Любопитно

В понеделник сме мили и добри; ако ни ядосат, бързо ще ни мине

Дневен хороскоп за 17 март, понеделник. Луната е в Рак и сключва хармонични аспекти с Венера и Сатурн. Ще бъдем добронамерени, мили и състрадателни, ще обърнем внимание на по-възрастните си близки и роднини с грижа. Квадратурата между Луната и Меркурий внася нотки на агресия и напрежение на моменти, но лесно можем да преодолеем това.


ОВЕН

Искате много

 Стартирате новата работна седмица мудно. Не сте в достатъчно добро настроение. Още в сутрешните часове успявате да се скарате с колегите и да излеете своето недоволство върху подчинените си, ако сте на ръководен пост. Днес искате повече, отколкото е нужно. Примирете се с обстоятелствата и не бъдете така взискателни.


ТЕЛЕЦ

Искате внимание

 В понеделник сте ревниви и егоистично настроени към всеки един човек, който смятате за свой близък. Независимо дали това е половинката, семейните членове, колегите или приятелите. Приемате всяка дума прекалено лично и сте готови да влезете в остър конфликт с всеки, който ви е лишил от внимание.


БЛИЗНАЦИ

Необмислен разход

 Запленени сте от нова идея за пари, които можете да вложите или похарчите бързо, без въобще да мислите за последствията. Мнозина от вас ще си купят нови придобивки, други ще направят плащания за прищевки. Разбира се, след това ще съжалявате, но в момента не го осъзнавате.


РАК

Ще си изпатите

 На мнение сте, че днес всеки трябва да ви слуша и да изпълнява командите ви. Оставяте хората около себе си без лично становище. Не зачитате чуждото пространство и рязко навлизате в него. Ще си изпатите, защото със сигурност ще попаднете на по-свободолюбиви индивиди, които чрез агресия ще покажат, че им се бъркате прекалено.


ЛЪВ

Не бързайте

 В понеделник е по-добре да мислите, отколкото да действате. Направете планове за цялата седмица, но не предприемайте драстични действия. Имате нужда някой да ви подкрепи или да ви даде надежда, че мислите правилно. Споделете идеите си с хора, които могат да ви дадат ценен съвет.


ДЕВА

Прикривате емоцията

 Денят ви намира в добро настроение. Събудени сте за нови идеи и действия. Въпреки агресията, която личи под привидно спокойното ви поведение, вие няма да избухвате. Напротив, много внимателно ще действате в сферата на общуването и личните си взаимоотношения. При някои днешният ден носи запознанство в любовта.


ВЕЗНИ

Застой

Очаква ви доста натоварена работна седмица. Тя започва с костелив ден, в който нервите ви са опънати до краен предел. Искате нещата около вас да потръгнат, да се раздвижат, но на този етап това е невъзможно. Примирете се със застоя. Обърнете повече внимание на здравето си. Посетете личния си лекар.


СКОРПИОН

Ще се справите

 Решени сте да работите кротко и тихо по своите си ангажименти. Това е планът ви за протичане не само на днешния ден, но и на утрешния вторник. Съдбата обаче е решила друго. Налага се да поемете щафетата с важна задача от свой колега, който е в болничен или принудителен отпуск. Ще се справите. Това ви е от полза.


СТРЕЛЕЦ

Борите трудностите

 Движението на Луната в Рак действа доста облагородяващо. Заредени сте с добро настроение. Имате ясен план какво да правите както днес, така и утре. Няма причина да не го осъществите. Давайте смело напред и преборете всички трудности. Можете да го сторите. Очаква ви любов и уважение.


КОЗИРОГ

Дилеми

 Потопени сте в своите собствени проблеми. Мислите ви са обременени от избора на различни пътища, които можете или не можете да поемете на този етап. Дилемите са много и всичко това ви прави разконцентрирани. Днес не е добра идея да вземате решения. Със сигурност няма да са благополучни.


ВОДОЛЕЙ

Извинете се

Подобрете взаимоотношенията с хората около себе си. Постарайте се да разберат, че се разкайвате, ако сте ги наранили в последните няколко дни. На работното място идеално се справяте с всякаква делова работа. Можете да уговорите условия по договор, който предстои да подпишете в съвсем близко бъдеще.


РИБИ

Нерви

Денят е изпълнен с добро настроение и хармония. За съжаление, очакванията ви се разминават с реалността. Подгответе се за ядове и конфликти. Ще се наложи да се справяте бързо с извънредни ситуации и възникнали проблеми. Не се притеснявайте, всичко се решава във ваша полза. Звездите са зад гърба ви.


Хороскоп за родените на 17.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година запретнете ръкави и работете здраво за успеха си. Чака ви пълнота и благоденствие. Ще успеете да постигнете една своя цел.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *