Любопитно

Хороскоп за 12 март: Опитайте се да бъдете позитивни

Днес сме енергични и инициативни. Луната е в Овен и сключва хармоничен аспект с Марс. Насърчава ни да постигнем целите си със самочувствие и решителност. Нека днес използваме думите в своя полза. Опитайте се да бъдете позитивни. С блага приказка всичко се постига.


ОВЕН

Нови навици

 

Във вторник можете да предприемете нови действия, да поставите ново начало. Решителни и инициативни сте. Покажете своята индивидуалност. Използвайте енергията, която кипи във вас, за да създадете нещо положително в живота си. Можете да промените навици или да изградите нов положителен навик в ежедневието си.


ТЕЛЕЦ

Не се отпускайте

 

Насочете вниманието си върху практическите неща от своя живот. Днес повече ще вършите, отколкото ще мислите. Мнозина от вас се чувстват леко изморени от действията си през последните няколко дни и седмици. Няма време за почивка. Вземете нужната доза витамини, за да поддържате тялото си.


БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден

 

Днес наум ви идват великолепни идеи, които си заслужава да бъдат съобщени на хората около вас. Използвайте своето остроумие и чувство за хумор в комуникацията си с колегите и партньорите. Ще се превърнете в желани събеседници, защото днес с вас се говори леко и забавно. Очаква ви благоприятен ден.


РАК

Притеснения

 

Опитайте да обърнете повече внимание на близките си редом с вършенето на традиционните си задачи в службата. На работното място имате енергията да се справите с повечето си ангажименти, стига да сте последователни. Мисълта за проблемите вкъщи обаче ви разсейва и вероятно ще отклони голяма част от тази енергия.


ЛЪВ

Център на внимание

 

Не се притеснявайте да изявите голяма част от своите таланти днес. Имате нужда хората да ви гледат, да ви се възхищават и да ви възхваляват. Това вие го обичате. Е, днес имате шанса да му се насладите. Ще заемете центъра на вниманието и ще се чувствате прекрасно в тази си своя позиция.


ДЕВА

Без изяви

 

За разлика от Лъвовете вие ще търсите уединение и по-скоро сенчесто откъм хорски погледи място. Днес искате да се фокусирате върху своите си идеи и цели. На работното място ще вършите повече практическата и рутинна работа, отколкото да се заемате с проекти. Сега не е време за изява. Време е за планиране.


ВЕЗНИ

Балансирайте

 

Опитайте да намерите баланса между личните си нужди и тези на другите. Допирната точка се нарича общ интерес и ако успеете да откриете точното място на тази точка, ще намерите и формулата на успеха си. В личните взаимоотношения денят предвещава хармония и благоприятни моменти.


СКОРПИОН

Грижа за здравето

 

Обърнете повече внимание на физическото си състояние. Здравето ви може да се подобри многократно, ако започнете да спортувате или поне да се движите една идея повече отсега. Помислете и за прием на адекватни витамини и минерали, подкрепящи тялото и ума ви. Имате нужда.


СТРЕЛЕЦ

Важни срещи

 

Днес сте особено любознателни и любопитни, а това ще ви позволи да потърсите информация по въпроси, които ви касаят. Разговаряте спокойно и определено сте търсена компания в този ден. Пред вас се изправят възможности за срещи на по-високо ниво. Не се страхувайте да ги осъществите.


КОЗИРОГ

Изпипвайте нещата

 

Разполагате с достатъчно време да изпипате добре работата, с която сте се заели. Днес не прибързвайте и не претупвайте нищо от онова, което имате да вършите. Докажете на всички наоколо, че и сега може да се разчита на вас. В семейството ви чакат добри новини, които ще ви заредят с енергия и настроение.


ВОДОЛЕЙ

Действайте

 

Във вторник вие сте особено енергични. Целите да мотивирате не само себе си, а и хората, с които работите. Търсите пряк път до техните сърца, за да ги запалите по идеите, които ви идват наум. В момента изживявате доста силен период и всяко едно действие е от значение. Не е време за почивка. Време е за настъпление.


РИБИ

Приходи, но и разходи

 

Ще ви се наложи да разрешавате проблеми от материално естество, възникнали съвсем непредвидено. Те не стоят в ежедневните ви планове, а напротив – възникват тук и сега и се иска адекватност, за да се справите. Добрата новина е, че ви чакат извънредни допълнителни приходи. С тях ще погасите възникналите разходи.


Хороскоп за родените на 12.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще се радвате на сили и енергия, които да влеете в новите си планове и инициативи. Време е за промени, време е за раздвижване. Грабнете импулса, който ви е споходил.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *