Любопитно

Хороскоп за 7 март: Добре е да се доверяваме повече на интуицията си

Възможно е да се почувстваме несигурни, да изгубим почва под краката си. Добре е да се доверяваме повече на интуицията си, която няма да ни лъже в нито едно направление. Луната преминава във Водолей и е в съвпад с Плутон. Нека приемаме промените около себе си – не само личните, а и тези, които се случват в обществения живот. Само чрез приемане ще успеем да продължим напред без загуби.


ОВЕН

Ново начало

 

В четвъртък се събуждате с мисълта да затворите някои стари вратички в живота си с надеждата по този начин пред вас да се отворят нови. Темпото се забързва, а идеите ви имат шанс да станат реалност. Не се връщайте към старото, сега имате нужда да усетите полъха на едно ново начало.


ТЕЛЕЦ

Нещата вървят добре

 

В четвъртък нещата около работата ви вървят добре. До обяд можете да завършите някои вече започнати дела. Спазете всички срокове. Следобед сте озарени от нови и интересни идеи. За да не ги забравите, можете да си ги запишете. Те ще са ви особено полезни в бъдещето, защото е сигурно, че ще реализирате поне една от тях.


БЛИЗНАЦИ

Нови идеи

 

Днес сте в добро настроение. Решителни и смели сте, а в следобеда добивате смелостта да прогоните онези хора, които натрапчиво се бъркат в живота ви. Нямате нужда да се съобразявате с чуждото мнение. Чувствате прилив на енергия. Новите идеи запишете на лист, защото те ще са ви от полза за бъдещето.


РАК

Не давайте отговор

 

В четвъртък обърнете внимание на своите си идеи, на мислите и желанията си. Бъдете център на вселената си и преценете дали вървите в правилна посока. Възможно е да получите ненадейно обаждане по финансов въпрос. Не приемайте точно днес. Изчакайте, през следващата седмица е по-благоприятно да давате отговор.


ЛЪВ

Разцвет в бизнеса

 

Усещате прилив на енергия и ентусиазъм. Чака ви период на делови подем. Налага се да организирате набързо няколко срещи с контрагенти или делови партньори. Отваря ви се възможност за нова реализация в бизнеса. Ставате все по-търсени и всичко това ви носи популярност, задоволство и приходи.


ДЕВА

Интересно хрумване

 

До обяд не ви липсват сили, за да се справите с някои неприятни и изостанали във времето задължения. Завършете всичко започнато и посрещнете в следобедните часове новите си идеи. Хрумва ви нещо по-различно, противоречащо на традиционното ви мислене. Идеята си я бива и е добре да помислите за нейното реализиране.


ВЕЗНИ

Желани промени

 

Сутринта разбирате, че ви очакват бъдещи промени на работното място. Тях желаехте от дълго време и като цяло новината подобрява настроенията и нагласите ви. Напишете на лист всички идеи, които ви хрумват ненадейно в главата в следобедните часове. Скоро ще ги използвате в работата и живота си. Хармония в личен план.


СКОРПИОН

Затворени в себе си

 

Мълчаливи и затворени в себе си, през целия ден поведението ви е загадъчно. Това е и причината хората да ви гледат с недоверие, сякаш искат да разберат какво точно мислите. Не споделяйте плановете си, а напишете на лист всички хрумнали ви идеи. Ще ги използвате в бъдещето си.


СТРЕЛЕЦ

Освобождаване

 

Изпълнени сте с положителни мисли, които допринасят и за по-добрия тонус. Луната навлиза във Водолей. Освобождава ви от тревоги и притеснения. Имате нужда да споделите някои от щукналите ви идеи с приятели или колеги. Не го правете, а по-скоро ги напишете на лист и го запазете за справка в бъдеще.


КОЗИРОГ

На заден план

 

Време е да отстъпите центъра на вниманието на други и вие да се оттеглите в по-задна позиция. Днешният ден ви позволява да завършите вече започнати дела и да ги докарате до успех. В главата ви нахлуват идеи, които не са за подминаване. Не ги забравяйте или по-скоро си ги запишете на лист. Ще можете да ги реализирате в бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Раздвижване

 

Очакват ви хубави дни. Луната навлиза във вашия знак и са много важни действията, които извършвате днес и утре. Предизвикателствата няма да спрат в следващите един-два месеца. Очаква ви сериозно раздвижване. Нуждаете се от планове и идеи, чието изграждане можете да започнете сега.


РИБИ

Избягвайте конфликти

 

Успехът на работното място е във ваши ръце. От сериозността ви зависи дали ще получите едно предложение, или не. Поддържайте добри взаимоотношения с ръководителите. Сега е важно да не повдигате конфликти. Трудно ще ви бъде, защото сте нервни, а и всички се опиват да ви провокират.


Хороскоп за родените на 07.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще разчитате често на късмета си, но дали винаги той ще работи за вас? По-добре работете здраво и разчитайте на себе си, за да имате успех.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *