Любопитно

В сряда можем да придвижим някои изостанали дела

Луната е в Близнаци и е в хармоничен аспект с Марс и Плутон. Денят е енергичен и благоприятен. Можем да придвижим някои изостанали дела. Приятели, на които имаме доверие, ще ни подадат ръка за помощ и подкрепа. Набележете си цели, които да свършите до залез слънце.


ОВЕН

Ведро настроение

 

Отворени сте към всички около себе си. Днес сте добронамерени, услужливи и помагащи във всякакви ситуации. Сили не ви липсват. Мотивация за работа – също. И да не намирате същото отношение към вас, с което вие подхождате към другите, продължавайте по този начин. Не разваляйте настроението си.


ТЕЛЕЦ

Приемете новото

 

Днес е добре да обърнете повече внимание на целите и идеите си. В службата сте в състояние да направите чудеса, стига да сте по-отворени към новостите и промените и не подхождате с консерватизъм към новите идеи на колегите и шефовете си. Приемете ги с усмивка. Всичко ще се подреди.


БЛИЗНАЦИ

Предложение

 

Днес Луната навлиза във вашия знак и за вас започва нов лунарен месец. Нов период и нови шансове за развитие и просперитет. Затова ви е толкова объркано. Хаотични са и действията ви. Не е изключено да получите интересно предложение, което ще ви накара да загърбите нещо старо, с което сте се занимавали досега.

 


РАК

Умора

 

Очаква ви ден, изпълнен с очаквания и вълнуващи преживявания. Вие обаче се чувствате уморени, не съвсем във форма, за да откликнете на всички предизвикателства. Добронамереността, с която подхождате към всеки един човек, чувстващ болка, е онова, което ви прави симпатични.


ЛЪВ

Не се възгордявайте

 

По всичко личи, че днес работата ви се удава и я вършите с лекота. С каквото и да се захванете, правите го по най-добрия възможен начин. Някой ще ви похвали, някой ще погали егото ви. А оттам и самочувствието ви ще се повиши до небето. Не че е лошо, но все пак не губете реална представа за качествата и уменията си.


ДЕВА

Бъдете съсредоточени

 

Четвъртък за вас е подготвил стабилност и съгласие в повечето сфери от живота ви. В службата е важно да бъдете по-концентрирани. Не че вие не сте такива, но днес е възможно да се разсейвате повече от обичайното и така да допуснете грешки, за които след време ще съжалявате и ще се упреквате.


ВЕЗНИ

Нови идеи

 

Днешният ден ще премине под искрата на нови идеи, дошли на ума ви в последните няколко дни. Ще се запалите за нещо интересно, което да започнете да правите в живота си още от утрешния ден. Възможно е да прекарате четвъртък в разговори – не по работа, а просто за губене на време.


СКОРПИОН

Внимавайте с добротата

 

Прекалената доброта, изявена днес от вас, ще ви постави в ситуация, която няма да ви допадне особено много. Ще ви накара да направите услуги на хора, които в друг ден дори не бихте изслушали докрай. Внимавайте. Доброто си е добро и е хубаво да се прави, но преценете кому да го дарите.


СТРЕЛЕЦ

Извинете се

 

Считате, че вашата дума е безпогрешна и че мнението ви тежи повече, отколкото това на другите. Чувствате се като привилегировани и често това ви носи лоши последствия. Днешният ден изисква да постигнете съгласие и хармония между себе си и хората наоколо. Преглътнете егото и кажете фразата „извинявам се”.


КОЗИРОГ

Продължавайте напред

 

Решението ви днес е да поемете инициативата в свои ръце. След като вчера се оказа, че сте недоразбрани и все виновни за нещо, сега ще правите онова, което на вас ви се иска, пък да се сърди който ще. Така и така всеки ще ви обвинява за своите си неволи. Продължавайте напред. Денят е благоприятен.


ВОДОЛЕЙ

Погрижете се за имиджа си

 

Много важно днес е да правите добро впечатление на всички, с които общувате. Облечете се добре сутринта, за да повишите своето самочувствие. Обърнете внимание на всеки детайл по външния си вид. Говорете открито и обаятелно. Избягвайте споровете. Те днес вредят на вашия имидж.


РИБИ

Доброто ще надделее

 

От една страна, очаква ви вдъхновяващ и мотивиращ ден. Днес имате доста добри идеи, които можете да реализирате в съвсем близко бъдеще. От друга, нещо все ви пречи да се изявите. Сякаш има обстоятелства, вървящи против вас и вашия просперитет. Успокойте се. Скоро това ще премине. Доброто ще надделее. В хубав период сте.


Хороскоп за родените на 09.05. – Честит рожден ден!

През следващата една година не се притеснявайте да изказвате мнението си. Да бъдете силни и категорични в разговорите си с другите. Не се съгласявайте, само и само да се харесате на някого. Изявете личните си умения и качества.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *