Любопитно

Хороскоп за 3 април: Не се притеснявайте да казвате „извинявай“

Луната преминава във Водолей. Образува съвпад с Плутон и квадратура с ретроградния Меркурий. Грешки от миналото идват да напомнят, че понякога идва време, в което трябва да поспрем, да се поогледаме и да поправим стореното. И едва след това начисто да продължим напред. Днес не се притеснявайте да казвате „извинявай“.


ОВЕН

Ще се справите

 

Днес ще успеете да се справите с дребните трудности, които ви тровят нервите от сутринта. Денят не е толкова лош и ви предлага шанс да разчупите черупката си и да погледнете в по-широк спектър. На работното място ще бъдете търсени, но не бива да обещавате нищо, свързано с финанси. Пазете си вещите от кражба.


ТЕЛЕЦ

Претоварени сте

 

Въпреки че сте представители на един от най-ведрите знаци, на зодия с чувство за хумор, днес почти няма да ви остане време за шеги. Натоварени сте с хиляди ангажименти, които сякаш трябва да свършите днес. Обърнете внимание и на емоционалната страна на нещата. Пошегувайте се с колегите, ще го приемат добре.


БЛИЗНАЦИ

Добро настроение

 

Активен ще бъде днешният ден за вас. Още сутринта организирайте ежедневието си с най-важните задачи. Няма да ги изпълните изцяло, защото обстановката се променя ежеминутно. Въпреки всичко, следвайте плана. В добро настроение сте и ще подходите с чувство за хумор спрямо проблемите, които ви се струпват.


РАК

Забавяне на плащания

 

В сряда имате желание да се справите благополучно и скоростно с възникнали проблеми, но това няма как да се случи точно сега. Важно е да обърнете внимание на детайлите и да не работите през пръсти. Очаквайте забавяне по плащанията към вас. Ще получите известие, че очаквана сума пари ще ви бъде изплатена по-нататък.


ЛЪВ

Промени

 

Настроени сте делово днес и ще успеете да промените доста обстоятелства в службата, които ви тревожеха и пръскаха хаос в действията ви. Вкарвате ред и в деловите си взаимоотношения. Правите го с чувство за хумор, но в същото време казвате истините в очите на другите. От днес много взаимоотношения ще се променят.


ДЕВА

Всичко ще е наред

 

Вървите напред, но в днешния ден ви очаква кратък застой, чрез който се изисква да се обърнете назад и да осъзнаете пропуските, които допуснахте в отминалия месец. Денят ви поставя в ситуация на зависимост. Подчинете се на обстоятелствата и не упорствайте. Така всичко ще бъде наред. Сега няма какво друго да направите.


ВЕЗНИ

Новости

 

Промени, новости и разместване на пластовете са основните причини днес да се чувствате несигурни от една страна, но и радостни, от друга. Несигурността ви идва от факта, че около вас има новости. Радвате се, че тези новости ви носят и шанс за успех по-нататък. Все пак, резултатък ще се види след 25-о число.


СКОРПИОН

Премълчавайте си

 

Днес сте прекалено затворени в себе си. По този начин сякаш искате да се защитите от ударите на околните. Напоследък обвинявате тях за своите собствени грешки и по този начин се настройвате войнствено. Езикът ви е пиперлив и това може да ви създаде доста проблеми с обкръжението. Не казвайте всичко на всекиго в очите.


СТРЕЛЕЦ

Премахнете дразнителите

 

Опитайте се да запазите самообладание. Имате нужда от подкрепа, която няма да получите точно днес. Обърнете внимание на контактите си. На кои можете да имате доверие и на кои – не. Е, от вторите нямате нужда, но това не го чувате за първи път. Лека-полека започнете отдалечаването си от тях.


КОЗИРОГ

Парите ви се бавят

 

Очаква ви доста благоприятен ден и въпреки финансовите пречки, които ви предстоят, ще овладеете положението и ще си свършите работата по блестящ начин. Твърде вероятно е заплащането за труда, който вършите днес, да се забави повече, отколкото си правите сметка. Ограничете разходите.


ВОДОЛЕЙ

Без излишни тревоги

 

Днес ще бъдете напрегнати, защото сте си втълпили, че точно сега трябва да направите плановете си за целия месец. Дори и да не успеете, не се тревожете напразно. И утре е ден, дори по-добър за подобна планова дейност. Днес обърнете внимание на важните неща. В този момент ще гледате по-скоро назад, отколкото напред.


РИБИ

Поискайте прошка

 

В сряда не прекалявайте с активността. Дори и да дадете всичко от себе си, резултатите се бавят, а и времето не е подходящо за радикални действия. Обърнете се назад и осъзнайте грешките, които допуснахте през март в общуването си с другите хора. Извинете им се с искрена молба за прошка.


Хороскоп за родените на 03.04. – Честит рожден ден!

Понякога трябва да сме по-пестеливи и да свием разходите си, за да запазим финансовата си стабилност. Такива трябва да сте през следващата една година. Тя ще ви изненадва с много примамки, за които можете да пръснете купища излишни пари. Но винаги анализирайте, дали си струва да го правите…

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *