Любопитно

Хороскоп за 24 април: Денят е активен

Луната е в Стрелец и взаимодейства с Марс и Сатурн. Енергията на Марс ни дарява сили, ентусиазъм и амбициозност, но тази на Сатурн ни среща с малки проблеми и нередности, идващи от миналото, от минали наши избори и постъпки. Като цяло денят е активен и можем да имаме успех, но е добре да си наложим търпение и да действаме с дисциплина.


ОВЕН

Не се плашете

 

Измъчват ви малки трудности и проблеми, които можете да разрешите само с един замах. Не виждам причина да се страхувате и притеснявате. Организирайте ежедневието си предварително. Нека планът ви води и ще успеете. Срядата е силна, позитивна и доста благоприятна, ако работите според личните си убеждения.


ТЕЛЕЦ

Овладейте емоцията

 

В сряда сте емоционални и често разговаряте с приповдигнато настроение. Не влагате никаква зла умисъл в думите си, но заради начина, по който ги изказвате, често бивате разбирани погрешно. Ето защо, важно е да овладеете емоцията. Водете разговори хладнокръвно и сериозно. Ще видите, че така хората ще реагират по-добре.


БЛИЗНАЦИ

Справяте се отлично

 

В емоционален план и вие сте неразположени, но това няма да се отрази негативно на днешния ден. Избягвайте противоречията. Не си заслужава да хабите енергия в излишни разправии. На работното място се съсредоточете във важните задачи. Не забравяйте, че сте закриляни от съдбата и затова действията ви ще са успешни.


РАК

Завършете задачите

 

В сряда сте повече от спокойни, денят е благоприятен, носи ви положителни промени и шансове да се справите с трудностите. Работете усърдно, наваксайте предстоящите почивни дни. Важно е да завършите започнатите дела в срок и да не оставяте висящи задачи за след 1 май. Вечерта се пазете от интриги от уж добър приятел.


ЛЪВ

Не харчете много

 

Днес сте в прекрасна кондиция, а и концентрацията ви е на ниво. Имате вече набелязани цели, някои от които успяхте да изпълните още вчера. Часовете сутринта и до ранния следобед са най-силни. След това започва влияние на аспекта между Луната и Сатурн, който нарушава емоционалния ви баланс. Внимавайте с харчовете.


ДЕВА

Стабилизиране

 

След напрегнатия вторник сряда ще ви се стори в пъти по-благоприятна и спокойна. Още сутринта хармонизирате взаимоотношенията си вкъщи, а на работното място успявате да се справите с повечето задачи. Въпреки всичко, чувствате се като аутсайдери, които никой не търси и зачита. Скоро и това ще се оправи.


ВЕЗНИ

Избегнете скарване

 

Разумни и в добра форма, днес можете да постигнете доста. Денят изисква да общувате свободно и без притеснения от провал. Възприемат ви добре и ви слушат – нещо, което се отразява благоприятно на дейността ви. В личен план сте прекалено раздразнителни, а вечерта – дори емоционални. Не е редно да се скарвате с близките си.


СКОРПИОН

Имате хъс

 

Повече от позитивна е срядата за вас и въпреки че вече мислите за почивните дни, вие вършите работата си с удоволствие и хъс. Има предупреждения и във вашия хороскоп. Свободното ви поведение към всички останали може да не се възприеме по правилния начин от някого. Затова внимавайте пред кого какво казвате и как се държите.


СТРЕЛЕЦ

Не се налагайте

 

Като никога, днес искате да бъдете център на вниманието и всички да се съобразяват с вас. За съжаление, заели сте с трудна кауза и ще останете разочаровани. Просто избягвайте да налагате мнението си, а всичко останало ще дойде от само себе си. Денят е много позитивен, ако се съобразявате с обстоятелствата и не се инатите.


КОЗИРОГ

Спокойствие

 

В съзвучие сте със своите желания, въпреки че денят не ви предлага големи перспективи. Той е по-скоро тих и спокоен, даващ възможност да се вгледате в себе си и да промените някои черти от характера си. Спокойствието е ключовата дума за сряда. Избягвайте конфликтите и разправиите най-вече в следобедните и вечерните часове.


ВОДОЛЕЙ

Власт, но и отговорност

 

Намирате се в една благоприятна позиция и днес общувате повече от свободно. Хората ви слушат и лесно можете да повлияете върху тяхното мнение. Бъдете внимателни, защото това качество както ви дава власт, така и силна отговорност. Бъдете отговорни за действията си. Безработните могат да си намерят добра работа.


РИБИ

Вдигане на заплатата

 

На работното място се справяте отлично. Ще постигнете целите си, особено ако те са от финансов характер. Можете да проведете важни разговори, касаещи заплащането на труда ви. При някои се очертава вдигане на работната заплата, при други – предложение с по-добри условия. Предложение, на което да отговорите след 25-о число.


Хороскоп за родените на 24.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година учете и не се притеснявайте да вземате поука както от своите грешки, така и от тези на хората около вас. Попивайте знания и опит. Те ще са ви нужни в годините напред. Не се притеснявайте да осъществите едно по-голямо пътешествие, независимо дали е свързано с работа, или развлечение.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *