Любопитно

В сряда набележете цели за десет дни напред

Очаква ни благоприятен ден с Луна в Лъв. Изпълнен с позитивна енергия. Нагласата ни е положителна към всичко, което вършим, към хората, с които общуваме. Луната, Венера и Меркурий са в хармонично взаимоотношение. Набележете цели за десет дни напред.


ОВЕН

Положителни изненади

 

Предстоят ви прекрасни промени и реформи, които ще ви помогнат да насочите усилията си в съвсем нова посока. Успехът ще бъде с вас. Истината е, че днес сте настроени толкова позитивно, че заразявате всички около себе си с добро настроение. Обстановката е ведра и денят ви носи доста положителни изненади.


ТЕЛЕЦ

Бъдете по-амбициозни

 

Очевидно топлото време ви се отразява разпускащо и вие трудно се съсредоточавате в онова, което трябва да свършите като работа и ангажименти. Лениви сте, задоволявате се с малкото, което можете да направите. Липсва ви амбиция и хъс в ден, който би могъл да бъде доста по-успешен за вас.


БЛИЗНАЦИ

Дейни и активни

 

Изпълнени сте със сили и положителна емоция. Дейни сте и желаете да постигнете много. Борите се за целите си. От друга страна, в момента сте особено приказливи и търсите контакти, чрез които да постигнете целите си. Очаква ви доста благоприятен ден, наситен с енергия и позитивни преживявания.


РАК

Издължете се

 

Обърнете повече внимание на рутинните си ангажименти в сряда. Направете сметка на бюджета си за оставащите априлски дни. Платете дължимите сметки и разходи и се издължете на хората, на които сте длъжници. В личен план ви очаква доста благоприятен и позитивен ден. Насладете му се.


ЛЪВ

Център на внимание

 

Очаква ви благоприятен ден. Настроени сте позитивно и сте готови да се превърнете в център на вниманието в работата си. Можете да вземате смели решения – такива, от които зависи вашето бъдеще. Не се заемайте с много неща наведнъж. Свършете само няколко, но качествено.


ДЕВА

Важни решения

 

Днес сте силно интуитивни и предусещате събитията, преди те да са се случили реално в живота ви. Можете да вземете важни решения, които са на база вашия вътрешен глас и предчувствия. Избягвайте да бъдете център на вниманието точно сега. Оставете тази работа да свърши представител на Лъв, ако има в обкръжението ви.


ВЕЗНИ

Усмихнати и чаровни

 

Заредени сте с положителна енергия. Влизате бързо в час след няколко по-мудни дни и сте готови да се заемете с ангажиментите си незабавно. Особено приказливи сте и отворени към всички колеги и хора, с които общувате. Можете да осъществите нови важни запознанства. Усмихвайте се и бъдете все така чаровни.


СКОРПИОН

Активен ден

 

Ослушвайте се за изгодни предложения и разширяване на кръгозора от дейности, които вършите. Бъдете активни и не пропилявайте деня си в излишно ровене в детайли или недоволство от обстоятелствата, в които се намирате. Вземете важни решения за бъдещето си и започнете да осъществявате някои свои планове.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете смели

 

Организирайте делата си още в сутрешните часове. В кондиция сте, въпреки че все някой се опитва да ви разсее и ядоса. Месят ви се в личното пространство, но вие не се притеснявате да си отстоявате територията. Направете планове за бъдещето си. Не се страхувайте да сте смели, сега можете да изградите път към мечтите си.


КОЗИРОГ

Финансови решения

 

Днес обърнете внимание на личните си финанси и своите спестявания, които можете да увеличите, ако управлявате парите си добре. Вземете решения от материален характер и не се притеснявайте да поемете риск, който ще си заслужава. В любовен и интимен план денят е зареден с позитивна енергия.


ВОДОЛЕЙ

Печелите

 

Предстои ви силен и позитивен ден. Очакванията ви се оправдават, реализирате се добре, особено в сутрешните часове. Ако ви чака конкурс, ще бъдете на челни позиции и ще спечелите мястото. Сдържайте емоцията в следобеда, за да не си причините излишни беди и ситуации, в които да влезете в конфликт с някого.


РИБИ

Успех

 

Дори и все още да не сте влезли в работен режим, ви чака доста активен ден с ползотворни действия. Ще се радвате на подкрепа от страна на колегите. Стъпка по стъпка вървите по пътечката напред. Обърнете повече внимание на физическата си активност и днес, ако е възможно, походете повече.


Хороскоп за родените на 17.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година вашият стремеж ще бъде да сте на челни позиции, да привличате вниманието върху себе си.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *