Любопитно

Хороскоп за 10 април: Не е изключено да получите предложение за нова работа

Това е вторият ден от престоя на Луната в Телец. Мястото й в знака е комфортно, защото през целия си път в Телец сключва хармонични аспекти. Днес такива са с Марс, Юпитер, Сатурн и Уран. Денят е ведър и успешен. Не е изключено да получите предложение за нова работа или сделка, която да е с печеливш характер. Приемайте след 25-о число на месеца, когато Меркурий ще бъде отново директен по своята орбита.


ОВЕН

Разместване на пластовете

 

Възползвайте се от шанса днес да направите големи и разумни промени. Можете да въздействате върху обстоятелствата и да вземате важни решения. Можете да стартирате нещо ново, което да балансира доходите ви в следващите дни. Не стойте на едно място. Действайте, бъдете активни.


ТЕЛЕЦ

Конфликтни сте

 

Преминавайки през вашия знак, Луната активира силите ви, но и ви прави възбудени, нервни и очакващи нещо да се случи. Лесно влизате в конфликти, защото сте напрегнати. Овладейте нервите. Сега не е най-подходящият момент да проявявате лоши черти от характера си, защото това ще доведе до загуби на приятелства.


БЛИЗНАЦИ

Искат да ви влияят

 

Големи са възможностите пред вас в този ден, но и немалки ще бъдат бариерите, които ще трябва да прескачате. Налага се в момента да се борите с ината на вашите колеги, които искат да ви наложат мнението си. Не показвайте слабост, а увереност. Не позволявайте на никого да навлиза прекалено в личното ви пространство.


РАК

Шансове

 

Продължавате работната седмица с доста благоприятен и жизнен ден. Въпреки променливото време, вие сте в отлична кондиция. Ако сте на работа, ви чакат добри възможности и шансове. Единствената ви грешка днес ще бъде, ако влезете в конфликт или се заяждате за щяло и нещяло с хората от обкръжението.


ЛЪВ

Хаос

 

Днес сте настроени да осъществите големи цели. Правите си планове, без да сте наясно дали съдбата е съгласна с тях. Нещо в сутрешните часове на работното място се обърква по такъв начин, че завърта целия ви ден в един безспирен вихър и нищо от предварителните ви планове няма да бъде осъществено.


ДЕВА

Борете се

 

Колкото и да ви се струва напрегнат, днешният ден е доста благоприятен за вас. Дава ви възможност да правите промени или по-скоро ви струпва доста обстоятелства и изисква вашето действие. Бъдете инициативни. Борете се и ще успеете. Днес наистина успяват онези от вас, които полагат усилия и дават всичко от себе си.


ВЕЗНИ

Доходи

 

Пред вас се отварят нови перспективи с дългосрочен характер. Днес можете да получите интересни предложения в професионалната сфера. Имате нужда от обновление в служебен план. Това е първият ден от един изцяло нов период, който ви дава възможност да повишите доходите си.


СКОРПИОН

Край на черногледството

 

Справяте се отлично с всяка една работа, с която се заемате. Това е важен ден за вашето емоционално развитие, тъй като днес можете да надмогнете назадничави мисли и да предотвратите обстоятелства, които ви мъчат емоционално. Кажете „край” на черногледството и започнете да мислите по-позитивно.


СТРЕЛЕЦ

Без кредити

 

В сряда сте в отлично настроение. Не се залавяйте с големи проекти, а обърнете внимание на малките, дребни неща от живота си. Вече проумяхте, че няма да подобрите финансовото си състояние чрез вземане на заем, а чрез допълнителна работа, която да внесе приходи в бюджета ви.


КОЗИРОГ

Не се разпилявайте

 

Повече от благоприятен се очертава да е денят за вас. Успявате да постигнете хармония в общуването, въпреки че често се налагате над чуждото мнение. Вършете ангажиментите си организирано, за да не изпуснете важни срокове. Не се разпилявайте и не стартирайте нищо ново, в което се чувствате несигурни.


ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден

 

И вашият ден е активен. Успехите няма да закъснеят. Предвидили сте всичко внимателно и вървите по план. Можете да организирате няколко срещи през деня, от които да се сдобиете с важна информация. Днес хората разговарят спокойно с вас, дружелюбни са. Вечерта разпуснете на по чашка с приятели.


РИБИ

Свобода в любовта

 

В сряда ви чакат промени и новости. Вие сте във вихъра на един нов и благоприятен период. Дори той да е кратък като времетраене, би следвало да му се насладите изцяло. Най-вече засяга личния ви живот и начина ви на мислене в любовта. Там ставате все по-освободени, което ще отърси връзката ви от излишно напрежение.


Хороскоп за родените на 10.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате възможност да стабилизирате доходите си. Работата, която ви предложат, ще ви донесе желаните резултати – и финансови, и позиционни. Приемете я.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *