Любопитно

Хороскоп за 28 февруари: Установете мир и хармония вътре в себе си

Бъдете готови да работите по овладяването на своето вътрешно напрежение. Установете мир и хармония вътре в себе си. Луната е във Везни и ни подтиква да намерим баланса във взаимоотношенията си.


ОВЕН

Наложете мнението си

 

Концентрирайте се върху своите амбиции и проявете индивидуализъм при вършенето на всяка една дейност днес. Ще се сблъскате с недоволството на хора, от които зависи вашата работа. Овладейте емоцията и спокойно покажете, че вашето мнение е важно и ако се съобразят с него, това би било печеливша стъпка за целия колектив.


ТЕЛЕЦ

Разговори с колеги

 

Сряда ще ви помогне да сте една идея по-социално насочени и да осъществите важни разговори с колеги и партньори, с които си общувате в ежедневната работа. Ще ви се наложи да направите компромис и да приемете нечие чуждо мнение, но това определено ще е за добро. Преглътнете егото.


БЛИЗНАЦИ

Споделете идеите си

 

Намирате се в активен период, що се отнася до общуването и сферата на взаимоотношенията. Днес е подходящо да обмените идеи със сътрудниците ви. Изразете мислите си, потърсете одобрение за това, което имате намерение да свършите. Вечерта може да завърши с интересен филм в киното или пък постановка в театъра.


РАК

Не се претоварвайте

 

Ще ви се наложи да намерите допирната точка между работата и личния ви живот днес. Следете да не се претоварите прекомерно с ангажименти, които буквално да изядат времето, отредено за вашето семейство, близки и половинка. Възможно е да се зароди идея за ремонт вкъщи. Разгледайте различни оферти.


ЛЪВ

Справяте се отлично

 

Сряда ще ви донесе сила и увереност, а те от своя страна ще ви помогнат да се проявите по най-добрия начин на работното място и в сферата на професионалните взаимоотношения. Станали сте прекалено критични към всяко свое действие. Време е да му отпуснете края. Справяте се отлично. Не се критикувайте.


ДЕВА

Без конфликти

 

Ще проявите завидния си перфеционизъм, но не само към своята работа, а и към тази на своите колеги и партньори. Тук ще се зароди и конфликтната пресечена точка, която най-вероятно ще ви постави в ситуации на вражда в службата. Защитете своето мнение, но и изслушайте отсрещната гледна точка.


ВЕЗНИ

В нов период

 

Намирате се в изцяло нов период, който ви носи шансове за просперитет и възможност да направите желани промени. Днес излъчвате увереност и сте достатъчно силни, за да промените света около себе си. Не обръщайте внимание на хората, които са враждебни към вас. Нека тяхното мнение не ви пречи.


СКОРПИОН

Плащате си сметката

 

Денят носи напрежение в личния ви живот, което е предизвикано изцяло от вашия начин на мислене, от разбиранията ви, консерватизма и желанието да наложите мнението си на всяка цена. Прекрачихте някои граници в последно време и сега идва моментът да си платите сметката за това. Скоро всичко ще се подреди.


СТРЕЛЕЦ

Отличен ден

 

Ще се заредите с кураж и търпение, които ще подобрят и вашето общо настроение. Днес ви очакват срещи и приятелски събирания, общуване и комуникация с хора, на които определено можете да се доверите. Обсъдете възможностите за прекарване на предстоящия по-дълъг уикенд.


КОЗИРОГ

Планирате бюджета

 

Фокусът ви днес е върху плановете за вашето близко бъдеще. Изгответе бюджета за идващия месец март и предвидете всички режийни и постоянни разходи. Така по-лесно ще си направите сметка за идващия по-дълъг уикенд, както и за предстоящите мартенски празници, за които също са нужни средства.


ВОДОЛЕЙ

Готови на компромис

 

Бъдете отворени за нови идеи и направете планове за близкото бъдеще. Не забравяйте да бъдете мили и сговорчиви с хората, които най-много обичате и уважавате. Този ден ви носи промени и шансове. Бъдете готови да направите компромис в сферата на общуването. Трябва да се съгласите с нечие чуждо мнение.


РИБИ

Уединение

 

Имате нужда от малко тишина и спокойствие. От време, което да отдадете само на себе си, без да сте обезпокоявани от когото и да било. Днес общуването с околните по-скоро ви носи опасност от нараняване. Опасност някой да ви обиди или засегне по тема, която не искате да коментирате.


Хороскоп за родените на 28.02. – Честит рожден ден!

През следващата година ще използвате силата на своя разум и ще пожелаете сами да промените нещо от живота си. На работното място очаквайте подкрепа, а предприетият риск ще ви донесе приходи. В сферата на любовта също се очертава една доста благоприятна и обещаваща година.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *