Любопитно

В понеделник не се поддавайте на чуждо влияние

Дневен хороскоп за 11 март, понеделник. Луната е в Овен и е в съвпад с Меркурий. Денят има отношение към начина ни на мислене. Към начина, по който приемаме чуждите действия и те влияят върху нас и настроението ни. Приемаме ли ги критично, денят ни ще е тежък. Приемаме ли ги безразлично, ни чака един изпълнен с енергия и сили ден.


ОВЕН

Начало

Въпреки че сте колебливи, днес започвате един изцяло нов цикъл в живота си. Всичко се случва първо на психологично ниво и едва след това ще го приложите на практика. Не подминавайте идеите си, не ги мислете за налудничави или неизпълними. Поставете си цели, които да гоните в следващите месец-два. Този ден поставя начало.


ТЕЛЕЦ

Спазвате срокове

Имате нужда от уединение, за да направите някои малки сметки за живота си. Сега осмисляте доста неща и в същото време изтъкавате планове за бъдещето си. Първата част от понеделника е доста напрегната, защото е свързана със справянето с определени срокове. В следобеда чувствате прилив на положителни емоции. Съхранете ги в себе си.


БЛИЗНАЦИ

Сбъдвате мечти

 Време е да преосмислите начина си на живот, да вникнете по-дълбоко и философско в идеите и мечтите си. Размишлявате по това какви искате да бъдете и как желаете хората да ви възприемат. В следобеда и вечерта ви се случват щастливи промени, които, разбира се, са предизвикани от самите вас по-рано. Очаква ви ден, богат на мечти и сбъдвания.


РАК

Спортувайте за здраве

 Прилагате аналитичната си мисъл на практика. Показвате грешките на колектива, с който работите. Правите го по деликатен начин и всички ви разбират прекрасно. В сутрешните часове имате доста работа, но следобед оставате по-свободни, за да обърнете внимание на своите планове за бъдещето. Спортувайте, днес спортът ви носи жизненост и тонус.


ЛЪВ

Предлагат ви съдружие

 В сутрешните часове не сте доволни от делата, които вършите. Причината е, че ги правите по задължение и само защото имате вече поставени срокове. Нещата се променят в следобеда, когато около вас средата се запълва с приятни контакти. Очаквайте предложение за съвместна работа с хора, с които имате общи идеи. Това е чудесно.


ДЕВА

Инвестирайте

 Понеделник ви носи сигурни приходи, които ви учудват с размера си. Деловите ви дейности дават своя дългоочакван плод. Имате възможност да инвестирате, като съветът ми е да го направите в следобедните часове. Сутринта все още сте под въздействието на напрегнати аспекти и решенията, които бихте взели, ще са погрешни.


ВЕЗНИ

Избягвайте конфликти

 Нервни и напрегнати сте през целия ден. Вземате неправилни решения дори по елементарни въпроси. Причината е в прибързания начин на мислене. Емоциите ви преливат и често влизате в конфликти с хората около себе си. Ограничете контактите си. Това е единственият начин да избегнете неприятните спречквания.


СКОРПИОН

Удовлетворение

 Не пропилявайте деня си в безделие. Днес би следвало да сте доста активни. Будите се рано сутринта и сте на мнение да свършите много неща през деня. Следвайте плана си. Спазете всички срокове и ще видите колко доволни ще останете от себе си. Удовлетворението е една положителна емоция, която ще пренесете и вкъщи.


СТРЕЛЕЦ

Разместване на пластовете

 Очаква ви доста активен ден. Дори и да сте си направили предварителни планове, доста трудно ще ги осъществите. Причината е в постоянно променящите се ситуации, но всъщност това е и чарът на понеделника. В следобеда цялото това разместване на пластовете започва да ви харесва. Бъдете адаптивни и активни. Успехът е с вас.


КОЗИРОГ

Спазвайте сроковете

 Дори и понеделник да не е сред най-щастливите ви дни от тази седмица, не пропускайте нито една минута, в която можете да се изявите. Стриктното спазване на срокове е важно условие, за да успеете. Бъдете точни и не закъснявайте, особено в часовете до ранния следобед. Вечерта чувствате удовлетворение от всичко, което сте постигнали през деня.


ВОДОЛЕЙ

Приятно приключение

 Пътуване на близки разстояния, излизане в града поради административна работа или среща с хора, с които нямате особени емоционални връзки са в основата на лошото ви настроение сутринта. За щастие, следобед всичко се променя. Имате шанс да се захванете с нещо интересно и ново за вас. Въвличате се в приятно приключение.


РИБИ

Радост

 Понеделник е повече от благоприятен за вас. Радвате се на нови придобивки за дома или офиса, които ви правят особено щастливи. Имате популярност сред хората около себе си. Бъдете внимателни със сроковете за изпълнение на задачите, които си поставяте. Не се заемайте с непосилни дела, за да не се изложите.


Хороскоп за родените на 11.03. – Честит рожден ден! През следващата една година бъдете внимателни с желанието си да поставяте ново начало. Възможно е невинаги това начало да е благоприятно за вас, особено ако го поставяте прибързано и под натиск.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *