Любопитно

Във вторник се залавяйте само с дела, които ви доставят удоволствие

Дневен хороскоп за 5 март. Луната преминава в Козирог и е в хармоничен аспект с Юпитер. Заредете се с положителна енергия и вършете нещата, които ви доставят удоволствие, за да сте доволни от себе си. Не се залавяйте със сериозна работа и не стартирайте нищо, освен хранителен режим или посещение на спорт, танци или йога. Работният ден преминава напрегнато, защото много неща се объркват в последния момент. За съжаление, трудно ще ги контролирате. Обърнете внимание на плановете си за март. Четенето на книги и сдобиването с информация днес е от голямо значение.


ОВЕН

Потискайте емоцията

 Очакванията ви за днешния ден е да е успешен и лек. Те няма да се осъществят в пълна степен. Вторник изисква да обърнете повече внимание на детайлите в работата си. Да се занимавате с рутинни дела, без да се изявявате и да биете на очи. В личен план потискайте емоцията най-вече във вечерните часове.


ТЕЛЕЦ

Лесна плячка

 В желанието си да покажете колко много можете и колко искате да помагате на другите, ставате лесна плячка и можете да се окажете жертва на чужди интереси. Избягвайте новите запознанства и контактите, защото те могат да бъдат особено неблагоприятни за вас. Предпазвайте се от хора, чието желание е да ви използват.


БЛИЗНАЦИ

Пари

 Организирани и целенасочени, вече можете да работите така, както сте познати сред обществото. Днес обаче не се заемайте с толкова важна дейност, а насочете усилията си към належащите си задачи. Предстои да получите допълнителни приходи. Нека те се превърнат в спестявания, вместо да ги харчите за какво ли не.


РАК

Предвидими промени

 Очакват ви промени, които вече сте предвидили в своето ежедневие. Вие сами положихте усилия те да ви се случат. Въпреки че невинаги ще успявате да контролирате събитията, неочаквани обрати не се очертават. Вечерта сте доста нервни и това може да се отрази зле на отношенията ви с половинката.


ЛЪВ

Напрегнат ден

 Въпреки че денят не е сред активните, той ще бъде натоварен за вас. От една страна, ангажиментите нарастват с всяка изминала минута. От друга страна, не ви спори, че да ги отметнете бързо и безпроблемно. Срещате бариери при осъществяване и на най-леките задачи. Успокойте се, утре късметът ви ще се отвори.


ДЕВА

Ново хоби

 Мечтаете бързо и лесно да достигнете целите и да се докоснете до върха на планината, без почти да положите каквито и да било усилия. Знаете, че това е твърде невъзможно. Предстои ви ден, в който трябва да разширите кръгозора от интереси, да се запалите по ново хоби, което в един момент да превърнете в своя мечтана професия.


ВЕЗНИ

Гледате отстрани

 И днес няма да ви подмине късметът, въпреки че денят ви се струва доста тромав. Всичко се случва сякаш на забавен кадър, и вие не сте участници, а сякаш наблюдатели. Не можете да противоречите на обстоятелствата, които ви се случват. Примирете се и изживейте този ден по начина, който ви се предлага.


СКОРПИОН

В другата крайност

 Вторник е благоприятен за вас, но сте прекалено отзивчиви към чуждата болка, контактни и търсите хора, на които да помагате от все сърце. Това може да се окаже главната причина за проблемите ви. Довечера ви съветвах да бъдете малко по-загрижени за близките си, а днес вече сте в другата крайност – към пълно себеотдаване.


СТРЕЛЕЦ

Интуитивни сте

 Днес сте интуитивни и решавате всеки един проблем, осланяйки се на вътрешния си глас. Не бива обаче да сте толкова състрадателни и да се потапяте в чуждата болка и страдание. На работното място се заемете с важните ангажименти. В момента сте подкрепяни от най-високопоставените ръководители.


КОЗИРОГ

Ласкатели

 Добре е да избягвате контактите, които са неблагоприятни за вас. В центъра на хорското внимание сте и всяка една ваша дума, всеки ваш жест е обект на наблюдение. Навъртат се и ласкатели, които чрез мили думи искат да спечелят нещичко от вас. Съветът ми е да ги преценявате и да не позволявате това.


ВОДОЛЕЙ

Спокоен момент

 Намирате се в предстартов момент. Трудно ви е да завъртите колелото и затова във вторник не сте от най-активните в службата. Не го приемайте като ваш минус. Напротив, превърнете го в плюс. И без това денят не е забързан. Използвайте го, за да си набележите задачите, които да свършите от утре до петък или събота.


РИБИ

Неактивен ден

 В прекрасно настроение сте. Имате енергия и желание да превърнете мечтите си в реалност. За съжаление, денят не е сред най-активните ви и затова трудно инвестирате цялата тази енергия в действия. Център на вниманието сте. Всички искат да разговарят с вас. Внимавайте да не попаднете на хора, които се стремят да спечелят съжалението ви, за да им помагате безвъзмездно.


Хороскоп за родените на 29.02. – Честит рожден ден!

Зарадвайте се. Пред вас стои една позитивна и благоприятна година, която ще ви помогне да пътувате повече в страната или в чужбина и да реализирате свои спонтанно щукнали идеи.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *