Любопитно

Първият ден от седмицата – динамичен и успешен

Дневен хороскоп за 22 април, понеделник.

Започваме седмицата с динамичен и успешен ден. Луната е в Скорпион и сключва хармоничен аспект със Сатурн. Очакванията са за спорна работа и доста разрешени проблеми, които оставихме в края на предишната седмица. Днес можем да наваксаме с работа и да планираме важни делови ангажименти за петък, когато Меркурий вече ще бъде директен по своята орбита.


ОВЕН

Реализирате идеи

 Стартирате доста важна и сериозна седмица, ако обръщате повече внимание на професионалния си живот. Сега имате възможност да реализирате някои свои идеи, които бяхте позабравили в последно време или криехте нарочно. Потушете агресията в себе си и дайте зелен светофар на мислите и идеите.


ТЕЛЕЦ

Завършете старото

 Неприключени задачи от миналото са причина днес да чувствате, че изоставате. Сякаш мислите ви са далеч напред, а нямате възможност да действате и да осъществявате идеите си. Не смятайте деня за стремителен. По-скоро се обърнете назад и довършете всичко онова, което ви тегне зад гърба.


БЛИЗНАЦИ

Стабилизация

 Не губете време в разрешаване на спорове, възникнали в миналото. Избягвайте да се връщате постоянно към тях, а гледайте напред. Днес имате възможност да разкриете новите си идеи пред деловите си партньори. В личен план също стартира период на стабилизация. Нуждаете се от малко психическа почивка. Скоро ще си я дадете.


РАК

Борба на авторитети

 Стартирате новата работна седмица с доста забързан ден. Пред вас се разкриват възможности и перспективи. За съжаление, често ще влизате в излишни пререкания с деловите партньори. В личния живот също сте изправени пред борба. Борбата този път е на авторитети – кой на кого ще надвие. Правете компромиси.


ЛЪВ

Контролирайте се

 Желаете нещата около вас да се случват една идея по-бързо, отколкото това е възможно. Често това ваше желание генерира излишно нетърпение и се превръща в повод да се отказвате от вече предприетите действия. В понеделник осъзнайте мощта да контролирате емоциите си и разбира се – положителните последици от това.


ДЕВА

Спестете си провала

 Стартирате работната седмица с липса на енергия и желание за действие. Отдайте се на рутинните си ангажименти и планирайте бъдещето. Не поемайте инициативи, които са над възможностите ви. Едва ли ще ги осъществите и провалът е гарантиран. Можете да си го спестите още сега.


ВЕЗНИ

Нещата ви се получават

 Въпреки че чувствате известно напрежение, вашият ден ще бъде доста благоприятен. Дарява ви с възможност да осъзнаете положителните си качества на работното място и да предначертаете пътя си към успех. Можете да се заемете с начинания, които ще ви зарадват с резултати. Нещата се случват така, както ги желаете.


СКОРПИОН

Внимавайте с парите

 Не е изключено някой да почука на вратата ви с цел финансови облаги. Бъдете мнителни към приятелите, които ви искат бързи заеми с обещанията, че ще ви ги върнат за кратко време. Пазете се от телефонни измами и загуба на пари по непредпазливост. Днес не подписвайте никакви договори с финансови клаузи.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

 За вас стартира доста благоприятен период. На мнение сте, че е време да започнете някои радикални промени в живота си. Пазете финансите и не подписвайте договори, които ви се струват съмнителни и неиздържани. Срещате хора, чието желание е да ви измамят. Тази седмица не е добра идея да приемате предложения.


КОЗИРОГ

Работете за удоволствие

 В понеделник сте затрупани от работа и разкъсвани от различни въпроси, на които все още не сте състояние да намерите отговорите. Действайте по вече започнатите задачи. Не вършете работа, която не ви доставя удоволствие. Ще се чувствате напрегнати заради желанието си да разрешите натрупани проблеми.


ВОДОЛЕЙ

Степенувайте задачите

 Активно започва тази седмица за вас. Имате нужда да разкажете на света за идеите си, за плановете и намеренията. Възбудени сте от хрумвания, които желаете да превърнете в реалност. Степенувайте приоритетите си, ако не желаете да настъпи хаос и в мислите, и в действията ви.


РИБИ

Измъчвате се

 В понеделник давате вид на изключително усмихнати, позитивни и общителни натури. Прикривате вътрешните си страхове и не допускате никой да разбере какво всъщност ви притеснява. В душите ви е бушуващо бурно море от страсти и неволи, но все още не е дошъл моментът да разкажете за това на близките и приятелите си.


Хороскоп за родените на 22.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година бъдете смели. Смелостта ще е движещата сила, която ще ви осигури напредък и ще ви помага да постигате успехи. Чака ви хубава година в личния живот.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *