Любопитно

Ден за пътуване и споделени мигове с любими хора

Дневен хороскоп за петък, 3 май

 

Луната е в Риби и е в хармоничен аспект с Венера в Телец. Денят обещава приятни мигове, споделени с любимите хора. Пътувайте спокойно, ако ви се налага да го правите. Не бързайте. Времето е пред вас.


ОВЕН

Без напрежение

Събудете се един час по-късно от обичайното. Наспете се добре. Денят е почивен и изисква да не бързате за никъде. Вечерта също си осигурете почивка. Прекарайте деня без напрежение.


ТЕЛЕЦ

Приятни срещи

Почувствайте се уютно вкъщи или в дома на своите родители, където ще гостувате за празниците. Денят е прекрасен и ви зарежда с енергия и положителни емоции. Очакват ви приятни срещи.


БЛИЗНАЦИ

Вероятно ще работите днес

Някои от вас ще трябва да поработят и днес, защото не успяха да свършат ангажиментите си през тази почивно-работна седмица. Е, в следобеда се освободете и се приберете при семейството си.


РАК

 Починете си добре

Наградете се с време за почивка и релаксация днес и през следващите празнични дни. Опитайте се да не мислите за нищо, което да ви напряга или кара да се чувствате дискомфортно.


ЛЪВ

Чувствате се недоразбрани

Дори и да искате да се изразите пред приятели, роднини и близки, няма да успеете. Днес сякаш никой не ви разбира правилно. Грешката не е във вас, а в липсата на правилна комуникация. От утре всичко ще се подреди.


ДЕВА

Бъдете с любимите хора

Прекарайте деня в компанията на любимите си хора – семейството, половинката и роднини. Предстоят още почивни дни, които ще можете да изпълните с емоции и да съхраните в спомените си.


ВЕЗНИ

Пътувайте отпочинали

Ще се чувствате най-добре в обкръжението на хората, които най-много обичате. Това са вашето семейство, близки и роднини. Ако пътувайте, не бързайте. Починете си хубаво сутринта и след това тръгвайте на път.


СКОРПИОН

Обърнете внимание на семейството си

Не се притеснявайте да изразите онова, което мислите. Вашият петък ще бъде изпълнен с хубави емоции, особено от срещата на роднини и близки. Обърнете повече внимание на семейството си.


СТРЕЛЕЦ

Динамичен ден

Ще бъдете вдъхновени за разговори днес. Вашият ден ще премине благополучно. Имате усещането, че времето препуска. Това наистина е така. Няма да усетите кога е дошла вечерта.


КОЗИРОГ

Време е за пазаруване

Ще се занимавате с финансови ангажименти и със сметки за пазаруване по празниците. Поради това, че имахте много работа, оставихте за днес посещението на магазините, а там опашките ще ви изнервят.


ВОДОЛЕЙ

Без бързане

Наспете се добре. Събудете се един час по-късно от обичайното, особено ако ви предстои пътуване. Тръгнете на път отпочинали и в добро настроение. Денят не иска да бързате за никъде.


РИБИ

Вие сте организаторите

Ще бъдете център на вниманието. Център на компанията и център на всичко, което се случва. От вас се иска да сте по-адекватни и да организирате свободното време на хората около себе си.


Хороскоп за родените на 3 май

Честит рожден ден! През следващата една година не се притеснявайте да приемете предложение за нова работа или вие самите да намерите работа, която да ви удовлетворява повече от настоящата.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *