ВодещиОбщество

Реновират стадиона в Дряново

Ръководството на Общината и на ФК „Локомотив 1927“ с благодарности към дарителя Дарин Маджаров и екипът на “Грийн Гейм” ООД София

Започна реновиране на стадион “Локомотив” в Дряново. Обновлението на спортния обект включва подсяване, дълбоко аериране, опесъчаване и торене. Дейностите са подпомогнати с дарение от Дарин Маджаров.


„Спортния комплекс няма да се използва до края на април, като в края на март предстои косене и валиране на зеления килим”, съобщиха Никола Джелатов, Пламен Обрешков и Петър Генчев.
Те информират всички професионални отбори, че след приключване на реновирането, теренът ще бъде в отлично състояние и готов за провеждане на сезонна подготовка, контролни срещи и детски турнири.
„Ръководството на Община Дряново и екипа на ФК „Локомотив 1927” Дряново благодари за подкрепата своя съгражданин и възпитаник на дряновските железничари Дарин Маджаров за финансовата помощ за стадиона в родният му град“, съобщи председателят на Общинския съвет Тодор Георгиев.
Той и кметът на Дряново Трифон Панчев са подготвили поздравителен адрес за дарителя и екипа на “Грийн Гейм” ООД София за благородния жест.
„Създали сме всички условия за обновяването на базата и вярваме, че „железничарите” ще се завърнат в Северозападна Трета Лига“, подчертава Тодор Георгиев.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *