Любопитно

Хороскоп за 22 февруари: Събитията ще се случват една идея по-интензивно от друг път

Движението на Луната в Лъв ще забърза темпото на днешния ден и събитията ще се случват една идея по-интензивно от друг път. Опозицията й с Марс и Венера във Водолей е повод за напрежението във взаимоотношенията ни, но въпреки това се очакват шансове и възможности за просперитет. Ще постигнем целите си.


ОВЕН

Запазете спокойствие

 

Напрегнати сте почти през целия ден. Пред вас се изправят много възможности, но сега не е моментът да вземате решения накъде да тръгнете. Залети сте от промени, разбирате нещо ново и неочаквано. В известна степен сте сюрпризирани от едно обстоятелство, с което трябва да се съобразите. Запазете спокойствие.


ТЕЛЕЦ

Без много зор

 

Не се намирате в най-активния си ден от тази седмица. Началото на работният процес е трудно. Отсрочете важните си ангажименти и дела за следващите дни. Днес обърнете повече внимание на рутинните си ангажименти. Важни са и взаимоотношенията вкъщи, в семейството. Там стабилизирайте нещата.


БЛИЗНАЦИ

Поемате ангажимент

 

Общувате свободно, без да изразходвате много енергия. Разговорите ви облагородяват и днес ги осъществявате с желание. Станали сте волеви и смели. Вероятно ще поемете ангажимент или инициатива, които касаят близкото бъдеще. Не се притеснявайте, резултатът обещава да бъде добър и във ваша полза.


РАК

Без излишни покупки

 

Не коментирайте финансови въпроси и избягвайте да давате пари за неща, които не ви влизат в употреба. Покупките са крайно нежелателни, особено ако касаят дългосрочна инвестиция. Добре е да си направите бюджета до края на месеца, за да видите как се движите с приходите и разходите през февруари.


ЛЪВ

Бъдете дейни

 

Луната се движи във вашия знак. Предстои ви ден, изпълнен с енергия. Бъдете дейни и активни, за да я трансформирате в положителна. Лесно поемате инициативи или поставяте начало на дейности, които да вършите в следващите две до три седмици. В личните взаимоотношения бъдете по-спокойни. Нервността ви пречи.


ДЕВА

Обиждате се за нищо

 

Предстои ви ден, в който емоциите ви идват в повече. Напрегнати сте, а мнозина от вас са и тънкообидни. Всяка една забележка, която ви се прави, приемате прекалено лично. Не си вземате поука, а се сърдите. В семейството – също. Ето ви един повод за повече напрежение във взаимоотношенията.


ВЕЗНИ

Изпипвайте нещата

 

Седмицата се развива благоприятно за вас. Намирате се в период, в който общуването ви облагородява и ви дава възможност да изявите свои непоказани до този момент качества. Обърнете повече внимание на детайлите в работата, която вършите. Не допускайте грешки поради недоглеждане. Изпивайте делата си.


СКОРПИОН

Шансове

 

Време е за работа. Въпреки че се будите с нежелание, още първите часове на работния ден ви радват с благоприятно развитие и шансове да се изявите. Не вярвайте на обещание, което ще ви бъде направено в следобедните часове. То няма да бъде изпълнено както очаквате и ще загуби напразно вашето време.


СТРЕЛЕЦ

Не се надскачайте

 

За вас тече успешна седмица. Тя е важна за вашето лично и професионално развитие. Успявате да набележите целите, които да гоните в близкото бъдеще. Внимавайте и не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Заловете се само с ангажименти по силите си. Не се надценявайте, за да не се изложите.


КОЗИРОГ

Вглъбени в себе си

 

Вглъбени сте в себе си. Липсва ви мотивация и настроение да се борите с проблемите. Не действате с активността, която се очаква да проявите. Затова и не се залавяйте с ангажименти, които гонят последни срокове. Ще ги изпуснете. Обърнете повече внимание на вътрешния си мир и хармония.


ВОДОЛЕЙ

Трудни за общуване

 

Станали сте доста чувствителни. Трудни сте за общуване, защото търсите конспирация във всяка изречена дума от отсрещната страна. Подходът ви е неподходящ и затова изпадате в изолация. Можете да се хармонизирате с другите, но ви трябва време, за да преодолеете обидчивостта си. Скоро това ще се случи.


РИБИ

Търпение и сила

 

Денят за вас е активен и напрегнат. Очакват ви различни провокации, на които следва да устоите. И да си направите предварителен план за действие, трудно бихте го осъществили на сто процента. Все нещо излиза непредвидено, което трябва да бъде свършено в срок. Заредете се с търпение и сила.


Хороскоп за родените на 22.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година не бързайте да правите промени и да бягате пред вятъра, а се оглеждайте и опипвайте почвата. Обърнете повече внимание на семейството си. Ще бъде добре, ако направите ремонт вкъщи или инвестирате в закупуването на нов дом.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *