Любопитно

На 1 април не подписвайте важни документи

Дневен хороскоп за 1 април, понеделник. Луната преминава от Стрелец в Козирог, а Меркурий започва своята ретроградна фаза, която продължава до 25 април. Избягвайте да подписвате важни договори и споразумения, избягвайте да закупувате техника и отложете по-важните делови срещи и задачи за края на месеца.


ОВЕН

Набележете цели

Използвайте вдъхновението, което имате днес, за да набележите важните цели за идните месеци. Съвсем възможно е днес да ви идват наум идеи, звучащи налудничаво. Времето ще ви покаже, че няма нищо неизпълнимо в тях, а напротив, те са били издържани и е редно да ги превърнете в реалност.


ТЕЛЕЦ

Вдъхновени сте

Очаква ви изпълнен с вълнуващи преживявания ден. На първо място, будите се напрегнати и без настроение, но веднага след сутрешното кафе нещата си идват на мястото. Днес ще се сдобиете с важна информация, а вдъхновението, което ще ви даде един определен човек в живота ви, е повод да погледнете по нов начин за своето битие.


БЛИЗНАЦИ

Интересни срещи

Прекалено прибързани сте днес, но това въобще не се иска от вас. Напротив, днес би следвало да вършите делата си спокойно, бавно и без излишно напрежение. Очаква ви просперитет в деловия живот. Срещате се с интересни личности, от които има какво да научите. Възползвайте се от тези благоприятни срещи.


РАК

Ползотворен ден

Понеделник стартира тромаво за вас, но не бива да забавяте темпото, а напротив. Чакат ви много дела за вършене и е време да организирате ежедневието си така, че да свършите всичко в срок. Добрата новина е, че се разбирате прекрасно с колегите си, а и някой от тях ще ви се притече на помощ. Ще ви остане и свободно време за вечерта.


ЛЪВ

Добра новина

Очаква ви поредната седмица на трансформации, но и на шансове, които можете да уловите на мига и да превърнете в реалност още до месец. Мотивирани сте да направите важни промени в живота си и някои от тях вече сте стартирали. В понеделник очаквайте добра новина за бъдещото си развитие.


ДЕВА

Допуснете промените

Преживявате труден етап заради ретроградната фаза на Меркурий, но тя изисква от вас един напълно нов начин на мислене и преосмисляне на приоритетите в живота си. Налага се малко по малко да поемете в тази нова посока. В понеделник промените сами идват в живота ви, допуснете ги и ще се почувствате по-добре.


ВЕЗНИ

Раждате идеи

Днес сте влюбени, с богато въображение и завидна фантазия. Раждате идеи, които могат да се окажат доста благоприятни за бъдещето ви. Страх ви е обаче да ги споделите с приятелите и колегите си, защото си мислите, че звучат налудничаво. Това не е така, просто мислите иновативно, което е похвално.


СКОРПИОН

Не ви разбират

В понеделник разговорите ви протичат в известно напрежение, защото вашите събеседници не разбират това, което искате да им кажете. Добри финансови перспективи са залегнали пред работещите сред вас. Не прекалявайте с претенциите си към другите, за да не предизвикате остри конфликти с тях.


СТРЕЛЕЦ

Нещо ново

Понеделник вещае благоприятни обстоятелства за вас. Предстои ви да направите стъпка към нов проект или по-скоро да се зароди идеята за нещо ново, към което ще пристъпите след 25 април. Не забравяйте, че месец април е месец за отпускане, затова нека доброто настроение не отсъства и от този ден.


КОЗИРОГ

Гневен понеделник

Очаква ви гневен понеделник, защото вие самите не сте наясно с целите и желанията си. Не успявате да подредите идеите по приоритети, а хаосът само ще ви създаде излишно напрежение. Разбира се, нещата могат да протекат и по друг начин, но за тази цел трябва да направите плановете си още сутринта, а това е почти невъзможно.


ВОДОЛЕЙ

Напрежение

И вие няма да се разминете с напрежението в този ден. Създадено е от множество фактори, а още повече, че в момента сте център на внимание, без да го желаете или да се стремите към това. Следете какво говорите и как се държите, за да не допуснете грешки. В любовта избягвайте конфликтите. Търсите разбиране, но няма да го намерите.


РИБИ

Действайте с интуиция

В добро настроение сте, но някой все ще се опитва да го разваля по един или друг повод. Налага се да действате според собствената си интуиция по разрешаването на проблем на работното място. Ако сте в отпуск по повод пролетната ваканция на децата ви, е вероятно да ви позвънят по мобилния от службата за съвет.


Хороскоп за родените на 01.04. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще бъдете претрупани от работа и ангажименти. Възнаграждението на труда ви ще закъснее, но все пак ще дойде при вас. Затова не се отчайвайте.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *