Любопитно

Хороскоп за 21 февруари: Обмисляйте добре решенията си и не бъдете прибързани

Денят ще бъде изпълнен с емоции. Луната преминава от чувствителния знак Рак в огнения Лъв. Сутринта Луната и Нептун си взаимодействат хармонично, подтиквайки ни към мечтателност и креативност. Следобед Луната преминава в Лъв и е в опозиция с Плутон. Избягвайте напрежението и конфликтите. Обмисляйте добре решенията си и не бъдете прибързани.


ОВЕН

Не бързайте

 

В сутрешните часове ще почувствате вдъхновение, което е възможно да ви тласне към нови творчески задачи на работното място. Ентусиазмът ви обаче ще бъде доста снижен в следобеда, защото е вероятно да срещнете и първите спънки при осъществяване на целите си. Запазете спокойствие и не бързайте. Всичко ще се подреди.


ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни

 

Поддържайте яснота относно въпросите, свързани с финансите и плащанията си. Не се съгласявайте със сделки, които могат да се окажат съмнителни и да навредят на вашия джоб – личен или професионален. В следобеда и вечерта се предпазвайте от конфликти с колегите и след това – със семейството.


БЛИЗНАЦИ

Промени в дома

 

В сутрешните часове ще бъдете доста креативни и вдъхновени да направите определени промени в дома или на работното място. Мнозина от вас ще прегледат електронните магазини, предлагащи нови мебели или обзавеждане. Днес не пропускайте възможността да подобрите нещо в интериора около себе си.


РАК

Направете си сметка

 

В сутрешните часове избягвайте да се занимавате с въпроси, касаещи личния живот на вашите колеги или хора, които са извън обсега на семейството ви. Съсредоточете се върху личните си интереси и стремежи. В следобеда е възможно да направите разход, който е непремерен и сериозно ще наруши бюджета ви.


ЛЪВ

Избягвайте конфликти

 

В сряда бъдете по-внимателни при вземането на решения и избягвайте конфликтите с колегите и партньорите. В сутрешните часове сте склонни да разказвате прекалено много за себе си и личния си живот. В следобеда склонността ви е да обвинявате другите за грешки, които вие самите сте допуснали.


ДЕВА

Успех сутринта

 

Планирайте внимателно своята сряда. Повече сили и енергия имате в сутрешните часове, когато се чувствате и по-вдъхновени, ентусиазирани и способни да разрешите определени проблеми. В следобеда обаче е важно да помислите за себе си, за хармонията вкъщи. Не предприемайте никакви промени.


ВЕЗНИ

Малки стъпки

 

Опитайте се да наложите дисциплина в действията си. Редно е да създадете баланс между личния и професионалния си живот. В сутрешните часове ще почувствате вдъхновение, сили и ентусиазъм. Можете да се заемете със задачи, които не са с дългосрочен характер. С малките стъпки вървите към успеха.


СКОРПИОН

Не се натоварвайте

 

Можете да намерите баланса във взаимоотношенията си, като поговорите с близките и ги попитате за мнение относно вашите решения на работното място. Напоследък бяхте доста автономни и това не се хареса на всички. Вечерта си легнете по-рано. Избягвайте психическото натоварване.


СТРЕЛЕЦ

Вдъхновени сте

 

В сутрешните часове вие ще се почувствате одухотворени и вдъхновени. Можете да направите всичко онова, което си пожелаете, стига да повярвате в себе си. Съвсем скоро ще настъпи моментът за промени и новости. Все още е рано. Тази вечер избягвайте конфликтите с приятелите си. Приемете техните странности.


КОЗИРОГ

Постижими цели

 

Стъпете здраво на земята и мечтайте за реални и постижими неща. Такива, които можете да постигнете и знаете, че сте в състояние да се изпълнят в съзнателния ви живот. В следобеда избягвайте напрежението и конфликтите. Ще се чувствате обезпокоени и без настроение. Нормално е за периода.


ВОДОЛЕЙ

Силен ден

 

Използвайте своите оригиналност и креативност, за да постигнете част от целите и идеите си. Днес сте можещи, решителни и категорични. В сутрешните часове усещате силно вдъхновение. Идеите, които сега ви идват наум, са полезни и постижими. Запишете си ги на лист, за да не ги забравите.


РИБИ

Нужда от промяна

 

Използвайте интуицията си, за да намерите верните пътища, по които можете да тръгнете от тук насетне. В сутрешните часове ще почувствате силно вдъхновение. Сякаш искате да промените нещо в живота си. Следобед ще стане ясно от каква точно промяна имате нужда, за да потръгнете напред.


Хороскоп за родените на 21.02. – Честит рожден ден!

През следващата една година обърнете повече внимание на своето духовно и интелектуално развитие. Четете повече книги, слушайте качествена музика, посетете семинари за личностно развитие. Ще ви е от полза.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *