ВодещиОбщество

ГЕРБ издигна Томислав Дончев за водач на листата за Габровския избирателен район

ГЕРБ издигна Томислав Дончев за водач на листата с кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС от Габровския избирателен район. На следващите позиции са представители на всяка от общините в областта. Осмото място в листата се попълва от квотата на СДС.

Очаквано начело на листата на ГЕРБ–СДС с кандидати за 50-то НС от Габровския избирателен район застава Томислав Дончев, който е заместник-председател на партия ГЕРБ, а през годините е бил вицепремиер, евродепутат, министър, народен представител, кмет на Габрово. Дончев прави заявка, че ще работи за завършване на големите инфраструктурни проекти в областта и изтъква необходимостта от изграждане на нова индустриална зона, повишаването на стандарта на живот, както и развитието на професионалното образование в региона.

Второто място в листата на ГЕРБ, която днес беше регистрирана в Районната избирателна комисия в Габрово, заема ново лице, представител на гражданската квота – спортният мениджър Михаил Митов, който е изпълнителен директор на Футболен клуб „Янтра Габрово“.

На следващите позиции са общински съветник от Севлиево и местните партийни координатори от Трявна и Дряново.

Веселина АНГЕЛОВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *