Любопитно

Дни на повече напрежение, нека се стремим да овладяваме емоциите и да не влошаваме отношенията с близките си

В петък Луната е в Скорпион и ни праща известни предизвикателства в областта на междуличностните взаимоотношения и финансите. Бъдете внимателни и не се поддавайте на провокации. Овладейте напрежението, няма смисъл да влошавате отношенията си с хората покрай вас. В събота ще трябва да поработим малко повече върху самодисциплината си – върху това да понасяме първо своите си капризи и след това капризите на хората около нас. Нека контролираме емоциите и си наложим малко повече търпение. В неделя си дайте време за почивка. Денят ще мине на един дъх, а ние ще се мъчим да свикнем с новото часово време. Обърнете повече внимание на близките си.


ОВЕН

Неотложни задачи

 

29 март. Очаква ви изтощителен ден. Краят на месеца вещае ангажименти, които трябва да се свършат в срок и не търпят отлагане. Не се напрягайте прекалено много, а свършете всичко, което можете. Вечерта разпуснете с приятели.

30 март. Ще се почувствате енергични и решителни днес. Усещането ви няма нищо общо с вчерашната умора. Днес сте готови да поемете лични предизвикателства и отговорности. Избягвайте агресията. Вложете енергията си в нещо разумно.

31 март. В неделя проявете търпение и разбиране към близките си и техните тревоги. Възможно е да ви потърсят за помощ и подкрепа. Откликнете, защото те в момента се нуждаят от вас.


ТЕЛЕЦ

Обмисляте ценностите си

 

29 март. Възможно е да се почувствате неудовлетворени от работата си и нещата, които се случват покрай вас. Не прокарвайте нотка на негативно мислене, защото така ще развалите и своето настроение, и настроението на вашите близки и приятели. Вечерта се приберете по-рано вкъщи.

30 март. В събота ще се замислите за своите ценности и желания. Обърнете внимание на житейската си стабилност, на кого можете да разчитате в живота си към този момент. Ще намерите практични решения на ежедневните си проблеми от чисто битов характер.

31 март. В неделя ще се радвате на възможност да прекарате повече време с половинката и семейството си. Чувствате прилив на романтични усещания и лирично наклонение. Можете да направите малък романтичен жест към любимите хора.


БЛИЗНАЦИ

Активни в неделя

 

29 март. Ще се събудите в добро настроение, но все някой ще се опитва да ви го вгорчава през целия ден. Днес искате да направите някаква промяна в ежедневието си. Внимавайте да не поемете непремерен риск, който да ви коства сериозни загуби или негативни промени след това.

30 март. Днес имате възможност да се запознаете с нови хора в живота си. Те ще влеят нова енергия във вашето ежедневие и най-вече в свободното ви време. Обърнете повече внимание на хобито си. На нещата, които ви разтушават.

31 март. Днес ще бъдете енергични и ще свършите доста работа. Така че, не щадете сили, а се захванете с нещо и бъдете активни. За неактивните денят ще премине мудно и без особено полезни резултати.


РАК

Снижете целите си

 

29 март. В петък е възможно да се почувствате несигурни в себе си и в нещата, които вършите, в качествата, които притежавате. Може би е заради високите ви амбиции, които целят да направите голям професионален скок – непосилен обаче за възможностите ви. Опитайте с нещо по-малко и приемливо.

30 март. Ще потърсите начин как да отпочинете от натоварената работна седмица. Имате нужда да приемате повече витаминозна храна, повече витамини и добавки, които да ви дадат нужния тонус. Легнете си по-рано вечерта.

31 март. Въпреки че искате да си внушите, че сте уморени и омърлушени заради промяната на часовото време, на практика вие сте доста енергични и активни. Денят е вдъхновяващ и ако се занимавате с изкуство, определено ще имате успехи.


ЛЪВ

Радвате се на малкото

 

29 март. Чувствате мотивация за действие днес. Решителни сте. Днешният ден ще ви помогне да завършите подобаващо месец март и да не оставяте недовършена работа за следващата седмица. Вечерта не забравяйте себе си и я прекарайте така, както най-много ви харесва. Не правете компромиси.

30 март. Ще се почувствате вдъхновени от нещо съвсем малко днес. Някакъв мъничък жест от близък или приятел, който ще стопли сърцата ви. Няма нужда да искате много, понякога и малките неща могат да дадат онази радост, от която се нуждаете.

31 март. Ще се оплачете, че не ви достига внимание днес. Че хората около вас са прекалено заети и каквото и да правите, никой не е „вътре“ във вашите потребности. Е, преувеличавате и е по-добре ако не привличате чак толкова много вниманието върху себе си.


ДЕВА

Не бягайте от контакти

 

29 март. Петък ще ви предложи възможности за нови запознанства и сътрудничество с хора, които са интересни и от които можете да научите доста неща. Опитайте да запазите спокойствието и хармонията във взаимоотношенията си. Не се дразнете, ако някой изкаже мнение или становище в разрез с вашето.

30 март. Потърсете начин да пътувате и да разнообразите своя почивен ден чрез посещение на място, на което до този момент не сте били. Това ще ви зареди с енергия и ентусиазъм за новата работна седмица и новия месец.

31 март. Ще се срещнете с хора, на които към този момент можете да се доверите и можете да прекарвате време заедно. Днешният ден ви носи запознанства или подновяване на такива, с които контактът ви е изоставен от дълго време насам.


ВЕЗНИ

Преценете рисковете

 

29 март. Ще изпитате известно напрежение заради финансови въпроси, за които е назрял моментът да разрешите. Това може да ви подтикне да потърсите нови източници на доходи, нова работа или допълнителна такава. Но така ще се лишите от свободно време. Преценете рисковете и вижте дали си заслужава.

30 март. Ще прекарате съботния си ден в общуване и комуникация с близки хора. Днес не можете да разчитате, че ще свършите някаква важна работа вкъщи. По-скоро оставете деня за почивка и социално обновление.

31 март. Нека разликата в часовото време не ви притеснява в неделя. Това е хубав и спокоен ден, а и мисълта, че до по-късно през вечерните часове можете да се радвате на слънчева светлина, ви зарежда с енергия.


СКОРПИОН

Поискайте извинение

 

29 март. Напрежение още от сутринта ще направи така, че да не се насладите на комуникацията и взаимоотношенията си с околните. Налага се да запазите самообладание. В противен случай кавгите са неизбежни. Ще трябва да преглътнете различията в гледните точки.

30 март. Денят ще ви предложи възможности да останете поне за малко насаме със себе си. Това определено ще ви помогне да осмислите някои от ситуациите, в които попаднахте през отминалата седмица. Може би ще се наложи да потърсите извинение от определен човек.

31 март. Намирате се на кръстопът и днешният ден ще предизвика доста размисли в коя посока да тръгнете оттук насетне. Денят не е тежък или напрегнат, но мислите ви карат да се чувствате изморени. Несигурността ви побърква.


СТРЕЛЕЦ

Нова възможност

 

29 март. Днес сте енергични. Вдъхновени сте от пролетното време, от идването на новия сезон и възможностите, които той изправя пред вас. Днес ще разберете за една нова възможност на работното място, която касае вашето професионално развитие и израстване. Приемете.

30 март. Луната грее през вашия знак, а това е сигурен извор на енергия и емоции. Енергията можете да насочите в продуктивни дела, но емоциите е добре да овладеете, за да не се стигне до излишни спорове и разпри с хората от най-близкото ви обкръжение.

31 март. Мнозина от вас ще прекарат днешния ден в почивка и спане, въпреки че ако се насилите и организирате ежедневието си по-динамично, ако наситите деня с разходки и приключения, определено ще се чувствате по-добре.


КОЗИРОГ

Жадни за развитие

 

29 март. Денят ще ви накара да се замислите по-сериозно за бъдещето си. Ще се вдъхновите да потърсите нови възможности за растеж и развитие. Няма да сте доволни от това, че в последните месеци преживяхте застой. Пролетта дойде и тя ще ви носи нови импулси и жажда за развитие.

30 март. Опитайте се да постигнете по-високи цели в днешния ден. За мнозина денят ще бъде работен или части от него ще преминат през призмата на работата и търсене на кариерно развитие. Сега сте на такава тематика. Почивката не е основно перо в хороскопа ви.

31 март. Възможно е да се срещнете с хора, които да привлекат вниманието ви с интересни инвестиции, които да направите през април. Внимавайте. През по-голямата част от април Меркурий е ретрограден и не насърчава важните делови действия.


ВОДОЛЕЙ

Помагайте в събота

 

29 март. Петък ви носи много срещи и възможности за социални събития и контакти. Едва ли ще свършите всичко, което си бяхте наумили. Напротив, ще остане работа и за идната седмица. А вие днес вместо да работите, ще се наложи да водите разговори и да изяснявате противоречия. Това обаче си има своя чар.

30 март. Ще се ангажирате социално с живота на ваши приятели или роднини, които имат нужда от помощ. Ще го приемете като кауза да се отзовете и това да бъде вашата общественополезна дейност в съботния ден.

31 март. Не се страхувайте да се ангажирате с определени социални каузи, както и да положите общественополезен труд в неделя. Всичко, което правите даром в този ден, ще ви се върне неколкократно някъде напред в бъдещето.


РИБИ

Потърсете нови знания

 

29 март. Днес можете да поработите върху личностното си развитие. Да потърсите начин за подобряване на нивото знания, които имате в областта, в която се проявявате. Новото за вас е непознато и често пъти ви плаши, но в крайна сметка е добра идеята да превъзмогнете тези свои страхове и да прегърнете новите си идеи.

30 март. Съботният ден ви носи сериозни размисли на различни теми. Ще бъдете неспокойни, ще ви се иска да обърнете повече внимание на емоциите на другите хора. А това е възможно да ви изнерви и обезпокои. Вниквайки в чуждите болки, вие винаги намирате проблеми за самите себе си.

31 март. В неделя се опитайте да успокоите нервната си система. Промяната в часовото време може да е причина за допълнително безпокойство, защото всъщност е нарушена рутината на вашето ежедневие. Е, не е лошо да свиквате и с извънредни ситуации, а смененият час е чудесен повод да се научите на това.


Хороскоп за родените на 29 март – Честит рожден ден!

През следващата една година пречките и трудностите ще имат за цел да ви направят по-силни и издръжливи. От друга страна, в общуването и сферата на контактите ще имате много късмет. Позволете на нови запознанства да влязат в живота ви.

Хороскоп за родените на 30 март – Честит рожден ден!

Пресмятайте по два пъти възможностите си през идната една година, ако ви се налага да инвестирате пари или да изтегляте заем. Дали наистина се нуждаете от него? Не забравяйте да бъдете консервативни и предпазливи. Пестеливостта ще ви помогне да изживеете тази година без проблеми.

Хороскоп за родените на 31 март – Честит рожден ден!

Въпреки трудностите, които ви чакат през идната една година, вие ще разполагате с късмет и винаги ще се измъквате от затруднените ситуации. Очаква ви добро развитие в любовта, но се пазете от попадане в задкулисни игри на работното място.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *