляте

 Понеделник няма да е сред най-активните ви дни за тази седмица, но все пак не изключва развитие и поемане напред. Мислите много, нищите плановете си лист по лист, анализирате всяка възможна крачка. За днес това е добре – да анализирате и да преценявате плюсовете и минусите.


ВЕЗНИ

Положителен ден

 Понеделник идва за вас с добри новини в сферата на бизнеса и деловите взаимоотношения. Оформяте се като новаторите в колектива, в който работите. Затова и ще ви търсят за съвет или даване на оценки. Заредени сте с добро настроение и поток от положителна енергия, която предавате и на хората около вас.


СКОРПИОН

Работа

 За вас понеделник идва с натоварване на работното място, но и възможност да получите едно доста примамливо предложение. Но отговора трябва да дадете в края на седмицата – най-рано в петък, за да бъде благоприятен за вас. Работа ще имате твърде много, така че запретнете ръкавите.


СТРЕЛЕЦ

Попивайте от съветите

 Стартирате седмицата мотивирано, но не давате да ви се правят забележки и не позволявате на другите да ви съветват. Проверявайте информацията, която минава през вас в този ден. Вземайте и частица от чуждото мнение. То ще ви е нужно, за да формирате решенията си. Все пак живеете в общество, а не сами.


КОЗИРОГ

Подкрепа

 Ще преодолеете по-лесно трудностите днес, ако се доверите на хората, които с отворени сърца желаят да ви помогнат. Не забравяйте, че семейството и най-близките са твърдо зад гърба ви, каквито и решения да вземете. Можете да споделите с тях тревогите и вълненията си. Днес бъдете по-отворени и усмихнати.


ВОДОЛЕЙ

Опипайте почвата

 Стартирате една доста тромава за вас седмица. В първия й ден мотивацията ви е ниска. Може би това е причината да отказвате на повечето предложения и да изглеждате, сякаш страните от компанията на колегите си. Опипайте почвата за нещо ново от утре. Създайте си условия за мотивация.


РИБИ

Започнете с разходка

 Стартирате доста мотивирано тази седмица. Днес сте в отлично настроение, а здравословното ви състояние е с перфектни показатели. Започнете деня си със спорт или поне с приятна разходка до работа. Сутрешното слънце и праната, която вече е активна, ще ви ободрят и ще подобрят тонуса ви за деня.


Хороскоп за родените на 13.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година не търсете негативите, а се вгледайте в позитивите на живота, който живеете. Можете да го промените към по-добро, стига вие самите да го искате.

 

Тодор Емилов – ТЕО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *