Любопитно

Пълнолунието носи хармония във взаимоотношенията

Дневен хороскоп за 25 март, понеделник. Настъпва пълнолуние във Везни – време за хармонизиране на взаимоотношенията, искане и даване на истинска прошка от сърце. Време е за решаване на противоречия по възможно най-лесния и безболезнен начин. Днес контактувайте с хора, които ви зареждат с положителна енергия.


ОВЕН

Преодолейте егото си

 Не прекалявайте с претенциите си към другите. Започвате една успешна седмица, в която трябва да концентрирате вниманието си върху своите собствени шансове и възможности. Върви ви в любовта, приятелството и комуникациите. Общувате свободно и без излишно натоварване. Днес ще ви се наложи да преодолеете егото си.


ТЕЛЕЦ

Прекрасно настроение

 В началото на една от благоприятните мартенски седмици обръщате внимание на ежедневните неща, които трябва да свършите към този момент от месеца. Понеделник е успешен и хармоничен. Чувствате подем и комфорт. Няма какво да ви извади от равновесие. Обърнете внимание на храненето и движението. Започнете спорт.


БЛИЗНАЦИ

Старото ви пречи

 Въпреки че денят е зареден с позитивна енергия, вие сте недоволни от случващото се. Причината е в натрупаните до момента грешки, които ви дърпат назад и ви тежат. Намерете начин да поправите състоянието си, за да можете в дни като този спокойно да търсите нови полета за изяви и реализация.


РАК

Зараждаща се идея

 Понеделник за вас е творчески ден. По-скоро затворени в себе си и търсещи поредния си талант, вие избягвате да общувате с другите наоколо. Поведението ви е съвсем нормално. Търсейки поле за поредната нова изява, вие набирате скорост по пътя напред. Днес не сте активни, но в мислите ви се заражда нещо добро.


ЛЪВ

Щастлива седмица

 Очакват ви приятни срещи и изненади в понеделник. Вече чувствате енергията от настъпващото пълнолуние. То ще ви помогне да повдигнете самочувствието си, осланяйки се на новите идеи, които се зараждат в момента в главите ви. Започващата седмица е щастлива за вас.


ДЕВА

Справяте се отлично

 В сутрешните часове чувствате сила и мотивация. На мнение сте, че можете да се справите с всяко затруднение и в личен план, и в работата си. Насочете своята енергия към идеите, които в момента ви идват наум. Можете да реализирате част от тях в следващите месеци.


ВЕЗНИ

Действие

 Предстои ви един пълноценен понеделник. Луната изгрява във вашия знак, зарежда ви с енергия, но и изисква от вас отговорност и действие. Не бъдете пасивни, а активизирайте силите си в максимална степен. Седмицата е доста позитивна и ще ви помогне да реализирате голяма част от своите краткосрочни идеи.


СКОРПИОН

Нужда от промяна

 Стартирате една благоприятна седмица с не дотам хубав ден. Настроението ви е лошо, очакванията ви са ниски. С цялото това негативно мислене предизвиквате собствения си провал. Вгледайте се в себе си. Имате нужда да преоткриете нови хоризонти и светове. От утре можете да го сторите, стига да искате.


СТРЕЛЕЦ

Смайвате околните

 Днес не правете грешки, а си вземайте поука от своите стари прегрешения. Предстои ви сериозен ден. Очакванията на хората около вас са да успеете и за да не ги разочаровате, трябва да дадете всичко от себе си. Късмет не ви липсва. Понеделник е активен и ще ви мине забързано. Във вас е ключът да достигнете поредния си успех.


КОЗИРОГ

Успешен ден

 Колкото и да ви се иска да сте в почивка, за такава ви е все още рано. Предстои ви успешна мартенска седмица и трябва да я изживеете с хъс и желание за успех. Днес се фокусирате върху най-належащите си задачи и ги свършвате предсрочно. Предусещате, че от утре ще трябва да се справяте с извънредни ситуации.


ВОДОЛЕЙ

Предложение

 Тази седмица е доста благоприятна за вас. Помага ви да изявите свои скрити таланти и да се реализирате по неповторим начин. В понеделник сте особено внимателни за финансите си, като правите сметка на своите пари във всяко едно отношение. Не сте застрашени от излишни харчове. Можете да очаквате предложение за нова работа.


РИБИ

Още ви е рано

 Не гледайте другите, които в понеделник дръпват драстично напред. Цялата тази работна седмица е успешна и тя тепърва ще разкрие своя облик пред вас. Сега стоите на заден план. Обмислете действията си. Обърнете внимание на личния си живот и хармонията във взаимоотношенията с близките.


Хороскоп за родените на 25.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година не спокойствието, а тъкмо безпокойството ще е главната причина да се придвижвате напред, да задвижите колелото и да се радвате на успех. Не си давайте големи почивки, а действайте. Сега му е времето. Сега е време за резултати.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *