Любопитно

Хороскоп за 11 април: Сдържайте емоциите

Луната преминава от Телец в Близнаци. Възможно е прибързаните приказки да наранят нечии чувства и да доведат до срив в отношенията с хора, на които държим. Сдържайте емоциите и зачитайте чуждото мнение – това е ключът да изживеем деня успешно и ползотворно.


ОВЕН

 

 

Надценявате се

 

Вие готвите промяна в живота си, но внимавайте много. Подценявате всяка трудност днес и по този начин сте в особено неблагоприятна позиция. Самоувереността ви е най-големият враг. Слушате съветите на случайни хора и точно те ще ви подведат да вземете неправилно решение.


ТЕЛЕЦ

Напрежение

 

Чувствате силно напрежение, което ви кара и да избухвате често. Разкъсвани сте от противоречия. На мнение сте, че парите могат да разрешат всеки един проблем. Грешите напълно, защото емоционалните проблеми, които си създавате сега, трудно могат да бъдат разрешени по финансов начин.


БЛИЗНАЦИ

 

 

Нов период

 

В центъра на вниманието сте. Би следвало да бъдете особено внимателни, за да създадете добро впечатление у другите хора. Вземате важни решения за бъдещето си. Считано от днес, започвате един нов период, който ще трае близо месец. Помечтайте и превърнете мечтите си в реалност.


РАК

Приемете критика

 

Предстои ви доста нервен и противоречив ден. Не сте премерили силите си, като сте се заловили с нещо не по вашите възможности. Нервни сте, а напрежението присъства и в хороскопите на останалите зодиакални знаци. Бъдете внимателни да не прехвърчат искри и да пламне пожар. Приемете критика, ако е нужно.


ЛЪВ

 

 

В добра позиция

 

Няма обстоятелство, което да ви извади извън равновесието, в което сте се установили към този момент. В четвъртък сутрин срещите и разговорите ви облагородяват. Единственото предупреждение е да не вземате важни решения. В следобеда се оставете на течението. Въпреки че моментът е активен, не се залавяйте с важни дела.


ДЕВА

Финансов разчет

 

Време е за сериозен анализ на финансовото ви състояние. Вземете тефтерчето, където записвате разходите си, и си направете бюджета за оставащите дни до края на месеца. В следобеда авантюрите ви следват една след друга. Доста интригуващ момент за личния ви живот, но все пак внимавайте да не попаднете в неудобни ситуации.


ВЕЗНИ

 

 

Кажете „не”

 

В желанието си за блясък и признание днес сте в състояние да се заемете с такива ангажименти, които звучат привлекателно, въпреки че вие си нямате и идея как да ги свършите. Сторите ли го, сериозно ще навредите на името си, а и на джоба си. Ще си плащате за това, че сте се заели с нещо, за което дори нямате представа как се прави.


СКОРПИОН

Не се ядосвайте

 

В хармония сте и със себе си, и с околния свят. Разбира се, все нещо ще се опитва да я развали. Независещи от вас обстоятелства са напът да разбият предварителните ви планове. Затова и не си правете строги чертежи за времето си през деня. Вършете ангажиментите с най-голям приоритет. Не се ядосвайте за глупости.


СТРЕЛЕЦ

 

 

Бързи действия

 

Вашият четвъртък изисква пълна мобилизация, за да се справите с ангажиментите, които идват от нищото и чакат да бъдат свършени в кратък срок. Ежедневието ви е интензивно, затова и денят ви ще премине бързо, почти неусетно. Внимавайте в бързината да не се скарате с важни за вас хора. Потушете напрежението.


КОЗИРОГ

Овладейте нервите

 

Твърде емоционален е този четвъртък за вас. Още сутринта се будите в напрегнато настроение и е възможно да влезете в остър спор с близките или колегите. Съветът ми е да сдържате емоциите си. Следобед овладейте нервите. Избегнете спор с човек, който целенасочено ви предизвиква да избухнете.


ВОДОЛЕЙ

 

Нерви, но и успехи

 

 

Очаква ви доста нервен, но успешен ден. Още сутринта се будите без настроение. Не се чувствате комфортно сред хората, с които общувате, но не го показвайте. Така ще си спестите излишните кавги с тях. Сега нямате време за конфликти. Работете усърдно и ще бъдете доволни от себе си. За награда ви чака доста позитивна и приятна вечер.


РИБИ

Без пререкания

 

Очаква ви труден ден, който стартира с напрежение още от сутринта. Задачата ви е да го овладеете. Притежавате силна енергия. Можете да я насочите в продуктивна дейност и така да сте доволни от всичко, което ще свършите през деня. Не влизайте в излишни конфликти, защото те ще губят ненужно времето ви.


Хороскоп за родените на 11.04. – Честит рожден ден!

 

 

Очаква ви динамична година, която ще ви постави пред избори. От това какво ще изберете да ви се случи, зависят и следващите години пред вас. Затова бъдете будни, разсъдливи и неприбързани в решенията си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *