Любопитно

Хороскоп за 4 април: Лесно можем да намерим решение за преодоляване на проблемите

Луната е във Водолей. Лесно можем да намерим решение за преодоляване на проблемите и поправяне на грешките от миналото, допуснати волно или неволно. Днешният ден е жизнен и активен, въпреки че физическата умора заради промяната в часовото време си казва думата.


ОВЕН

Палите искрата

 

И днес сте особено инициативни, но ви очаква не особено благоприятен ден. Нещо все не ви достига, за да привлечете успеха до себе си. Полагате доста усилия в сутрешните часове, но резултатите са малки. Нека това не ви разочарова. В момента палите искрата за нещо, което ще ви се случи в идните дни и месеци.


ТЕЛЕЦ

Приемете останалите

 

В добра кондиция сте сутринта, когато от вас се иска да премерите сили с трудности, възникнали не по ваша вина. Лесно ще ги отстраните, стига да подходите стратегически. Приемете качествата и уменията на другите хора, приемете, че някой може да прогресира по-бързо от вас.


БЛИЗНАЦИ

Неефективни сте

 

И днес денят е емоционален за вас и трудно ще се справите, ако точно сега предприемете някакви инициативи или подемете ново дело. Оставете се на течението. Не прекалявайте с кофеина и цигарите, защото те допълнително възбуждат емоцията ви. Не проявявате въображение в работата си и затова сте неефективни.


РАК

Ентусиазъм и борба

 

За разлика от Близнаците, вие сте в доста добро настроение. Смели сте в постъпките си и дръпвате силно напред. Повече успехи ще имате сутринта, когато трябва да свършите по-важната част от делата си. Сили и кураж не ви липсват, работите и действате с желание. В следобеда се отдайте на заслужена почивка.


ЛЪВ

Активни до обяд

 

Доста активни и дейни сте днес, но не забравяйте, че продуктивната част на деня и за вас е до обяд. За тогава е добре да насрочите важните си дела, за да протекат те без проблем. В следобеда се отдайте на почивка, обърнете малко повече внимание на личния си живот. Ако почувствате неразположение, отидете на лекар.


ДЕВА

Обидчиви сте

 

Днес сте особено мотивирани и целеустремени, най-активни сте до ранния следобед. Насрочете за този отрязък от време своите важни ангажименти, за да ги изпълните с успех. Привечер сте прекалено чувствителни и емоционални. Каквото и да чуете, приемате го лично. Обиждате се лесно, а не трябва.


ВЕЗНИ

Не е вашият ден

 

Опитайте да не насрочвате важни ангажименти и събития за днес. Все още е рано да се изявявате или да подемате инициатива в свои ръце. Активната част на деня е около обяд, а след това е добре да се отдадете на рутина и традиционна работа. Върнете се по-рано вкъщи, пригответе нещо вкусно за хапване за вечеря. Пробвайте нова рецепта.


СКОРПИОН

Приемете съвети

 

Не искате съвети отстрани и се мислите за безгрешни – най-голямата драма в този ден. Свръхактивни сте и сте готови да направите грешки, само и само да бъде на вашето. Разбира се, едва ли ще го признаете пред другите. Послушайте хората, които са си патили преди вас. Те са вървели по пътя, по който вървите вие сега.


СТРЕЛЕЦ

Трайте си

 

Намирате се в момент, в който не бива да избързвате с нито едно действие. В часовете около обяд чувствате силно напрежение. Не му позволявайте да ескалира в конфликти. Оставете хората да си живеят живота, без да им се бъркате. В следобеда Луната е по-спокойна. Освободете се от страхове, грижи и проблеми.


КОЗИРОГ

Добра новина

 

Четвъртък се оказва стремителен и успешен ден за вас. До обяд ще успеете да научите новина, която да ви зарадва и даде криле за бъдещи идеи. В следобеда е добре да се обърнете назад и да видите грешките си. Можете да ги поправите, стига да искате. Можете да се извините, стига да го желаете изцяло.


ВОДОЛЕЙ

Не ви се прави нищо

 

Липсва ви мотивация за действие днес. Това е и причината да не подемате инициативи. Прави сте. Все още не ви е дошло времето. Или дори и да е дошло, чувствате умора – и физическа, и психическа. Не ви се прави нищо и извършвате всяка дейност с огромно усилие. Има и такива моменти. Днес е един от тях.


РИБИ

Заявете желанията си

 

Ще се чувствате прекрасно в днешния ден, ако обърнете внимание на личните си потребности, без да се стремите да угаждате на другите. Ще осъзнаете, че вие сте в центъра и ако заявявате смело желанията и целите си, другите ще се съобразяват с тях. Време е да го сторите.


Хороскоп за родените на 04.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година се подгответе да научите много неща. Да научите уроци, които ще са ви нужни за бъдещето. Опитайте да сте по-адаптивни към промените, които ви се случват.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *