Любопитно

Хороскоп за периода 5-7 април: В нас е ключът да разрешим или да влошим междуличностните конфликти

Луната преминава от Водолей в Риби и е в хармоничен аспект с ретроградния Меркурий. Денят ни помага да обработим впечатленията си от минали събития и да складираме емоциите си, свързани с тях, в своето съзнание. Работният петък може да премине с повече мислене и по-малко действия. В събота го давайте по-полека. Все пак това е почивен ден, а мнозина ще се заловят с подреждане, къщна работа, без да си дават сметка, че мъчно ще им спори. Ще загубят хубавия ден в ядове. В неделя Луната преминава от Риби в Овен и е в съвпад с Нептун и Венера. Сами можем да разрешим междуличностните си проблеми и конфликти, както и сами можем да ги влошим допълнително. В нас е ключът към всичко това. Нека се фокусираме върху положителното в живота, вместо в отрицателното.


ОВЕН

Натрупана умора

 

5 април. Насочете вниманието си върху себе си и изпълнението на своите си цели. Не насочвайте енергията си към хора, от които нямате нужда, изследвайки и анализирайки техните действия. Сега вие сте важни, а не другите. Вечерта си легнете по-рано. Натрупали сте доста умора напоследък.

6 април. Ще ви обиди много близък човек. Волно или неволно, той ще изрече думи по ваш адрес, които звучат унизително и ще ви засегнат дълбоко. Простете на мига и не си позволявайте да помните дълго време.

7 април. Ще бъдете в отлични взаимоотношенията с близките си. Очаква ви ден, обагрен в добро настроение, а това ще доведе и до поредица от позитивни преживявания, предстоящи да ви се случат. Излезте на разходка. Използвайте слънчевата светлина и топлината на неделята.


ТЕЛЕЦ

Повече време навън

 

5 април. Заложете на стабилността в работата и във взаимоотношенията си днес. Избягвайте да давате съвети и да се месите в чуждите дела. Вашият потенциал сега е висок, енергията ви е мощна, но малките разсейвания за дреболии могат да изядат част от полезното време за действия.

6 април. Прекарайте повече време навън, с приятели в днешния ден. Не се затваряйте вкъщи. Заведете семейството си на приятна миниекскурзия до място, което обичате да посещавате.

7 април. Опитайте в неделя да се движите повече. Обърнете внимание на тялото си. Тонусът ви напоследък е нисък не само заради прехода от зимно към лятно часово време, а и от липсата на достатъчно движение. Запишете се на спорт.


БЛИЗНАЦИ

Вярвате в чудеса

 

5 април. Очаква ви ден за общуване и комуникация. Няма да свършите много работа, по-скоро ще вършите чужда такава. Вашият ден може да премине под диктовката на заръки, които ще получите от хора, които имат повече опит и знания от вас и са добронамерени да ви научат на нещо полезно.

6 април. Не е изключено и в събота в предиобеда да поработите извънредно, за да придвижите някои от ангажиментите, които поехте напоследък. Не се карайте с близките си, просто защото ви е нервно. Приемайте критика.

7 април. Чувствате прилив на енергия. Настроението ви ще се подобри драстично. Общувайте с хората около себе си и ги заразете със своята позитивна нагласа. Днес вярвате в чудесата. Ето защо, те неминуемо ще ви се случат.


РАК

Направете добро

 

5 април. Загрижеността към работата на колегите ще ви направи особено симпатични и обичани в колектива ви. Днес е важно да помагате на хората около вас. Не за да получите нещо насреща, а просто за да направите добро в този свят.

6 април. В събота не се лишавайте от пътуване, което можете да осъществите както на кратко, така и на дълго разстояние. Къщната работа може да почака. Не пропускайте шансовете за позитивни преживявания.

7 април. В неделя имате възможност да отделите малко повече време, за да подредите дома си и да го подготвите за настъпилата вече пролет. Приберете зимните дрехи и извадете по-летни и ефирни. Освободете пространство за лятната енергия вкъщи.


ЛЪВ

Спокойна събота

 

5 април. Ще се почувствате объркани от всичко, което виждате и чувате днес. Не можете да вярвате на никаква информация. Имате нужда от повече яснота по проблемите, които се явяват пред вас. Днес не е денят, в който можете да вземете правилно решение. Не бъдете категорични, ако трябва да го направите.

6 април. В събота си починете по начина, по който вие можете. Това е спокоен ден, ако го изживеете без напрежение. Без хора, които да ви натоварват.

7 април. В неделя ще се убедите, че приятелите са важна част от вашия живот. Когато има на кого да се опрете, с кого да споделите и да размените няколко приказки, денят ви става доста по-ведър и благоприятен. Обадете се на ваши добри приятели и се вижте с тях.


ДЕВА

Избягвайте конфликти

 

5 април. Обърнете внимание на детайлите в работата си. Точно по този начин ще я свършите отлично и без забележки. Днес може би работите малко по обем неща, но пък ще ги изпипате и до най-дребната подробност. В някои случаи перфекционизмът е по-важен от всичко.

6 април. Дразните се от всички хора наоколо и е възможно да направите съботата нервна и напрегната не само за себе си, а и за вашето семейство. Недоволствате и си търсите причина за заяждане. Определено ставате нетърпими, внимавайте да не развалите взаимоотношения.

7 април. Ще бъдете доста нервни в неделя и това е причината в сутрешните часове да преживеете сблъсъци с близките си. Опитайте да се извините за това поведение и подобрете обстановката. Използвайте чувството си за хумор. Това е един щастлив ден а вас.


ВЕЗНИ

Удовлетворение и баланс

 

5 април. Ще се стремите към хармония и баланс във всичко, с което се занимавате. Вашият ден ще бъде изпълнен с приятни емоции и забавни моменти и въпреки че доста от ангажиментите ви ще изостанат, петък ще се окаже доста благоприятен и успешен ден. Чувствате удовлетворение.

6 април. В събота отделете време за храната, която приемате. Сгответе нещо домашно, вкусно и питателно. Хапвайте топла супа и пийте чайове за профилактика, а не само когато се почувствате неразположени.

7 април. Усещането ви е, че темпото в живота ви се забързва. И това наистина е така. С напредването на пролетта и подобряването на времето вие се чувствате все по-жизнени и енергични. Вече свикнахте с лятното часово време и организмът ви не страда от промяната.


СКОРПИОН

Съботни размисли

 

5 април. Днес ще постигнете целите за деня си, а това ще ви направи особено щастливи и доволни. Настроението ви ще се подобри още сутринта и ще се задържи такова през целия ден. Използвайте това време, за да поговорите с приятели и близки на теми, които ви вълнуват. Сега можете да заредите другите с енергия.

6 април. Плановете ви за събота няма да се осъществят изцяло, и то не по ваша вина. Близките ви имат съвсем различни от вашите желания за протичане на деня и ще трябва да се съобразите с тях.

7 април. В неделя всички искат да се видят и да си поговорят с вас, да ви занимават със своите проблеми. Вие пък, от своя страна, търсите уединение. Не ви се общува с никого. Имате нужда да подредите мислите си. Някои правят пролетно почистване на дома си, вие ще направите такова на мислите си.


СТРЕЛЕЦ

Време за извинение

 

5 април. Настроени сте оптимистично. Вдъхновявате се от всичко, което се случва в живота ви в момента и онова, което ви се случи напоследък. Чувствате се прекрасно и въпреки малките грешки, които сте направили неотдавна, осъзнавате, че сте на верен път и вървите във вярната посока.

6 април. В събота останете вкъщи и подредете дома си. Ако нямате къщна работа, направете нещо вкусно за хапване и си пуснете интересен филм, който да изгледате с цялото семейство.

7 април. Чувствате се прекрасно. Неделният ден ви зарежда с енергия и добро настроение. Ще се срещнете с хора, с които сте си казали нещо накриво в последните четири-пет седмици. Днес е денят, в който можете да се погледнете в очите и да се извините едни на други.


КОЗИРОГ

Дайте си почивка

 

5 април. Стремежът ви към успех и развитие ще са водещата сила и причината да успявате в този ден. Вие сте в отлично настроение и въпреки физическото неразположение, което чувствате заради натрупаната умора от началото на седмицата, ще отметнете доста важна работа.

6 април. В събота се вижте с ваши роднини, които обичате да посещавате, когато имате нужда от съвет или от разговор. Вълнуват ви различни дилеми и не можете да вземете решение, ако не сте се консултирали с по-знаещи от вас хора.

7 април. В неделя си оставете време, което да посветите само на себе си. Не осъзнавате, защото сте се стегнали, но седмицата беше натоварена, а и стресова. Стрес преживяхте заради промяната на часовото време, и заради резкия скок на температурите. Организмът ви иска малко да поспрете с темпото и да му дадете почивка.


ВОДОЛЕЙ

Парични печалби

 

5 април. Проявете иновативност и оригиналност в подхода си към работата днес. Използвайте креативност и не се притеснявайте да споделите идеите си на хората, с които общувате. Е, на моменти е възможно да звучите леко ексцентрични, но пък сте в съзвучие с новото време, в което живеем. Денят ви носи извънредни парични печалби.

6 април. Част от спечелените допълнително пари спестете, а с другата купете важни неща за дома си. Помислете за своите удобства, както и за удобствата на цялото семейство.

7 април. В неделя се чувствате прекрасно. Настроението ви е добро, а нагласата ви е да излезете със семейството си сред природата. Това е отлична идея, защото освен че ще се заредите с много енергия, вие ще изразходите и излишни калории, които е време да влагате в повече физически упражнения и движение.


РИБИ

Без много емоции

 

5 април. Ще бъдете натоварени с отговорности, които не очаквате да ви се изсипят на главата. Но след като ги отметнете и удовлетворите, вие всъщност ще докажете, че на вас може да се разчита. Не е изключено да поработите до късно тази вечер. Близките ще ви се разсърдят.

6 април. Вие изживявате нов житейски период и по всичко личи, че имате сериозни намерения за него. Днес планирайте своето близко бъдеще. Можете да го направите. Вдъхновени сте от промени, които ви връхлитат и не ви дават мира. Това неспокойствие при вас е за хубаво.

7 април. В неделя ще се занимавате с проблемите на вашите близки и приятели. Това е по специалността ви, но ви влияе зле. Причината е, че влагате прекалено много лични емоции в техните неволи и така съпреживявате болка, която можете да си спестите. Помогнете, но не влизайте чак толкова надълбоко, че да си създадете и лични рани.


Хороскоп за родените на 5 април – Честит рожден ден!

Не се лишавайте от възможността да се запознаете с нови хора през следващата една година. Точно някои от тях могат да са вашата бъдеща опора, добри приятели, а и защо не и интимни партньори, ако сте самотни към момента. Обновете средата си на живот.

Хороскоп за родените на 6 април – Честит рожден ден!

Подгответе се за доста работа и силен професионален подем през следващата една година. Не щадете сили, а дайте всичко от себе си и работете по своята квалификация и възход. Чакат ви пари.

Хороскоп за родените на 7 април – Честит рожден ден!

Не бягайте от опита и знанията, които сте придобили чрез изпитания в живота си. През следващата година точно този натрупан опит ще ви е нужен, за да се справите с няколко проблемни ситуации. Приемайте съвети и критика. За ваше добро ще е.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *