Любопитно

Хороскоп за 19 март: Самотните имат възможност да се влюбят

Не пропускайте важните моменти в живота, отдайте им значение. Приемете и чуждото мнение, вгледайте се в отсрещната гледна точка. Денят е благоприятен, зареден с позитивна енергия. Бъдете дипломатични и ще си спечелите много подражатели и съмишленици. В любовта самотните имат възможност да се влюбят.


 ОВЕН

Отпуснете примката

Време е да се погледнете отстрани. Желанието ви да внесете ред във взаимоотношенията си, както и ред в чуждите съдби, ще се третира като драстична намеса от ваша страна. Позволете на другите хора сами да правят избори в своето ежедневие, без да им диктувате какво да вършат и как да го сторят.


 ТЕЛЕЦ

В по-добър етап

Въпреки трудностите на деня вие се чувствате прекрасно. Убедени сте, че в момента ви потръгва, имате нужда да споделите успехите си с хората около себе си. Прави сте. Движението на планетите днес поставя основите на един по-добър етап, чиито основи градите именно в този момент.


 БЛИЗНАЦИ

Поставете си изпълними цели

Чувствате се прекрасно. Стъпвате уверено напред, крачейки към осъществяването на поредната цел. Не ви липсват идеи, които можете да реализирате по пътя към успеха. Време е да си поставите изпълними цели, които да подобрят доходите ви в следващите месеци. С малки стъпки ще се движите към успеха.


 РАК

Емоциите ви пречат

Предстои ви критичен ден. Луната грее през вашия зодиакален знак и редом с това сте свръхемоционални, без да си давате сметка, че така вредите на нервите си. Всяка мисъл е емоционална. Помислете за здравето си. Спокойствието е от особено значение, за да протече денят ви в разумните граници.


 ЛЪВ

Вече има на кого да споделите

Предстои ви доста по-благоприятен ден, сравнено с вчерашния. Сега вече имате решение за противоречията, които ви разкъсват. Ще намерите хора, на които да доверите част от своите лични истории и преживявания. Днес споделяте и това ви прави особено щастливи.


 ДЕВА

Всичко си идва на мястото

Продължавате напред в добро настроение. Днес намирате хора, които са на вашето мнение, и тяхната подкрепа ви прави по-устойчиви и решителни. На работното място ще се справите с един проблем, който се заформи в края на месец февруари. Време е да се отърсите от него. В любовта ви чака успокоение.


 ВЕЗНИ

Все по-близо до хубавото

Очаква ви доста активен ден. Хубавото мартенско време ви действа мотивиращо да стартирате нещо ново в живота си. При всички положения от днес нататък ще мислите по-различно, загърбвайки някои противоречия, които не ви даваха мира в последно време. Все по-близо сте до спокойния начин на живот.


 СКОРПИОН

Разговори и задачи

Заредете се с енергия, защото денят ви предстои да протече доста динамично. Още преди да сте стигнали на работното място, се оказва, че трябва да свършите някои задачи по телефона. Ще се справите благополучно. През целия ден разговорите присъстват неотлъчно. Доброто ви настроение ще ви помогне да се справите с всички ангажименти подобаващо.


 СТРЕЛЕЦ

В любовта всичко върви хармонично

Имате хубави идеи, които все още обаче не сте в състояние да осъществите на практика. Пред вас стоят пречки и препятствия и затова е по-добре, ако днес сте пасивни и гледате отстрани. Изявите няма да ви донесат нищо друго освен проблеми. В любовта обаче ви чака разбирателство. Днес личният ви живот върви по-добре от служебния.


 КОЗИРОГ

Нямате повод за оплакване

Събуждате се в прекрасно настроение и вашата задача е да го запазите такова до края на деня. Във вторник не всичко върви по вода, но крайният резултат от действията ви винаги е положителен и затова сте толкова доволни от това, което постигате. В хармония сте с хората около себе си. Липсват дразнители. Няма от какво да се оплачете.


 ВОДОЛЕЙ

Нормализирайте ритъма на живот

В паника сте, защото гоните крайни срокове, а сякаш задачите ви не вървят съвсем по плана, който сте предвидили. Не се безпокойте. Вървите в правилната посока и с точното темпо. Обърнете повече внимание на личния си биоритъм – на часовете, в които си лягате и в които ставате. Лягайте си по-рано, за да имате време за почивка.


 РИБИ

Работите с чувство

Вашата чувствителност е подчертана и в днешния хороскоп, но сте напът да я преодолеете или по-скоро да я влеете в нещо благоприятно. Работите с чувство и емоция. Може би не сте от най-бързите работници днес, но всичко, до което се докоснете, придобива характер на ваше произведение.


 Хороскоп за родените на 19.03. – Честит рожден ден! През следващата една година се вземете в ръце и скъсайте връзките си с онези хора, които само черпят от вас енергия, без да ви дават такава. С тях нямате положителен обмен и взаимодействие. Ще видите колко по-добре ще се почувствате, когато ги разчистите от живота си.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *