Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Напрежение и изпитания в петъчния ден, по-ползотворен и приятен ще е уикендът

 

В петък Луната е в Близнаци, а напрегнатите й аспекти с Марс и Сатурн ни поставят пред изпитания, когато искаме да постигаме целите си. Добре е да сме по-настоятелни и упорити и да вярваме в добрия изход от всяка ситуация. Хармоничният аспект между Луната и Венера ще ни направи по-общителни, а вечерта определено ще е по-приятна, ако я споделим с хора, с които приказката ни върви гладко. В събота ни чака активен и ползотворен ден. Ще търсим контакта с хората около нас. Можем да им разкажем за хиляди неща, които считаме за важни. Нека не си правим прекалено големи планове, защото все нещо ще се случва ненадейно. В неделя Луната преминава в Рак. Посетете близките си и им обърнете повече внимание. Прекарайте повече време с по-възрастните си роднини. Те имат нужда от това.


ОВЕН

Съботна среща

 

12 април. Бъдете активни и отворени към нови идеи. Денят е изпълнен с контакти, но някои от тях ще ви изтощят до краен предел. Ще бъде предизвикателство пред вас да задържите нервите си и да запазите самообладание, но ще успеете. Днес няма да се скарате с никого.

13 април. Още сутринта ще се уговорите за среща с приятели, която ще премине доста ползотворно. Ще споделите някои страхове, които ви минават през главата. В разговора ще намерите и решение как да ги преодолеете.

14 април. В неделя сутринта настроението ви е все така добро. Не чувствате нервно напрежение, а само положителни емоции. Следобед подредете дома си. Възможно е да имате неочаквани гости, затова напазарувайте предварително.


ТЕЛЕЦ

Допълнителни доходи

 

12 април. В петък ще заложите на сигурното във всяка една ситуация. Не бихте рискували за нищо на света и не бихте заложили на карта нищо, което да компрометира вашето усещане за сигурност и благоденствие. Денят е хармоничен. Чувствате се отлично.

13 април. Ще ви предложат интересна допълнителна работа, която може да ви докара и допълнителни доходи. Внимавайте. Избягвайте рисковете и точно тези предложения, които изглеждат твърде хубави, за да са истина.

14 април. В неделя обърнете повече внимание на близките си. Можете да организирате семеен обяд, канейки по-възрастните си роднини вкъщи. Подарете им малък подарък. Ще си създадете незабравими емоции.


БЛИЗНАЦИ

Активни и дейни

 

12 април. Луната изгрява през вашия знак. Чувствате се изпълнени със сили, енергия и ентусиазъм. Малцина от вас ще прекарат деня в безделие. Повечето днес сте активни и дейни, а действията, които вършите, ще дадат отражение на следващите тридесет дни.

13 април. Днес ще пожелаете да сте център на вниманието. Да привлечете повечето погледи върху себе си. Добрият тон, с който общувате с приятелите и роднините, е гаранция за хармония във взаимоотношенията ви.

14 април. В неделя изгответе бюджета си до края на месеца. Вмъкнете и пазаруването по предстоящите великденски празници в началото на май. Но покупките за тях ще направите през април.


РАК

Муден петък

 

12 април. Колкото и да искате днес да дадете всичко от себе си в името на работата и изпълнението на целите си, ще ви е трудно. Днес не сте във форма. Имате нужда от почивка. Някак времето се забавя за вас и колкото и да бързате, нещата се получават мудно.

13 април. Отделете си време за почивка и възстановяване на силите. Имате нужда да обърнете повече внимание на знаците, които организмът ви дава. А те са категорични – нужно е да забавите темпото, поне за почивните дни.

14 април. Неделята ще ви загатне за едно ново начало. Начало на нов период, който предстои да се разкрие пред вас през предстоящата седмица. Наясно сте, че трябва да промените нещо около себе си и започвате първо с нагласите си и начина си на мислене.


ЛЪВ

Позволете си почивка

 

12 април. За разлика от Раците, вие ще сте далеч по-енергични и дейни в петък. Вашият ден може да премине под диктовката на няколко важни делови срещи, които ще преминат изцяло с успех и във ваша полза. Усмихвайте се. Усмивката ви днес е зареждаща и запомняща се.

13 април. Ще бъдете водещи фигури в приятелските си среди днес. Още сутринта е възможно да получите покана за среща с приятели или за пътуване, което е с цел да ви разведри. Няма да прекарате напразно деня, ако си позволите малко почивка и отдих.

14 април. В неделя до обяд сте общителни, отзивчиви и приказливи. След това обаче за кратко ще се затворите в себе си и ще преживеете период на вътрешни трансформации. Нуждаете се никой да не ви притеснява за нищо.


ДЕВА

Пролетно почистване

 

12 април. Днес ще обърнете повече внимание на детайлите в работата си – нещо, което вършите идеално и като наизуст. Имате достатъчно време, за да докарате задачите си до успешен завършек. Вашият ден ще бъде благоприятен. Вечерта не забравяйте за половинката, която също има нужда от внимание.

13 април. Днес ще се вглъбите в чистене, подреждане на дома си, бърсане на прах и вглеждане в най-малките детайли относно чистотата и спретнатостта на вещите си. Наречете го пролетно почистване.

14 април. В неделя се връща доброто ви настроение. Няма нужда да разваляте мислите си с неща, които не можете да промените. Наслаждавайте се на хубавия ден и пролетното време. Разходете се в парка, така или иначе вчера почистихте дома си.


ВЕЗНИ

Търсене на баланс

 

12 април. Днес ще търсите баланс във взаимоотношенията си от всякакво естество – лично, професионално, с приятелския кръг… Ще бъдете привлечени от една нова обща идея в колектива и ще се запали искрата на желанието ви да работите заедно с всички. Денят е прекрасен за вас.

13 април. Днес се опитайте да балансирате между вниманието си към близките вкъщи и това, което давате на своите приятели и познати. Ако наклоните само към едните везната, то другите ще проявят ревност. Няма да ви е лесно…

14 април. В неделя сутрин сте енергични. Свършете това, което имате като къщна работа в сутрешните часове, а в следобеда се вижте с хора, които могат да са ви от полза в служебния живот. Нищо че го правите в свободното си време, определено ще даде благоприятен ефект върху работата ви.


СКОРПИОН

Неизпълними цели

 

12 април. Възможно е днес да си поставите цели, които са по-амбициозни и някак неизпълними на този етап. Това ще бъде и причината за вашето разочарование и демотивация. Просто се стремите към залък, който не е съвсем за вашите уста към този момент.

13 април. Опитайте да не давате обещания, които не сте в състояние да изпълните в срока, който обявявате. Днес не говорете много. По-скоро премълчавайте това, което ви идва наум. Все ще сбъркате в някоя приказка…

14 април. Днес се освободете от излишните негативни емоции. Вашата неделя може да бъде щастлива и наситена с позитивна енергия, ако приемете мисленето на хората наоколо, без да искате да го променяте.


СТРЕЛЕЦ

Нови предизвикателства

 

12 април. В петък вие ще заразявате със своя ентусиазъм и позитивна нагласа. Въпреки трудностите, които са на пътя ви, въпреки пречките за осъществяването на някои цели, вие не губите куража си, а напротив – мотивирате се и действате по-ожесточено. Определено това е хубав ден за вас и околните.

13 април. Днес ще прекарате деня в търсене на нови предизвикателства и нови занимания, с които да запълните свободното си време. Денят е благоприятен и зареден с позитивна енергия, която е добре да усвоите.

14 април. В неделя свършете по-активните си задачи преди обяд, а след това си останете вкъщи, за да си починете. Имате нужда от повече сън и спокойствие. Ако имате излизане или срещи, приберете се по-рано, за да се наспите добре.


КОЗИРОГ

Спокойна неделя

 

12 април. Едва ли денят ви ще премине спокойно, като се има предвид звездната обстановка днес. Фокусирайте се върху своите собствени цели и избягвайте да помагате, въпреки че колегите ще са силно нуждаещи се от вашата подкрепа. Вечерта излезте с приятели или с половинката и разпуснете напрежението.

13 април. Днес действайте последователно и не избързвайте с нищо. Не се притеснявайте, че закъснявате занякъде. Избягвайте стреса. Позволете си малко повече почивка, от която имате нужда.

14 април. В неделя се чувствате доста добре. Сутринта сте бодри и заредени с енергия, а в следобеда сте романтични и търсещи начин как да изненадате приятно своята половинка. Денят е спокоен и наситен с хубава енергия.


ВОДОЛЕЙ

Избягайте от рутината

 

12 април. Силната ви страна днес ще бъдат иновациите и оригиналните решения. Бъдете отворени към промени на начина си на мислене. Човек покрай вас ще ви запали за нова идея, която ще ви се стори доста интересна и интригуваща. Именно този пламък ще ви вдъхнови да направите промени в живота си.

13 април. Ще ви се отрази добре, ако днес излезете с хора, с които да обновите идеи, опит и практика. Предизвикайте се и направете нещо ново, нещо, което до този момент не сте правили. Избягайте от рутината в тази събота.

14 април. В неделя вие се чувствате отлично в кожата си. В сутрешните часове не се лишавайте от пътуване. Независимо от разстоянието, то ще ви разведри. В следобеда обърнете внимание на главоболието, ако се появи такова. То е знак, че сте се уморили психически все да угаждате на някого. Кажете своето „не“ без притеснения.


РИБИ

Избягвайте конфликти

 

12 април. Избягвайте конфликтите в междуличностните взаимоотношения. Днес сте по-напрегнати от обикновено и това може да доведе до проблеми в общуването. Доста сте резки и крайни в мнението си, а и желаете да го изразите явно и пред всички. Не на всички обаче това ще им допадне.

13 април. Избягвайте конфликтите днес, въпреки че ще бъдете доста напрегнати като за почивен ден. Е, можете да си позволите едно-две пререкания, но нека не ви става навик. Не приемайте казаните от другите думи прекалено лично. Никой не иска да ви нарани.

14 април. В неделя сутринта ще мърморите, защото вашите близки не са съгласни с идеята ви да пътувате за един ден. Времето не го позволява, не е ли по-добре да се обадите на приятели и да изпиете по чаша кафе следобед? Има за какво да си поговорите.


Хороскоп за родените на 12 април – Честит рожден ден!

Очаква ви една позитивна година. Ще успеете да промените мирогледа си, а оттам ще настъпят и всички останали положителни промени в личния и професионалния ви живот. Приемете новото време, в което живеем.

Хороскоп за родените на 13 април – Честит рожден ден!

Конфликтите, които сами ще си създавате с хора, представляващи авторитет във вашия живот, всъщност са най-големите пречки за вашето развитие. Преглътнете егото и приемете, че в живота има йерархия.

Хороскоп за родените на 14 април – Честит рожден ден!

С каквото и да се залавяте през годината, която за вас започва да тече от днес нататък, бъдете нащрек за хора, които се стремят да ви ограничат, подложат крак и попречат в намеренията чрез грешни думи и внушение на страх. Вярвайте в себе си и ще успеете.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *