Любопитно

Хороскоп за периода 8-10 март: Избягвайте шумните сбирки и компании

Уикендът е време за уединение и възможност за преосмисляне и духовно пробуждане

 

В празничния петъчен ден Луната се движи във Водолей и е в съвпад с Марс и Венера в този знак. Денят представя възможности за иновации, за различни контакти от социален и професионален тип, предвещава моменти на усмивки и шансове да постигнем добри резултати в интелектуалната сфера. В събота Луната вече се движи в Риби, в зона, в която не е обезпокоявана от никого. Така ще пожелаем да сме и ние – необезпокоявани, потопени в мисли за самите себе си. Избягвайте шумните сбирки и компании. В неделя настъпва новолуние в Риби, а то ни предоставя възможност за ново начало, духовно пробуждане и заздравяване на емоционалните връзки помежду ни. Ще бъдем по-състрадателни към хората и отзивчиви спрямо техните проблеми.


ОВЕН

Енергия и самочувствие

 

8 март. Днес сте доста енергични. Настроени сте авантюристично, а това ще ви подскаже как точно да изненадате половинката си за празника, ако тя е дама и очаква подарък от вас. Излъчвате решителност и самочувствие, с които си качества ще владеете всяка ситуация в деня.

9 март. Наспете се добре. Съботният ден няма да е сред най-активните от тази седмица. Силите ви са намалели и имате нужда от възстановяване. Поработете върху вътрешния си мир. Бъдете в хармония с другите.

10 март. Отделете време за своето вътрешно емоционално прочистване. Не спирайте да мечтаете и да се надявате. Възможно е днес да страдате от липса на сили и енергия. Починете си достатъчно.


ТЕЛЕЦ

Силна интуиция

 

8 март. Добре е да се насочите към проучване и изследване на новите технологии, които можете да внедрите в съвсем рутинната си ежедневна работа. Не се инатете, а приемете, че времето се развива и че колкото сте по-напредничави, толкова по-успешни можете да бъдете.

9 март. Ще търсите красотата във всеки и във всичко през този ден. Имате нужда да покажете, че живеете добре, че се чувствате добре. Дори и това в момента да не е съвсем така. Вие пак ще сте с усмивка на лицето и ще показвате благополучие.

10 март. Интуицията ви днес ще бъде доста силна. Тя ще ви даде правилните знаци относно определени хора в обкръжението ви – дали да продължите връзките си с тях, или да ги прекратите до седмица-две.


БЛИЗНАЦИ

Възможност за промяна

 

8 март. Предстои ви ден, изпълнен със социални събития и нови запознанства. Общувайте и комуникирайте, усмихвайте се и излъчвайте позитивно настроение, с което да плените отсрещната страна. Днес можете да постигнете много, ако приемате чуждата гледна точка.

9 март. Размислите ви днес ще бъдат насочени главно върху работата, кариерата, какво можете и какво не можете в този живот. Мнозина от вас ще вземат важни решения за идните месеци, някои от които за промяна на работното място.

10 март. Отделете повече време на вътрешните си желания и копнежи. Не се лишавайте от възможността да мечтаете и да търсите реализация за мечтите си. Напишете на лист желанията, които искате скоро да се сбъднат в живота ви. Променете живота си чрез мисъл.


РАК

Свити в черупката

 

8 март. Ще ви се налага да общувате по-скоро с приятели и близки, доверени хора. Новите запознанства не са особено препоръчителни. Днес сте чувствителни и интуитивни. Вечерта прекарайте празника в тесен кръг и в компания, която не ви натоварва.

9 март. Чувствате се прекрасно в своята си черупка. Като у дома си. Днес няма да разговаряте с много хора. Дори хората ще ви натоварват, ако започнат да ви търсят и да ви заговарят. Е, има и такива дни, в които искате да останете поне за малко сами.

10 март. Новолунието в Риби ви предоставя възможност да излекувате емоционални рани и да приключите с някои свои назадничави предразсъдъци, които не ви позволяват да приемете новото време, в което живеем. Освободете се от страховете си и приемете бъдещето с прегръдка.


ЛЪВ

Угодете на себе си

 

8 март. Заниманията с творчество и проекти, които изискват мислене и интелектуален потенциал, днес ще ви се удават особено много. Рутинната работа ще ви натоварва и изнервя, но ако ви се налага да вършите такава, свършете я – не я отлагайте.

9 март. Ще продължите да се занимавате с неща, които ви носят настроение, вдъхновение и удовлетворение. За другите около вас е възможно това да не изглежда практично или полезно, но за вас то е. Не угаждайте на другите, угодете на себе си.

10 март. Изразете себе си, мечтите си, изразете всичко, което ви е на сърцето днес. Новолунието в Риби ви носи вдъхновение и освобождаване от страхове и излишни емоции. Заредете се със страст, която да вложите в действията си през следващите четири седмици.


ДЕВА

Скъсайте оковите

 

8 март. Разчитайте на своята строга дисциплина, за да овладеете всяка ситуация в днешния петък. Ще бъдете заобиколени от хора, които са готови да ви чуят и да ви последват, защото на вас може да се разчита. Поемете отговорност пред тях и пред себе си. Изкарайте си един прекрасен празник вечерта.

9 март. Ще ангажирате всички около себе си със своите планове и както винаги ще успеете да ръководите парада по свой тертип. Цялото семейство ще чисти, ще подрежда, а вие ще вървите и ще одобрявате свършената работа.

10 март. Неделя е времето, когато е настъпил моментът да прибегнете към своето вътрешно преобразяване и емоционална трансформация. Освободете се от стари ограничения и страхове, които не ви позволяват да бъдете себе си и да се изявявате по начина, който вие желаете. Скъсайте със стари окови.


ВЕЗНИ

Планирайте пътуване

 

8 март. Опитайте да запазите добрите си взаимоотношения с хората наоколо. Имате нужда да общувате с интелигентни хора, с такива, които ви разбират и подкрепят. Насочете вниманието си към свои нови идеи, които можете да превърнете в реалност. Запланувайте едно пътуване.

9 март. В събота ще бъдете настроени романтично и ще търсите начин да се съедините ментално с хората около вас. С хората, които са на вашата вибрация. Денят е благоприятен и ви носи щастливи мигове.

10 март. Ще изпитате вътрешно удовлетворение и спокойствие вследствие на новолунието в Риби днес. Този период ще ви даде малко повече смелост и възможност да се справите с вътрешните си страхове и да превъзмогнете някои свои комплекси.


СКОРПИОН

Извън зоната на комфорт

 

8 март. Не се притеснявайте да се потопите в света на нещо ново и необятно за вас. Да научите нещо, с което до този момент не сте се сблъсквали. Използвайте своята интуиция, за да отсеете истината от лъжата. Защото и на много измами ще се натъкнете, без да сте го искали…

9 март. Провокирайте се с нещо. Излезте извън зоната си на комфорт. Направете нещо в почивните си дни, което не сте правили досега. Разнообразете ежедневието си. Това ще ви зареди с енергия.

10 март. Освободете се от някои негативни емоции, които изпитахте в последните седмици. Днес си отдъхнете и отпочинете. Време е за повече планиране и за предвиждане на някои ситуации в живота ви.


СТРЕЛЕЦ

Настройте се позитивно

 

8 март. Най-щастливи ще са тези от вас, които днес замислят пътуване. Можете да си го позволите, а поводът е ясен – празникът, който празнуваме. Но дори и за онези, които ще изживеят този ден в града и на работа, той ще е прекрасен и зареден с положителна енергия. Искате да общувате, търсите си компания и имате какво да си кажете с другите.

9 март. Посетете курс, с който да се преквалифицирате. Посетете семинар за духовни знания и практики. Имате нужда днес да научите нещо ново, да придобиете ново знание или умение. Не се излежавайте до късно в леглото.

10 март. Новолунието в Риби днес ще ви насърчи да изследвате и извадите на показ своите вътрешни желания и мечти. Не се страхувайте да се заявите, да бъдете себе си и отново да сте най-позитивно настроените сред хората наоколо.


КОЗИРОГ

Насочете енергията си

 

8 март. Нищо че е петък, вие ще използвате днешния ден за своите по-амбициозни цели и идеи. Днес можете да си набележите някои важни насоки, към които да подемете в следващите седмици. Денят е благоприятен и наситен с енергия, която не бива да разсейвате, а да насочите целесъобразно.

9 март. Ще насочите усилията си към подобряване стандарта си на живот, към повишаване на доходите си и осигуряване на повече удобства и уют около себе си. Днес е идеалният ден за закупуване на нови мебели или обзавеждане за вкъщи.

10 март. Не се притеснявайте да бъдете малко по-критични към себе си спрямо своя живот и желания. Напоследък често се случваше така, че да пренебрегвате исканията си в името на чуждата воля. Време е да прекратите тази практика. Новолунието в Риби носи такава енергия.


ВОДОЛЕЙ

Променете мисленето си

 

8 март. Оказва се, че се намирате в един изцяло нов етап, който започна за вас от вчера. Днес ще усетите проявлението на благоприятната енергия, въздействаща сега върху вашето мислене, действия и чувства. Като нови сте и това се забелязва от останалите.

9 март. За вас се отключва нов едномесечен период и днес можете спокойно да положите едно ново начало и да очаквате резултатите да последват един след друг. Променете мисленето си, мислете по-глобално и мащабно.

10 март. Бъдете интуитивни. Днес можете да промените начина си на мислене. Имате нужда да промените нещо в себе си, в разбиранията си. Това ще отключи и възможността да подобрите приходите си, защото точно в начина на мислене се крие и успехът в материален план.


РИБИ

Мисловна трансформация

 

8 март. Напоследък често сменяте настроенията си. Ту сте прекалено весели, ту пък мрачно тъжни. На хората около вас им е доста трудно да разберат същността на онова, което е в душите ви. Днес реагирайте положително на всички, които искат да ви направят щастливи за празника. Вие също направете някого щастлив.

9 март. В събота ще се вдъхновите от успехите на другите хора. Но не за да почувствате комплекс спрямо себе си, а възхищение как те чрез усилията си постигат резултати. Вие също го можете. Покажете, че от днес сте готови за борба.

10 март. Днес настъпва новолуние във вашия знак – време за преосмисляне, за поспиране за миг и тръгване отново в темпото на живота. Вашият начин на мислене днес има шанс да бъде променен, стига да искате. Сега можете да заложите в съзнанието си мечтите, които да преследвате в следващите месеци.


Хороскоп за родените на 8 март – Честит рожден ден!

През следващата една година лесно ще постигате целите си, ако успеете да съхраните добрите взаимоотношения с хората около вас. Ще се убедите, че без подкрепата на хора никоя работа няма да върви. Затова е във ваша полза да проявявате политика на подобряване, а не на влошаване в сферата на взаимоотношенията.

 

Хороскоп за родените на 9 март – Честит рожден ден!

Това, че ще се считате за богопомазани в следващата една година в много отношения, е бонус към годишния ви хороскоп. Всъщност, ще трябва да си заслужите похвалите и привилегиите и това ще изисква труд от ваша страна. Положите ли го, плодовете ще са сладки. Не се ли трудите, годината ви ще бъде посредствена.

 

Хороскоп за родените на 10 март – Честит рожден ден!

През следващата една година ще чуете много обещания, но на минимална част от тях можете да се доверите и повярвате. Това е и предупреждението, за да не се окажете окрилени в един момент и сломени в друг.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *