Любопитно

На Гергьовден шофирайте внимателно и не бързайте

Дневен хороскоп за понеделник, 6 май

 

На Гергьовден, последния почивен ден от великденските празници Луната е в Овен и е в съвпад с Меркурий. Ако ви предстои път, не бързайте и пътувайте внимателно. Поздравете именниците, които познавате. Изживейте деня спокойно и без напрежение.


ОВЕН

Идва нормално ежедневие

Ще ви се прииска още малко да продължи почивката около Великден. Няма как, почивните дни свършват и е време от утре да се върнете към нормалното си ежедневие. Не правете покупки и инвестиции днес.


ТЕЛЕЦ

Не ви се общува

Иска ви се да останете насаме със себе си. Не ви се приказва с никого. Не ви се пътува и не ви се ангажира с нищо. Ако сте именници, отпразнувайте празника в тясна семейна атмосфера.


БЛИЗНАЦИ

Избягвайте разговори по работа

Не е изключено днес да ви се обадят от работата и да ви ангажират с проблеми, които така или иначе можете да разрешите в следващите дни. Любезно обяснете, че сте заети и че не можете да говорите.


РАК

Спомените остават

Дните на празници ви липсват толкова много. Днес сте настроени носталгично, защото едно време, което планирахте дълго и с толкова желание, вече отминава. Спомените ви обаче са добри и ще останат.


ЛЪВ

Обилно дохранване

Освен че днес е добре да хапнете всичко сготвено за празника, е важно и да се подготвите за работната седмица, която предстои от утре. Връщате се плавно към работното ежедневие.


ДЕВА

Чувствате се прекрасно

Ще си отдъхнете от голямата суета по празниците. От приготовленията и изпълнението. Днес се чувствате прекрасно. Вашите близки ще ви благодарят за времето, което прекарахте с тях.


ВЕЗНИ

Празниците продължават

И днес сте настроени празнично. И как да не е така, след като денят е поредният светъл християнски празник. Отидете на гости или поканете гости вкъщи, особено ако носите име, което празнува днес.


СКОРПИОН

Не бързайте

За вас това е чудесен спокоен ден, носещ хубава енергия и поводи за усмивки. Насладете му се, а ко ви се налага да пътувате, не бързайте. Тръгнете тогава, когато сте си отпочинали и сте приготвили всичко.


СТРЕЛЕЦ

Позвъняване от работата

Вижда се, че почивката лека-полека е към своя край. Не е изключено в следобеда да ви звъннат от работа и да ви подготвят за утрешните служебни задачи, които отново са с бърз срок за изпълнение.


КОЗИРОГ

Почивката е към своя край

И при вас е възможно да се намеси позвъняване от работата, което да ви напомни внезапно, че почивката е към своя край и че от утре ще се върнете към нормалните си ежедневни ангажименти.


ВОДОЛЕЙ

Среща с приятен познат

В понеделник все ще ви е останало малко време, за да се видите със стар познат, с който не сте се виждали от дълго време. Срещата ще остави у вас приятни спомени, така че не се лишавайте от нея.


РИБИ

Търсят ви по работа

Не е изключено днес телефонът ви да звънне по работа и да се занимавате с организационни въпроси, които касаят процеса от утре. Явно почивката на вашите колеги се е сторила дълга.


Хороскоп за родените на 06.05.

Честит рожден ден! През следващата една година ще ви зарадва тишината, на която можете да се насладите. От тихия фронт на своя живот ще можете да наблюдавате всичко и всички и така да вземате важните решения. Това е вашият плюс, вашата сила.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *