Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Днес сме жизнени, ентусиазирани и целеустремени, уикендът дава хармония в общуването

 

В петък Луната е в Стрелец – знак, подсилващ жизнената ни енергия и зареждащ ни с ентусиазъм и готовност за всякакви предизвикателства. Тригонът между Луната, Марс и Сатурн усилва нашата работоспособност и целеустременост. Денят е подходящ за вземане на решения. Меркурий вече е директен по своята орбита. В събота Луната продължава своя път в Стрелец. Напрегнатата й среща със Сатурн може да предизвика някои неприятни случки като казани накриво думи с роднини и близки, или пък работа, която не искаме да свършим точно сега. Развръзката обаче е благоприятна, защото Луната и Меркурий са в хармоничен аспект, успокояващ напрежението и даряващ хармония в сферата на общуването. В неделя, на Цветница, Луната сключва хармоничен аспект с Венера. Поздравете своите близки именици за празника, но не прекалявайте с почерпката, защото е възможно да предизвикате здравословно неразположение от храна, която не ви понася, или пък от повече алкохол.


ОВЕН

Нови знания

 

26 април. Избягвайте излишните рискове и поемете отговорност толкова, колкото ви е по силите. Днес е добре да обърнете внимание на професионалните си цели. Можете да потърсите възможност да подобрите знанията си, да започнете нов курс за преквалификация.

27 април. Съботният ден е благоприятен за общуване, както и за пътувания. Добрите новини ще ви ободрят и обнадеждят. Като цяло, това е един прекрасен ден. Изживейте го жизнено и с много хъс и енергия.

28 април. В неделя си останете вкъщи. Не пропускайте възможността да приготвите вкусен обяд за семейството си. Денят е особено благоприятен.


 ТЕЛЕЦ

Съботна почивка

 

26 април. Ден след като Меркурий вече е директен по своята орбита вие ще се заемете със сметки и отчети. Ще потърсите начин как да подобрите финансите си и как да намалите някои дребни разходи. Денят е подходящ за инвестиции.

27 април. В събота е възможно да не остане чак толкова енергия, че да свършите намислената през седмицата къщна работа. Починете си, поспете до късно. Имате нужда от възстановяване и баланс. Денят е подходящ за приятни срещи с хора, които ви вдъхновяват.

28 април. В неделя продължете с почивката. Поздравете имениците, които имате в семейството и в близкото си обкръжение, но не се насилвайте да ходите на гости, ако това не ви се нрави. Опитайте да правите онова, което на вас ви се иска.


БЛИЗНАЦИ

Помислете за развитие

 

26 април. Не е изключено да ви въвлекат в интрига, от която няма отърване. Денят не е никак лош, но е възможно проблемите да дойдат от най-близкото ви обкръжение. Сега се чувствате свободни да правите, каквото ви е наум. Същото е и с речта – говорите, каквото ви е на устата.

27 април. Жаждата ви за нови знания по определени теми ще ви отведе на интересни места или ще ви накара да посетите семинари за личностно развитие. Ако не се осъществи нито едното, нито другото, то можете да си купите книга, която е с такава тематика.

28 април. Посетете любими хора, носещи цветни имена или се обадете, за да ги поздравите. Заложете на семейния неделен обяд, който обикновено споделяте с всички свои близки. Заредете се с положителна енергия.


РАК

Движете се повече

 

26 април. Започнете деня си с разходка в парка, ако времето го позволява. Днес не стойте дълго на едно място, а използвайте силите си, за да сте в постоянно движение. Това ще ви разведри и държи будни и в кондиция. Настроението ви е прекрасно.

27 април. Днес можете да изразите емоциите си свободно и без задръжки. Задържате ли ги в себе си, вероятно ще ви причинят неприятни чувства и нервност. А това може да доведе и до здравословни неразположения. Ще го усетите по стомаха, ако той ви заболи…

28 април. В неделя се опитайте да организирате следващата седмица. Предстоят по-малко работни дни, както и Великден – време, което е добре да бъде предварително планирано. Направете сега покупките за празника.


ЛЪВ

Повярвайте в себе си

 

26 април. В петък ще се засили желанието ви за лидерство и признание на всяка цена. Не е изключено да привличате вниманието към себе си, само и само да сте център и около вас да се върти всичко. Това се отнася както за работата ви, така и за личния ви живот.

27 април. Не се притеснявайте да изразите себе си и своите чувства и емоции чрез изкуството. Днес сте вдъхновени и можете да създадете шедьовър. За да го сторите, не е нужно да сте хора на изкуството. Всичко, което правите, и най-малките неща, могат да бъдат изкуство, стига да го поискате и да повярвате в това.

28 април. В неделя избягвайте да се притеснявате за неща, които не можете да промените. Не всички обстоятелства зависят от вас. Порадвайте се на положителната енергия на хубавия празник.


ДЕВА

Пълна оптимизация

 

26 април. Оптимизирайте работата си така, че да свършите колкото се може повече ангажименти и да не отлагате важни дела за идната седмица. Знаете, тя ще бъде по-кратка от обичайната, а и вие не обичате да оставяте нещата за последния момент. С планирането се справяте отлично.

27 април. Оптимизацията, която протичаше вчера в работата ви, днес ще бъде пренесена и в дома ви. Време е за ред, внасяне на чистота и подреденост във всяко кътче от дома ви. Идват празници, а вие не можете да ги посрещнете, без да сте направили пролетно почистване.

28 април. В неделя стартира период на промени и новости при вас. Обърнете повече внимание на желанията си, на личните си стремежи и започнете да работите за тяхното осъществяване.


ВЕЗНИ

Търсите внимание

 

26 април. Днес ще бъдете по-бъбриви отвсякога. Искате да водите разговори, да обсъждате разни неща с колегите, да бъдете център на вниманието. Дано да нямате някой Лъв покрай себе си, да отнемете вниманието, което му принадлежи, че е възможно да влезете в кавга с него.

27 април. Ще се опитате да съберете погледите на хората около себе си. Харесва ви да привличате вниманието им. Внимавайте обаче, защото цялото това общуване може и да се окаже нож с две остриета. Вие също трябва да им обърнете внимание и да поддържате интереса им.

28 април. В неделя си останете вкъщи. Имате нужда да бъдете със семейството си, а и наличието на роднини и близки, носещи цветни имена, е повод да се почерпите за здраве.


СКОРПИОН

Претоварени със задачи

 

26 април. Ще се опитате да направите сметка за предстоящите празници. Ще изготвите бюджета за тях и е възможно през уикенда да направите и някои от важните покупки. На работното място днес сте съсредоточени в собствената си работа. И да ви молят за помощ, ще откажете.

27 април. Ще си поставите много задачи, като стриктно ще следите да изпълните изцяло. Задачите ви включват организация на предстоящите празници, или ако ще пътувате тогава, то денят ви ще мине в приготовления на багаж, пране, списък с вещи, които да вземете…

28 април. Неделния ден ще прекарате добре. Не е изключено да посетите дома на свои приятели или роднини, а ако те са именици, емоцията ще е още по-голяма. Изберете хубав подарък за тях.


СТРЕЛЕЦ

Желаете нещо ново

 

26 април. Очаква ви ден на вдъхновение и разширяване мащаба на гледните ви точки. Можете да учите, да си купите интересна книга за личностно развитие, която да промени начина ви на мислене. Потърсете промяната и ще видите, че тя ще дойде в живота ви. Вече сте в нов период.

27 април. Ще ви се прииска да отидете на ново място, да посетите нова местност или да опитате ново ястие днес. Доставете си това удоволствие. Пътувайте или просто отидете на ресторант, който е екзотичен и ще удовлетвори любопитството ви за нещо ново.

28 април. В неделя направете сметка на своите лични финанси. Планирайте бюджета си за предстоящите празници и дори направете по-големите покупки за тях. Денят изисква повече почивка, така че не се претоварвайте.


КОЗИРОГ

Потърсете подкрепа

 

26 април. Не е изключено днес да потърсите верните хора, чрез които да достигнете до желания успех. Знаете, че невинаги сте в състояние да действате сами и да разчитате изцяло на себе си, а и напоследък се заехте с доста амбициозни проекти, за които ви трябва едно рамо.

27 април. Избягвайте излишното натоварване – както психическо, така и физическо. Не сте във върховата си форма, за да почиствате изцяло дома си или да се нагърбвате с допълнителни професионални ангажименти с цел да си помогнете за празниците. Починете си.

28 април. В неделния ден поздравете всички именици, които празнуват. Не се притеснявайте да посетите някои от тях и да им погостувате. Погрижете се за здравето си.


ВОДОЛЕЙ

Без много планове

 

26 април. В петък ще се засили вашата свободолюбивост и освободеността на мисълта ви. Ако се занимавате с изкуство, ще бъде чудесно, защото вдъхновението ще бъде налице. Но каквото и друго да вършите в този ден, ще го вършите с радост и емоционално задоволство.

27 април. Днес сте особено приказливи. Каквото и да правите, ще търсите контакта с хората около вас. Вашето време днес ще тече бързо и динамично. И да си правите някакви планове, те едва ли ще се случат така, както сте си ги представяли.

28 април. В неделя е много вероятно да бъдете поканени на имен ден на хора, които са ви приятни и с които ще прекарате незабравими мигове. Не отказвайте.


РИБИ

Време за освобождаване

 

26 април. Меркурий вече е директен по своята орбита. Нищо не ви спира, нищо не ви задържа на мястото, на което сте. Освободете се от стари мисловни модели, които ви поставят бариери и спирачки. Време е за обновление и вие го заслужавате. Промяната може да започне от днес.

27 април. Днес лесно давате пари и лесно можете да бъдете излъгани, когато не внимавате къде давате и влагате. Опитайте се да овладеете желанието си да харчите безразборно, освен ако не искате да излезете на минус в края на април.

28 април. На Цветница не пропускайте да поздравите всички около вас, които носят имена на цветя. Някои от тях ще ви отправят покана, която не бива да отказвате. Това е един доста благоприятен и запомнящ се ден.


Хороскоп за родените на 26 април – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви се наложи да положите повече усилия, за да постигате желаните резултати. Но тогава те ще са заслужени и сладки. Не разчитайте на късмета си, а по-скоро на своите собствени знания, умения и способности.

Хороскоп за родените на 27 април – Честит рожден ден!

За вас следващата една година ще бъде хармонична в сферата на личния живот, но и доста успешна в професионалното поприще. Чакат ви предложения за работа, които са свързани с обещания за по-добри доходи.

Хороскоп за родените на 28 април – Честит рожден ден!

Годината, която следва за вас, ще е изпълнена с хармония и разбирателство. Вероятно няма да е най-активната и успешната в професионалния ви живот, но за сметка на това личният ще бъде наситен с приятни събития. Чувствате стабилност.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *