ВодещиОбщество

Жители на Дряново газят кал, вода и отломки, за да стигнат до домовете си

За улицата, която е в окаяно състояние алармира Христо Златев в социалните мрежи

Жители на Дряново газят кал и отломки от някогашно асфалтово покритие, за да стигнат до домовете си. За улицата, която е в окаяно състояние алармира Христо Златев. Като доказателство той е публикувал снимки и видео, които илюстрират трасето, което наподобява лунен пейзаж и е дори трудно проходимо.

„Обръщам се към Общината. До кога така, мили господа и скъпи съграждани? До кога ще търпим това? На тази улица живеят възрастни хора,които имат нужда от такси, линейки, а няма пътища. Господин Кмете, нали ни обещахте че ще реализирате набелязаните местни дейности или това да го възприемам като вид лъжа? Преди да гласуваме казвахте, че всичко ще се оправи, че всичко ще бъде наред? А реално само лъжи,лъжи,лъжи! Като настъпи време да гласуваме казвате, че всичко ще е ново в града, а след това се правите че не ни познавате. Нямам думи!“, гласи гневният коментар на Христо Златев.

Под поста мрежата е „завряла“ от коментари на граждани на Дряново.

„За несъществуваща „улица“ питате за асфалт. Снимай къде и как си хвърляте боклука. Всички дерета, храсти, поляни на вилните зони са заринати с отпадъци“, репликират възмутени жители на града.

Кметът на Дряново Трифон Панчев също е реагирал на нападките и е обяснил:

„След дъждовете на много места е така, фризования асфалт е отнесен, пишете за къде става дума, за да реагираме. Без да се асфалтират улиците няма как да се реши проблема, тази година са заложени много улици за преасфалтиране в града и по селата. Всичко е въпрос на ресурс. Докато вали няма как да се извърши какъвто и да е било ремонт! Не е пипвано 20 години нищо извън центъра на града, прав сте да негодувате!“, признава градоначалникът.

Трифон Панчев допълва, че тази година ще се ремонтират цялостно над 10 улици в общината.

„Въпросът е, че това е улица във „Вехти лозя“, където не е пипвано нищо откакто са строени вилите там“, подчертава Панчев.

Веселина АНГЕЛОВА

снимки-личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *