Любопитно

Хороскоп за 29 февруари: Овладейте напрежението и действайте премерено

Във високосния ден от тази година Луната преминава от Везни в Скорпион, а напрегнатите й аспекти с Юпитер и Плутон могат да предизвикат недоволство и бунтарски настроения. Овладейте напрежението и действайте премерено. Завършете най-важните задачи за февруари и се подгответе за настъпващия утре март.


ОВЕН

Възползват се от вас

 

Възможно е заради проблеми, които касаят други хора, вие да излезете виновни. Денят не е сред най-активните за тази седмица и ви предупреждава да не проявявате каквито и да било инициативи. Вероятно е някой да се възползва от добротата ви в момент, в който уж се чувства безнадеждно. Не давайте пари назаем.


ТЕЛЕЦ

Трайте си

 

Емоционалният дисбаланс, който чувствате в този ден, е главната причина да предприемете необмислени действия в деловата област и да предизвикате доста проблеми през идния месец. Успокойте нервите и не провеждайте разговори. Не се въвличайте в начинания, които не сте в състояние да изпълните.


БЛИЗНАЦИ

Обмислете добре

 

Активни сте, но сякаш трудът ви не дава онези плодове, които очаквате. Днешният ден изисква да обмислите добре постъпките си. Да се решите на една важна крачка, която да предприемете в първата половина от март. Вечерта завършете със спорт или йога, за да успокоите напълно нервната си система.


РАК

Без конфликти

 

Не прекалявайте със самоувереността, която днес ви е в повече. Имате нужда от спокойствие и разбиране от страна на колеги и партньори, с които работите. За съжаление, разбиране няма да получите и това е съвсем логично. Действията ви противоречат на всякаква логика. Днес не вземайте никакви решения.


ЛЪВ

Успешна сделка

 

Очаква ви труден ден, който предстои да завърши с пълен успех за вас. Препятствията, с които се сблъсквате, не са никак малко и сякаш следват едно подир друго. Имате смелостта обаче да се опълчите срещу всички перипетии и по този начин да обърнете съдбата на своя страна. Ще завършите една сделка с успех.


ДЕВА

Ограничете заемите

 

Заложете на контактите, които успяхте да завържете в последния месец. Те ще са ви от полза при разрешаването на заплетен въпрос, чийто падеж е настъпил към момента. Предупреждение в хороскопа ви е да не давате пари назаем на хора, които не познавате добре и не сте сигурни, че ще ви ги върнат в уговорения срок.


ВЕЗНИ

Конфликти

 

Емоцията ви е в повече и често тя е причината да вземате неадекватни и ощетяващи ви решения. Нуждаете се от спокойствие, за да пренаредите плановете и успокоите мислите си. Днес обаче всички наоколо ви дразнят със своето поведение. Често влизате в конфликти, дори без да го искате.


СКОРПИОН

На едно място

 

И за вас денят е емоционален не толкова от гледна точка на нервността ви, а по отношение на вашата импулсивност и решителност. Нямате търпение да поставите ново начало, което ще се окаже пълен крах за в бъдеще. Ограничете действията и усмирете желанието си да тръгнете напред. Днес е по-добре да тъпчете на едно място.


СТРЕЛЕЦ

Помислете за бъдещето

 

Днес обмислете добре плановете си не само за тази седмица, а и за предстоящия месец март. Предстои ви важен ден, в който от вас не се изисква нищо в служебен аспект. Единствено да не поставяте нови начала или да не подемате инициативи, а да мислите за бъдещето. Направете разчет на бюджета си.


КОЗИРОГ

Разколебани сте

 

Ще бъдете твърде колебливи и трудно ще вземате и най-елементарните решения. Това, от една страна, е в пълен синхрон с изискванията на деня спрямо лунния хороскоп, но от друга, губите имиджа си на смели и здравомислещи служители, които знаят винаги какво искат и как да го постигнат.


ВОДОЛЕЙ

Не се претоварвайте

 

Не прекалявайте с желанието си да свършите цялата работа на този свят и да затворите без недовършени задачи месец февруари. Ще се претоварите, а и в бързината рискувате да направите грешки, които впоследствие да ви струват скъпо. Почивайте си. Направете планове за действие през идващия март. Отдайте се на личния си живот.


РИБИ

Интуиция

 

Днес и вие попадате в графата на свръхактивните служители, които са се сетили да вършат важните си задачи в най-неподходящото време. Ще се убедите, че с каквото и да се захванете, сякаш не върви. Нещо ви дърпа назад и ви подсказва да не се залавяте с важни ангажименти. Послушайте интуицията си.


Хороскоп за родените на 29.02. – Честит рожден ден!

Очаква ви година, изпълнена с предизвикателства. Ще се почувствате като на изпит, на който ще покажете какво точно сте научили през последните четири години. От последния път, когато празнувахте рожден ден на датата, на която сте родени – 29.02. Пожелайте си нещо хубаво, защото усещанията и настроенията ви днес формират онова, което ще ви очаква не само през следващата една година, а и през следващите четири – до идния ви рожден ден.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *