Любопитно

Хороскоп за 7 февруари: Сряда дава шанс да подобрите взаимоотношения

Луната е в Козирог и е в съвпад с Венера. Денят ще бъде силен и благоприятен, а ние ще сме мотивирани да действаме целенасочено по по-важните си задачи за тази седмица. В личния живот също настъпва спокойствие и хармония. Сряда дава шанс да подобрите взаимоотношения, които сте влошили в последните няколко дни.


ОВЕН

Запишете идеите си

 

До обяд можете да завършите някои вече започнати стари дела. Спазете всички срокове. В следобеда сте озарени от нови и интересни идеи. За да не ги забравите, можете да си запишете повечето. Те ще са ви особено полезни в бъдеще, защото е сигурно, че ще реализирате поне една от тях.


ТЕЛЕЦ

Прилив на сили

 

Днес сте в добро настроение. Решителни и уверени сте, а в следобеда ще сте достатъчно смели, за да прогоните онези хора, които натрапчиво се бъркат в живота ви. Нямате нужда да се съобразявате с чуждото мнение. Ще почувствате прилив на енергия. Новите идеи запишете на лист, защото те ще са ви от полза за бъдещето.


БЛИЗНАЦИ

Изчакайте

 

Време е да обърнете внимание на своите си идеи, на мислите и желанията си. Бъдете център на своята вселена и преценете дали вървите в правилна посока. Възможно е да получите ненадейно обаждане по финансов въпрос. Не приемайте точно днес. Изчакайте, през следващата седмица е по-благоприятно да давате отговор.


РАК

Разцвет

 

Ще усетите прилив на енергия и ентусиазъм. Чака ви период на делови подем, ако се занимавате с бизнес. Налага се да организирате набързо няколко срещи с контрагенти или делови партньори. Отваря ви се възможност за нова работа при безработните. Тя ще е благодатна за вас, а и ще ви носи отлични приходи.


ЛЪВ

Интересно хрумване

 

До обяд няма да ви липсват сили, за да се справите с някои неприятни и изостанали във времето задължения. Завършете всичко започнато и посрещнете в следобедните часове новите си идеи. Ще ви хрумне нещо по-различно, противоречиво на традиционното ви мислене. Идеята си я бива и е добре да помислите за нейното реализиране.


ДЕВА

Желани промени

 

Ненадейно сутринта ще разберете, че ви очакват бъдещи промени на работното място. Това желаехте от дълго време и като цяло, новината ви носи настроение и радост. Напишете на лист всички идеи, които ви хрумнат ненадейно в главата в следобедните часове. Скоро ще ги използвате в работата и в живота си. Хармония в личен план.


ВЕЗНИ

Останете загадъчни

 

Мълчаливи и затворени в себе си, през целия ден ще се държите загадъчно. Това е и причината хората да ви гледат с недоверие, сякаш искат да разберат какво точно мислите. Не споделяйте плановете си, а напишете на лист всички хрумнали ви идеи. Ще ги използвате в бъдещето си.


СКОРПИОН

Освобождаване

 

Съзнанието ви ще се изпълни с положителни мисли, които ще допринесат и за по-добрия ви емоционален и физически тонус. Изпитвате нужда да споделите някои от щукналите ви идеи с приятели или колеги. Не го правете, а по-скоро ги напишете на лист и този лист запазете за справка в бъдещето.


СТРЕЛЕЦ

Довършвате дела

 

Днешният ден ви позволява да завършите вече започнати дела и да ги докарате до успех още в ранния следобед. В главата ви ще нахлуят идеи, които не са за подминаване. Не ги забравяйте или по-скоро си ги запишете на лист или в телефонния бележник. Ще можете да ги реализирате в бъдеще.


КОЗИРОГ

Планувайте екскурзия

 

Очакват ви хубави дни. Луната навлезе във вашия знак и си хармонизира с Венера и Уран. Предизвикателствата няма да спрат в следващите един-два месеца. Очаква ви сериозно раздвижване. Нуждаете се от планове и идеи, чието изграждане можете да започнете още сега. Планувайте пътуване, екскурзия.


ВОДОЛЕЙ

Нервност

 

Успехът на работното място е във вашите ръце. От сериозността ви зависи дали ще получите едно предложение, или не. Поддържайте добри взаимоотношения с ръководителите. Сега е важно да не повдигате конфликти. Трудно ще ви бъде, защото сте нервни, а и всички се опитват да ви провокират.


РИБИ

Ново начало

 

Ще се събудите с мисълта да затворите някои стари вратички в живота си с надеждата по този начин пред вас да се отворят нови. Темпото ще се забърза, а идеите ви имат шанс да станат реалност. Не се връщайте към старото, сега имате нужда да усетите полъха на едно ново начало.


Хороскоп за родените на 07.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година не спирайте да работите и да се усъвършенствате. Нямате нужда от почивка, а от действие и активност. Колкото повече работа имате, толкова повече ще растат и доходите ви.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *